Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור רכב 41-412

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בן משפחתי קיבל דוח תנועה על חניה על רכב שלא רשום על שמו.

הסיבה שאני פונה לעזרה באתר זה שהרכב הוא בעל 5 ספרות וסביר להניח שהוא רכב אספנות.

מספרו 41-412 והדוח נרשם באזור בת ים.

אם מישהו מכיר את הרכב הזה או לחילופין אם בעל הרכב רואה את הודעה זו אשמח לדעת.

תודה יוסי

פורסם

לא הבנתי כלום- איך הוא קיבל דו"ח אם הרכב לא על שמו? מצא אותו מתחת לשמשה? -שיזרוק לפח וזהו, ושמי שהרכב על שמו- ידאג!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה הענין שהוא קיבל הודעת קנס לבית שכבר הקנס הכפיל את עצמו ויש איומים על עיקולים וכו'.

בירור בטלפון בכוכבית5678 אומר שהרכב אכן רשום על שמו משהו שלא היה ולא נברא.

יוסי

פורסם

זה באמת מוזר- מה זאת אומרת: רשום עליו אוטו שהוא לא יודע שקיים? -שיגיש תלונה במשטרה על ההתחזות- וזהו! מה הבעיה? תגיד, הוא בטוח שפעם, בעברו הרחוק לא היה לו אוטו הזה, והוא לא מכר אותו ללא העברת בעלות? מה שכן- עדיין יש לו כאב ראש להתפטר מהעיריה או מה שזה לא יהיה עם הקנס- אבל שוב: ברגע שהוא מגיש תלונה למשטרה עם הצהרה שמעולם לא היה לו כזה אוטו ואין לו מושג על מה מדובר- זה אמור לפתור לו את הבעיה- ולעשות את הבעיה למי שמשתמש באוטו, כי יחפשו אחריו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תגידו להם שאתה תשלם כאשר הם יביאו את הרכב המדובר אליכם הביתה. אולי כדאי.

כתוב מכתב מעולם הרכב לא היה שלי , נא לבדוק אצלכם את הרישומים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וואללה: אם הרכב רשום על שמכם- שיביאו לכם אותו, לא?:-D:wink::twisted:

פורסם

אם זה היה קורה לי הייתי עושה :

1) נוסע למשרד הרישוי ובודק האם יש רכב כזה על שמי, במידה וכן הייתי מוציא כפל רשיון שלו וגם על הדרך רואה על איזה רכב מדובר מתי עשו לו טסט לאחרונה וכ'ד.

2) היית בודק בדוח ששלחו לי לבית באיזה כתובת "חניתי" לא בסדר וניגש לשם לבדוק עם הרכב קיים שם.

3) במידה והרכב קיים שם ובא לי עליו מזמין גרר ולוקח אותו הביתה יום למחרת הולך ומתאים לו מפתחות ושלום על ישראל

תחשוב על זה! יכול מאוד להיות שזה רכב משנות השישים, עם זה 5 ספרות יכול מאוד להיות שהוא שווה משהו.

נדב.

פורסם

יש את התאריך של דוח??? כי יכול מאוד להיות שזה רכב שהיה לכם בעבר הרחוק!! וגם אז הוא עשה את הדוח כמובן!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תודה על התגובות.

הדוח הגיע אתמול וביצוע "העברה" היה בשנת 2008 ולא מעולם לא היה רשום רכב כזה על שמו.

מה שמעניין שאם באמת הרכב רשום על שמו אז איך זה שאף פעם לא קיבל חידוש טסטים וכו'?

יש מצב שמחשב משרד הרישוי חלה באיזה באג?

ואין לנו שום כוונה לקחת אוטו שלא שלנו אפילו שאולי הוא רשום על שמנו.

יוסי

פורסם

משהו כאן לא הגיוני.

קידומת 41 שימשה ל- "מספר ירוק" של מונית (בלבד!) באיזור המרכז. סדרה זאת היתה בתוקף עד 1986 - אז הוסבו כל מספרי המוניות ל-7 ספרות, עם סיומת 25.

אין כיום מכונית עם קידומת 41, גם לא רכב "עתיק".

עודד

פורסם
משהו כאן לא הגיוני.

קידומת 41 שימשה ל- "מספר ירוק" של מונית (בלבד!) באיזור המרכז. סדרה זאת היתה בתוקף עד 1986 - אז הוסבו כל מספרי המוניות ל-7 ספרות, עם סיומת 25.

עוד יותר מוזר. אם זה היה מספר של מונית אז אין כזה רכב בכלל?

אז איך הפקידה אמרה שיש רישום של רכב כזה? הבעיה שהיא לא הסכימה להגיד איזה סוג רכב והפנתה אותנו למשרד הרשוי

יוסי

פורסם

לי זה דווקא נשמע די סביר.

לפני שנתיים ומשהו גיליתי שברישומי משרד הפנים יש לי אחות חדשה, בדואית מהנגב. אבי ז״ל היה, ככל הידוע לי, נאמן לאימי, אבל אף פעם אי אפשר לדעת בוודאות בעניינים האלה...בירור קצר העלה שלדעתם מדובר דווקא בבת של אימי:shock: לא לקח להם זמן רב לגלות שמדובר בטעות שלהם ברישום.

בקיצור, כתוב מכתב למשרד התחבורה, אני מניח שיגלו את טעותם.

נמרוד

פורסם

תבדוק אצל בן משפחתך במס' הרכב אולי שכחו את שתי הספרות האחרונות ברישום אבל זה כן ריכבו.

5 ספרות זה רכב משנת 60 ומטה כך שזה קצת לא הגיוני כי אין הרבה אספנים "אמיתיים" שיש להם רכבים מתחת למודל 60.

חוץ מ...

פורסם
משהו כאן לא הגיוני.

עכשיו אני מבין למה אני רואה בסרטים מוניות משנות ה70 וה80 עם רישוי של 5 ספרות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...