Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי מדן שבמפגש דרום היו 2 אנשים שהגיעו ברכב אחד.

הבעתי את צערי על חוסר הגעתי, קפץ משהו שבגללו אבי לא יכל לקחת אותי.

לכל מפגשי דרום שהתפקדתי הגעתי וזה באמת דבר חשוב בשבילי וכרגע אין להם תאריך אפילו, וההיענות נמוכה מאוד.

אני נזכר במפגשים של ה20-25 רכבים ומקווה שזה יקרה שוב.

פורסם

אני לא חושב שצריך לקיים מפגשי דרום לפחות עד שהמזג אוויר יהיה יותר נוח או שיחליטו לעבור מיקום לפחות.

למרות שיער המלאכים זה מקום מדים בעיני.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מאז שאני בפורום ובאודיו בפרט היו עליות והיו מורדות במפגשים. אתם צריכים לזכור שהפורום הזה הוא לא פורום חברים (במלוא משמעות המילה) כמו פורום של חובבי משחקי תפקידים או מועדון החמש, מדובר בפורום של אוכלוסייה צעירה ועם המון תחלופה.

כתוצאה מכך, יש את החברים הקבועים שמגיעים תדיר למפגשים ויש את ה"נספחים" שמגיעים למפגש אחד-שניים וגמרנו.

איך שאני רואה את הדברים, בתקופה האחרונה הפורום נמצא בשפל, הן מבחינת חבר'ה קבועים והן מבחינת רמת הידע והפרוייקטים. הסיבה שאין צורך להתרגש מזה היא כי תמיד היו תקופות כאלה וזה רק עניין של זמן עד שהפורום יתעורר.

מי שרוצה לשפר את המצב יכול להעלות פרוייקטים שונים כמו תרגום מאמרים, צילומים של המערכת שלו ושידרוגים וכמובן השאלות הטכניות המקצועיות שהן מה שעושות את הפורום למעניין.

לגבי מפגשי דרום, הסיבה שפעם היו מפגשים מוצלחים יותר היא מקרית ובעיקר תודות לכמה חבר'ה רציניים שהגיעו לכל המפגשים וגררו אחריהם עוד אנשים. אני לא חושב שהמיקום ביער המלאכים הוא הסיבה האמיתית ל"כשלון" מפגשי דרום (ואפילו להפך, מדובר במיקום קלאסי למפגש מסוג זה), אל תשכחו שאיזור הדרום הוא די גדול והיה קשה מאוד למצוא מקום שיהווה פשרה של ממש בין באר שבע - קריית גת - אשקלון שמהן מגיעים רוב החברים למפגש.

בקיצור - אין ממה להתרגש. עליות ומורדות יש בכל תחומי החיים, גם במפגשים. אני מצפה מכל אחד שאיכפת לו מהפורום הזה לקחת קצת יוזמה ולתרום יותר לפיתוח הפורום. זו הדרך היחידה לשמור על מה שיש ולהמשיך להצעיד אותו קדימה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,לדעתי המקום הינו פשרה, אולי קרוב יותר לקריית גת, אבל חצי שעה נסיעה למפגש זה לא נורא.ליאור "ארזה" ועידן דוד נסעו הרבה יותר מזה.

אפשר לדעת בבקשה למה אין תאריכים למפגשי דרום ?

פורסם

אני מסכים שיער המלאכים הוא פשרה (ופשרה מצויינת לדעתי), רשמתי את זה. עדיין, פסיכולוגית איך שלא תסתכל על זה תמיד יהיה מי שיחשוב שזה רחוק, כל אחד רוצה מפגש ליד הבית.

אין תאריכים למפגש דרום כי מי שאמר שהוא יעביר לי אותם עדיין לא העביר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלחתי לאיתמר הודעה שאני אוכל לקחת על עצמי את ארגון המפגשים החל מחודש פברואר (לאחר תקופת הלימודים שלי).

מכיוון שהמפגשים מתקיימים אחת לחודשיים, עד למפגש הבא, סוף פברואר פחות או יותר, אני אערך למשימה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
קודם כל אני מצטער שלא יכולתי להגיע. זה נכון שבזמן האחרון לא היו הרבה אנשים אבל לדעתי זה משהו שעולה ויורד. יש מפגש טוב ואז כמה גרועים , אחרי זה עוד פעם אחד טוב.

בקשר לאנשים שעושים פרצוף כשמבקשים לשמוע גם אני ניתקלתי , וגם קיבלתי תירוצים כמו, אין דלק באוטו אי אפשר להניע עכשיו, רק כשאלך אניע תבוא תשמע אז, וחבל שאנשים מתנהגים כך.

הע? אתה רציני? במפגש הבודד שהייתי בו (רובכם אינכם מכירים אותי, ואני לא חובב מוזיקה ו"הגברות" כמוכם) דווא נורא ניהנתי מחמש עשרה הרכבים שבאו. ראיתי את הניצוצות בעיניים של החברים, על כל שיפור ושיפצור שנעשה, ברכב כזה או אחר.

סלח לי שאני שואל (ויסלח לי אדון איתמר), אבל אני שול את השאלה ללא טיפת ציונות, ברצינות גמורה, ואפילו בסבר פנים מעט חמור:

"אין דלק באוטו"? אז איך הם הגיעו למפגשים? דחפו את הרכב? "כשאלךתניע ותשמע"? מה הם עשו שם כל המפגש? ישבו באוטו נעול וצחקו על החיים? לא יודע אם רוב (ולכן התמיהה שלי והשאלות הרבות) לכן שואל:

לפחות חלק מהמפגש, לאנועד על מנת "לעשות שרירים"? להשוויץבמה שיש לכל אחד? להשוות רשמים והגברות שונות?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...