Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

לאחרונה עלה לי הרעיון לשים ראי מעל המיטה שלי.

אני רוצה לרכוש הכל מוכן כסט ולא ראי לחוד, ועוד חלקים לתליה לחוד, השאלה איפה אפשר למצוא דבר כזה?

ואם כבר להכין לבד, אז מה הגודל הרצוי לדעתכם? ואיך לדעתכם בונים את זה?

מה אתם אומרים על הרעיון?

פורסם

יש טפט כזה שהוא כמו מראה ואת הצד השני מדביקים לקיר, החסרון שלו זה שהוא יכול לעוות את הגוף ואז זה יכול להיות מצב די בעייתי ומסוכן...

בשביל מראה כזאת לדעתי חייבים בעל מקצוע גם בשביל המידה הכונה שלא יהיה עיוות וגם בשביל תליה נכונה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

זה לא מעט כסף, כמה חשבת שיעלה לך התענוג ?

מראה זה לא דבר קל, והדבר האחרון שאתה רוצה שיפול עליך במיטה זה, הםםםםם, מראה... (טוב נו אולי אם התקרה תקרוס זה יהיה יותר נורא)

מה גודל המזרון שלך ? (לפי זה נראה איזה מראה אתה צריך)

ד"א אני אישית לא מצאתי בזה שום דבר מעניין, אבל כל אחת וטעמו הוא, לבריאות אני אומר :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הטפט לא רעיון טוב, כי הוא לא יתן תמונה אמיתית.

גודל המזרון הוא 2 על 1.6.

אני חושב שאצטרך לעשות מסגרת על הכל כולל לרוחב ולאורך בתוך המראה, וזה כאילו יחלק את המראה ל4 חלקים.

השאלה אם אין משהו מוכן לקנות?

אין לי מושג לגבי עלויות...

פורסם

היה לי כזה , שהייתי בן 16 :lol:

צריך מראה מודבקת ללוח עץ (מראה דקה יחסית , לא יותר מ2 מ"מ )

להדביק אותה ללוח עץ (לא משנה איזה , ומסגרת מסביב

קודחים חורים במסגרת ודרכה תופסים את כל הקומבינציה לתקרה

אתה לא צריך מראה בגודל התקרה , תשים משהו כמו 100X150 אולי קצת פחות במרכז

עלות ? כולל התקנה בערך 1500 שקל

פורסם

ביננו, אני לא הייתי ישן טוב בלילה(לא שהיום אני יישן טוב בכל מקרה)כשהייתי יודע שסצנה מסדרת סרטי המשור,יכולה לקרות בכל רגע.

פורסם

ואם כבר בנושא עסקנו, במקום כל הבלאגן של המראה פשוט חבר מצלמה לטלויזיה בחדר שתצלם את איזור המיטה, ההפתעה של הבחורות שאתה מדליק באמצע האקט בדיוק שהיא עם הפנים לטלוויזיה מובטחת :twisted:

פורסם

ואל תשכח להגיד לה "תעשי שלום לחברה" בדיוק כשאתה מדליק.

מה שמזכיר לי בדיחה ישנה,

* איך משחקים רודאו עם חברה שלך: באים אליה בדוגי סטייל, תופסים בקוקו, ואז אומרים לה "בואנה, את נראת ככה בדיוק כמו אחותיך" ואז מתזמנים כמה זמן אתה מצליח להחזיק בפנים !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
היה לי כזה , שהייתי בן 16 :lol:

צריך מראה מודבקת ללוח עץ (מראה דקה יחסית , לא יותר מ2 מ"מ )

להדביק אותה ללוח עץ (לא משנה איזה , ומסגרת מסביב

קודחים חורים במסגרת ודרכה תופסים את כל הקומבינציה לתקרה

אתה לא צריך מראה בגודל התקרה , תשים משהו כמו 100X150 אולי קצת פחות במרכז

עלות ? כולל התקנה בערך 1500 שקל

ואוו... קצת יקר הייתי אומר...

השבוע אני אנסה לבדוק מקומות ורעיונות לתפוס את המראה...

פורסם

הכי זול זה לקנות מראה בערך 160*120 לקנות שני פסי ברזל של של שני מטר ושניים של 160 בכל אחד שני חורים בכל קצה ועם הפסים האלה להצמיד אותה לתקרה ( תחשוב שאתה מצמיד עם סלוטייפ דף נייר כשאתה משתמש בארבע רצועות כשהרצועות עם אופסט פנימה) היתי משתמש ב 16 דיבל 8 או 8 פרפרים

זה הכי זול שאני חושב עליו שעדיין הייתי מוכן לישון תחתיו

גילו נאות אני לא מהנדס חוזק ואם זה נופל עליך אני לא לוקח אחריות על פוסט זה, במיוחד שלא אני זה שאעשה את ההתקנה :)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...