Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יסיע בערך 600 +- קילומטר בחודש

לא חשוב יפה העיקר שיהיה אמין ובלי הרבה תקלות.

חסכוני (שלא יהיה יותר מ1600), זריז וכיפי ,עלות החזקה וחלקים זולה.

התקציב 5-6K כמובן שיש בצד עוד לצורך יישור קו וביטוח.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

פיאט פונטו או סקודה פליסיה (לא 1.3 כי הוא לא משהו, אלא 1.6 או 1.9 EDI)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צרך לרשימה גם את ה 306 בנפח 1400.

רכב די אמין וכייפי.

בתקציב שלך ניתן לקנות גם שנתון 98-99.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תתחקר את המוכר, ושאל שאלות מכשילות בסגנון:

1. כל כמה זמן מוסיפים שמן ?

2. כל כמה זמן מוסיפים מים לרדיאטור ?

אם הוא עונה לך: "זה תלוי, בקיץ או בחורף, בקבוק כל חודש וכעוד כהנה וכהנה" - אז סיים איתו.

במידה והתשובות של המוכר הן, מה פתאום, אני לא ממלא מים ולא צריך להוסיף שמן, כי הוא מחליף בין טיפול לטיפול, אז תתקדם הלאה לשלב הבא:

1. פתח מכסה מנוע ובדוק איזה נוזל קירור יש ברדיאטור - אם יש מי ברז, ברח מהמקום.

2. בדוק אלתורי חשמל מתחת להגה - אם אתה רואה , ברח מהמקום.

עברנו את השלב הזה, עכשיו אתה יכול לקחת את הרכב למוסכניק שלך שיבדוק יותר לעומק.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם זה תקציבך הייתי פונה לתחבורה הציבורית.

תביא בחשבון שאחזקת הרכב תעלה לך לפחות 1000 ש"ח לחודש (500 לרישוי וביטוח, 500 לדלק) וזה לפני התיקון הראשון, שיכול, בקלות, לעלות לך כמו רכישת הרכב. אם אין לך לפחות 1500 ש"ח לחודש לצורך אחזקת הרכב רד מהעניין לפני שתפסיד גם את חסכונותיך הקטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...