Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד המיפגשים היותר מוצלחים שהיו :evil: {בצחוק}

את מספר המכוניות אפשר היה לספור על יד אחת

ראשון הגיע idandavid אחריו אני ואחריי JUSPER ואחר"כ בחור בשם מתן ואחריו Alexander80 ואז אלכס פרש ואת מקומו תפס ZUZA ועוד שני בחורים שהגיעו ביונדאי אקסנט ניראה לי

נקווה שבמיפגשים הבאים יהיו יותר מלאים ומעניינים

שתיהיה שנה אזרחית טובה ומוצלחת

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא חושב שזה רק התאריך, בכלל במפגשים האחרונים כמות האנשים שמגיעה היא מצומצמת ודלה וזה לא כזה מפתיע האמת. כשבאתי למפגש האחרון לא הרגשתי בכלל שבאתי למפגש אודיו, אלא באתי למפגש חברים ונישנושים בע"מ. זה מתחיל מזה שאנשים כמעט ולא פותחים את הבאגז' ונגמר בזה שאנשים עושים לך פרצוף כשאתה בא לשמוע את המערכת שלהם.

חבל, כי לפני שנה-שנתיים המפגשים היו ברמה הרבה יותר גבוהה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אתם שוכחים גם שאנחנו נכנסים לעונת חורף - זה לא ממש נעים להיות בחוץ במזג אוויר כזה

תוסיפו לזה את התאריך הבעייתי וקיבלתם תוצר סופי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי תקים ועדת חקירה לבדיקת הנסיבות

דוח ועדת lanosforce

היינו במפגשים עם מזג אוויר יותר גרוע והתאריך לא כלכך קריטי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה מה שכתבתי. זה בא להצביע על חוסר היענות לא רק במרכז אלא גם בדרום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול

מפגשי דרום מתקיימים בתוך יער - לא יודע מה אתכם אבל לעשות מפגש בתוך בוץ זה לא בדיוק הרעיון שלי למפגש באווירה כיפית...

לא צריך וועדת חקירה ולא שום דבר

גם המזג אוויר לא טוב

גם התאריך הוא כזה שיש בו הרבה אנשים שהם במצב של פגר בבוקר שאחרי

וכן גם ההיענות נמוכה מאוד

לא יודע אם שמתם לב אבל כמה מוותיקי הפורום עוד רושמים כאן ומגיבים בכלל?

ויש דברים אחרים אבל אני לא רוצה לכתוב אותם כי אני מאמין שימחקו את ההודעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל אני מצטער שלא יכולתי להגיע. זה נכון שבזמן האחרון לא היו הרבה אנשים אבל לדעתי זה משהו שעולה ויורד. יש מפגש טוב ואז כמה גרועים , אחרי זה עוד פעם אחד טוב.

בקשר לאנשים שעושים פרצוף כשמבקשים לשמוע גם אני ניתקלתי , וגם קיבלתי תירוצים כמו, אין דלק באוטו אי אפשר להניע עכשיו, רק כשאלך אניע תבוא תשמע אז, וחבל שאנשים מתנהגים כך.

פורסם

היענות היתה נמוכה ללא קשר למז"א, נרשמו 3 מכוניות ומתוכן אחת הגיעה.

גם אני לא כתבתי שאגיע וכמו כן עוד אנשים, ואני חושב שאנו תמימי דעים לגבי סיבות כאלו ואחרות, ולגבי מה נתון לדיון ומה נתון לנעילה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני רשמתי שהגיע,אבל הבנתי שאני לא באמת יהיה שפוי אחרי הסילבסטר.

רשמתי הודעת ביטול,ורשמתי גם שכדי לדחות את המפגש,אבל ההודעה נמחקה:?

בשיפוצים...

פורסם

אני יכול להגיד שהיה ממש נחמד אני ואלכס נשארנו עד 18:00 בערך.

חוץ מיזה בפעם שעברה שעברה שהייתי אני שמחתי להראות את המערכת וכמובן בכל הזדמנות לא היה לי בעיה לעזור לאנשים.

:-D

פורסם
זה מתחיל מזה שאנשים כמעט ולא פותחים את הבאגז' ונגמר בזה שאנשים עושים לך פרצוף כשאתה בא לשמוע את המערכת שלהם.

.

אמנם פעם ראשונה מגיע למפגש (שני בחורים ביונדאי אקסנט :-P, הצטרף אלי האחיין שלי) ובאמת הבנתי שזה לא מסוג המפגשים המדוברים של הפורום. אבל לא ראיתי פרצופים שביקשתי להאזין.

JUSPER דווקא שמח מאוד להסביר ולהדגים על ה CARPC שלו ,והתנצל שהמערכת שלו עדיין לא מכוונת (בעליל, תזהר טוויטרים לא חתוכים זה מתכון בטוח לשרוף אותם אפילו שעכשיו הם עובדים).

וגם עידן שהאזנו במונדאו שלו (של אביו ) אמנם קצת ביורק חשפה את המערכת במערומיה אבל אני מאשים סט 3 חלקים לא גמור עם פוטנציאל.

לי לא היה מה להציע כי לא באתי עם הרכב שלי , אלא עם הרכב ליסינג של אחותי

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...