Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שאפילו אם מהנדס של מאזדה יבוא ויעשה בדיקה לMX5 ויגיד לי שהיא חדשה אני לא אאמין לו. אני לא מאמין שיש רכב כזה שלא קרעו אותו פשוט להסתכל עליו והוא מבקש את זה, וזה לא רכב כמו גולף נגיד שגם תראה הרבה אצל מבוגרים זה נטו רכב צעירים. קח בחשבון שהונאות בשינויים של קילמוטראז' מאוד נפוצות היום.

פורסם

אני ממש לא מצפה לרכב מהניילונים.

אני מודע לכך שאני הולך לקנות רכב בן 10 שנים פלוס מינוס,והוא עבר הרבה והבלאי שלו גבוה.

אבל אתה לא יכול להשוות אמינות וחלקים של מאזדה לפיג'ו למשל.

אני לא מסכים איתך לגבי הMX5.זה רכב שהמחירון שלו גבוה מאוד לשנתון שלו ולרוב לצעירים אין את הסכומים האלה(כמובן שיש יוצאים מן הכלל).ולרוב תראה אותם על סיויק או רכב עממי אחר,וגם אפשר בד"כ להבחין לפי קסנונים,אגזוזים,ניקלים למינהם.

כמובן שאני הולך לבדוק היסטוריית טיפולים ולראות שהכל בוצע בזמן,וזה יתן לי קצת שקט נפשי.

פורסם

אודי a3 ידנית 1.8 תכנס לך יופי בתקציב,

מנוע נמרץ 125 סוסים,איכות בנייה מעולה,פוזה,ואם תרצה להגדיל ב1.90 יש גם 1.8T עם 150 סוסים.

חיסרון עליות אחזקה יקרות יותר מהצרפתיות.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם החיסרון היחיד של הליאון עבורך הוא הכוח המופרז שלה, למה לא לקחת אחת אבל בגרסה אטמוספורית ?

לא תתקשר למצוא אחת עם מנוע 1.8 ידנית.

יש גם את הסיאט טולדו 2001-2002, שאני מאוד חולה על העיצוב שלה. ליאון עם תחת .

שונא גזענים !.

פורסם

הצורה של הלאון T הייתה "חייתית" עם המגנזיום והגודל שלו וחתך נמוך,והיו לה פנסים מיוחדים ואם אני לא טועה יש שינוי בטמבון הקדמי ובקיצור מרשימה מאוד.ובכל זאת שמחליפים רכב ובעיקר מי שחובב ומתעניין ברכבים רוצה שינוי מסויים,ואני מחפש "שינוי אווירה".

התצרוכת דלק מאוד השפיעה עלי אבל לא בגלל זה מכרתי אותה.הסיבה היחידה היא שהיה לה כח(כ-220 כ"ס)והפיתוי היה אדיר לתת גז ולהרגיש את הכח הזה של הטורבו שבא משום מקום,ופחדתי יום אחד לגמור בכיכר או משהו כזה, בגלל התלהבות יתר.

נראה לי קצת מוזר שאין בכלל בשום מקום יונדאי קופה 2003 למכירה.אשמח אם מישהו מכיר סוכנות/מגרש של יונדאי בכל הארץ.

דווקא היום ראיתי שיש בחו"ל את אותו הדגם במנוע 1.6 של הצורה החדשה,גם מתחילה מ-2003.קוראים לה יונדאי קופה סולד.

חבל שלא הביאו אותה לארץ היא הייתה יכולה להיות טובה מבחינת תצרוכת דלק,ופוזה לא חסר לה.

פורסם

תנסה את כלמוביל טרייד בז'בוטינסקי 61 (לא ברור לי אם זה פתח תקווה או רמת גן - אני חושב פתח תקווה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקצרה: 206 הוא הרכב הכי נימכר של קונצרן פז'ו סיטרואן לדורותיו. לא נראה לי שרכב שהיה בעייתי או לא אמין או "what ever" היה מגיע למעמד כזה. ככל שעולים בשנים של ה206 כמעט ואין בעיות משמעותיות או מחלות כרוניות. הגיר הידני מצויין ולא ידוע בכלל כבעייתי או נוטה לשבוק לאחר זמן קצר וכך גם המנועים האלו (בדוק עם בעלי מקצוע ותיווכך שכך הדבר).

206 xs מאובזרת (ובתקציב שלך יכנס רכב משנתון 05-07 עם סיכוי לעודף): חלון שמש ענקי, ספויילר, מגנזיום, ואפילו סופית לאגזוז :), נראה נהדר וגם נוסע לא רע בכלל (ספורטיבי "לייט", עם התנהגות נהדרת ואיבזור עשיר) לא היו לי שום בעיות אמינות מיוחדות (וכך גם לרבים המחזיקים\החזיקו ברכב הזה) שמור על הרכב טפל בו כמו שצריך והוא יחזיר לך אמינות סבירה בהחלט (תמיד יכולה להיות תקלה כזו או אחרת ובלאי לא קשור לאמינות) והנאה רבה.

אופצייה מעניינת נוספת ושונה מעט: סיטרואן c2: נראת נהדר, תזיזיתית, מאובזרת ומיוחדת בנוף. יש כאלו שהתאכזבו מעט מהביצועים שלה, אך נראה לי שאתה יותר מחפש את ה"לוק". נכון היא לא gti אך היא בהחלט מהנה ונמכרת מתחת למחירונים.

עוד אופצייה לפוזה נטו, c4 קופה 1600 (ה2000 כבר ספורטיבית למהדרין, לדעתי). מנוע כמו של ה206 xs, צורה נהדרת, מיוחדת ושונה מאוד מהנוף הרגיל, קופה אמיתי, מעט עצלה, אך שוב לפי הדרישות שלך, את ה "לוק" יש לה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אז ככה.

קודם כל ל-loty,לפני 2-3 שנים אבא שלי קנה סיטרואן C5 חדשה מהחברה.בימים הראשונים חצי מהפלסטיקה בתוך האוטו התפרק.לאחר חודש-חודשיים כל התוכנות של הרכב השתגעו,לדוגמא יש מערכת שמגביהה ומנמיכה את הרכב לפי רצונך ובמקרה של הרכב הזה הוא התחרפן באמצע הנסיעה.וכמה ימים ספורים נשרפו מלא פיוזים.לאחר שנה הלך הגיר!ואני מזכיר זה רכב בן שנה חדש מהניילונים.מה שאני בא להגיד זה שאין מצב שאני מתקרב לסיטרואן מכל דגם.מה גם שכמו שאתה אומר שאפשר לקנות שנת 2007 בתקציב שלי,מה שאומר שהמחירון נופל בצורה מחרידה(וכנראה שיש סיבה).

לגבי הפיג'ו שאתה טוען שהשוק שלהם טוב ומוצף-תקרא עיתון ידיעות אחרונות השבוע ותראה מכירות של כל הרכבים שבראשם נמצאים המאזדות למינהם,ואיזה פלא-הפיג'ו ממוקמות בתחתית הטבלה בהפרשים עצומים.

פשוט הלוחות מוצפים ב-206 לדוגמא כי זה רכב בעייתי שרוצים להתפטר ממנו,אך הוא לא נמכר בצורה מזהירה וקונים אותו בגלל שהוא רכב מוצלח.

אז מה היה לי היום:

הלכתי לבדוק את המאזדה MX5 שדיברתי עליה אתמול.קצת פרטים עליה-שנת 98 מנוע 1.8 ידנית,יד 3 עם 108,000 ק"מ.

נסעתי עם אבא שלי וחבר שלו שבמקרה הוא גם סוחר ובעסק הזה "יום או יומיים".

מבחינת התמונות שפירסמו האוטו מרשים מאוד מבחינה חיצונית.הרכב עבר צבע כללי,שמסתבר שעשו עבודה איומה ובפשוט מבחינים בזה במקום.סה"כ רכב בן 13 שנים אז לא התרגשתי מהצבע הכללי.המשכנו הלאה לגבי תאונות עבר וטיפולים והאוטו עבר מכה רצינית בצד שמאל מאחורה והחליפו כנף.מיפה לשם חבר של אבא שלי(סוחר להזכירכם,מכיר את כל השיטות והחארטות)שאל אות כל מיני שאלות ואותו מגרש מתחייב על שלדה אבל מתנער מקצה שלדה.בגלל הפגיעה בכנף שלא תיקנו אלא החליפו אותו הסקנו שכנראה יש קצה שלדה וסתם בבדיקה היינו אוכלים אותה.בקיצור אמרנו תודה רבה והלכנו.

בקיצור אני אתמין בתקווה למצוא יונדאי קופה או אאודי A3 שמורה.סה"כ אני לא לחוץ לרכב ולא רוצה להיות פזיז.

שבת שלום לכולם.

פורסם

קשה להתווכח עם "מחקר" מעמיק שכזה ו"עובדות" מוצקות שכאלה. או בקיצור, אי אפשר להתווכח עם אמונה.

בהצלחה ותהנה ממה שתבחר, והעיקר שתסע בזהירות ובחכמה.

פורסם

קודם כל תודה על העזרה והכיוון שנתת LOTY אני מעריך את זה!

המחקר הזה של ידיעות הוא לפי מספר העברות בעלות שהתבצעו בדואר ככה שבאמת קשה להתווכח עם זה.

קצת מוזר אבל שרוב האנשים אומרים "על תתעסק עם צרפתיות" ולא שמעתי את זה לדוגמא על יפניות,גרמניות,אמריקאיות וכו'...

לכל חברה יש חסרונות מובהקים כמו למשל חלקים יקרים של הגרמניות.ולגבי הצרפתיות יצא סטיגמה שהם איומות.

אני אישית לא טוען שזה באמת,ואני לא יכול להגיד,ולא יודע כי לא הייתה לי או לאף אחד במשפחה אחת.

בכל אופן לא התכוונתי ל-206 XS,יש לה צורה בסדר,לא יותר.התכונתי יותר בכיון של הCC שמאוד אהבתי את הצורה שלה.

יש לך ניסיון על 206 במקרה?(לא משנה איזה תת דגם)זה יוכל לעזור לי מאוד.כמו זה שסיפר על ה-306 אתמול שהייתה אצלו 6 שנים ודווקא הוכיחה את עצמה.

ושוב תודה על עזרה!

פורסם
אתה יודע, נתקלתי פה בחיפוש לא מזמן, על קונה פוטנציאלי שהמליצו לו על 206 ואמרו לו בדיוק את מה שאתה אומר.

בסופו של דבר הוא קנה 206 אחת שמורה מאוד, עשה לה טיפולים לפי ההוראות, השתמש בשמנים ונוזל קירור איכותיים, והפלא ופלא, חור בבלוק מנוע!

הסיבה היחידה שבמדינות אחרות הרכבים לא כול כך גרועים ובפרט הצרפתיות, זה בגלל המחירים שם המאפשרים לבנאדם להחליף רכב לחדש בכול 3-4 שנים, בדיוק לפני שהבלאי מתחיל.

אתה התכוונת לפג'ו 206 מהטרד הזה ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=318746

פורסם

אווץ'!

אייל,לא נראה לי שהוא התכוון לפיג'ו הזאת.לא שמתי לב שהוזכר חור בבלוק מנוע או משהו כזה.היה שם את כל הבעיות שיכולות להיות חוץ מזה חחח.

בכל אופן זה עוד סיפור עצוב שמרחיק אותי מהתעסקות עם פיג'ו.פשוט כואב לי הלב לראות דברים כאלה.אנשים שקונים רכב ואוכלים אותה ו"שופכים" עליהם המון כסף בגלל מוכר שלא טיפל באוטו כמו שצריך/קרע אותו,והפיל הכל על הקונה.

בנימה זאת-שבת שלום לכולם

פורסם

הייתה לי 206 xs יפיפייה שנמכרה מעל למחירון בכמה אלפים טובים (יש שירשור שלפני הקנייה ושירשור סיכום שנה אז אתה יכול לקרוא אולי זה יענה לך על כמה שאלות יש גם תמונות).

כמו כן אתה מוזמן להתקשר למוסכים מורשים ומתמחים של פז'ו או לאורן מחולון שמתמחה במותג ולהוועץ איתו. אם זה לא לענייני קניה אז לפחות לתיקון הרושם הראשוני והלא כל כך מבוסס שלך.

כל העניין של סקר ידיעות לא מדבר בכלל על הxs. וד"א אני לא אמרתי שהלוחות מוצפים בהם- שוב על תערבב: יש מספר xs מצומצם למכירה ועוד יותר מצומצם, xs שמורים עם נתונים טובים. כמו כן לא אמרתי שזה הרכב הכי אמין, אך האמינות שלו טובה ובשבילי זה לא הפרמטר היחיד בקניית רכב.

ולסיכום אני יכול להכיר לך הרבה מאוד אנשים שיגידו מילים טובות על "פז'ו" כמו כאלו שיקללו כל אמריקאית או גרמנייה שאי פעם הכירו,

ולכן הכל אינדיבידואלי.

בכל אופן בהצלחה עם מה שתבחר, בסכום הזה אני לא הייתי קונה רכב ממודל 98 אלא אם זה היה משהו באמת נדיר ומיוחד. וגם אז הייתי חושב 3 פעמים.

פורסם

אתה יכול ללכת על גולף MK4 אטמוספרית 2.0 ידנית.

ים של שיפורי אפטר מרקט חיצוניים, גיר ידני וכח סביר.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...