Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישור קו לפונטו HGT ABARTH 2003

tal4485
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

בשעה טובה קניתי אחרי חיפושים ארוכים פונטו HGT ABARTH 2003 יפייפיה (תמונות בהמשך).

הייתי מאוד שמח לקבל פרטים על מוסכים מורשים ומומלצים לפיאט באיזור אשדוד אשקלון על מנת לישר קו (החלפת תושבות מנוע,לסתום כמה נזילות,טיפול 10000 ותיקון בלם יד בינתיים).

תודה מראש!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תתחדש.

היה לי את הרכב הזה 3 וחצי שנים. נהנתי ממנו מאוד.

יש כמה מוסכים שאני יכול להמליץ לך. כולם לא בדיוק באזור שלך.

1. מוסך שימשון יהוד.

2.מוסך התלתן פ"ת

3.המוסך המרכזי יקר מאוד. אבל טוב גם.

4. אם זה תושבות אולי שווה לך לקנות לבד ולהתקין אצל "המעבדה לרכב" שיושב בחולון וגם יעביר לך כבר מבט על הפרונט. מאוד מומלץ.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם!

בשעה טובה קניתי אחרי חיפושים ארוכים פונטו HGT ABARTH 2003 יפייפיה (תמונות בהמשך).

הייתי מאוד שמח לקבל פרטים על מוסכים מורשים ומומלצים לפיאט באיזור אשדוד אשקלון על מנת לישר קו (החלפת תושבות מנוע,לסתום כמה נזילות,טיפול 10000 ותיקון בלם יד בינתיים).

תודה מראש!.

טיפול עושים כל 20 אלף מחיר נע בין 700 ל1200 בערך. תלוי אם זה טיפול גדול או קטן.

נזילות אי אפשר לדעת כמה יעלה. צריך לבדוק מאיפה הן.

תושבת מנוע עליונה מחיר 1200 ש"ח. כנ"ל לגבי תחתונה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...