Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול הדלקתי את האורות במאזדה 6 פרימיום עם פנסי קסנון מקוריים ביצור, והמנורה בצד ימין לא נדלקה, היא נותנת מכה קטנה בהתחלה אבל לא נדלקת.

אז רציתי לדעת איזה חלק מחליפים בקסנון כזה?

ואיפה אפשר להשיג את זה רק בחברה או אצל חשמלאים?

וכמה יעלה לי התיקון?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בסביבות 1,000 ש''ח למנורה חליפית סינית. תכנס למורשה, בדרך כלל יחזיקו גם מנורות חליפיות, כי המקוריות יעלו כ 4,000-4,500 ש''ח כ''א.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בהנחה שהמנורה נשרפה, ולא הבלאסט, עדיף להזמין מחו"ל.

במקרה שלי (BMW), דרשו בחברה 1200 ש"ח לפני מעמ.

הזמנתי מאנגליה, עלות? 50$, למנורה מקורית של אוסרם.

הייתי מצליב בין הנורות כדי לוודא שהמנורה אכן נשרפה (במקרה שלי, הגוון שהוציאה היה וורוד לפני שהלכה לעולמה),

אין לי מושג מה סוג מחבר הנורה ביפניות, בגרמניות, החיבור הנפוץ הוא D2S.

תבדוק בספר רכב (או גוגל), איזו מנורה אתה צריך בהנחה ומדובר במנורה

יצרניות מומלצות? פיליפס ואוסרם, גוון סטנדרטי: 4300K.

לעניין התיקון: זה פשוט כמו שזה נשמע. באמת שלא צריך ללכת לחשמלאי או למוסך כדי לטפל בזה..

בהצלחה

M-TECH E46

פורסם
בסביבות 1,000 ש''ח למנורה חליפית סינית. תכנס למורשה, בדרך כלל יחזיקו גם מנורות חליפיות, כי המקוריות יעלו כ 4,000-4,500 ש''ח כ''א.

OMG!

זה כמו להחליף DSG ;-)

אני מציע (כמו שעשיתי בעצמי עם רכב שלא היו באחריות): תזמין מ- ebay.co.uk, אחרי שתברר בדיוק את הדגם שאתה צריך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יעני לא כדאי בכלל לחפש פה בארץ? רק הזמנה?

אבל אני לא יודע מה נרף בדיוק או המנורה או המגבר, אז לא עדיף שאני אכנס למורשה ויבדקו קודם?

פורסם

נסחפו האנשים כאן מעט, גם במוסכי הרשת ניתן להשיג מנורה מקורית בעלות של כ-1000 שקלים

וחליפית של HELLA בכ 600 שקלים.

אני מציע לך לבדוק את שכתבתי ולאחר מכן להחליט מה לעשות.

ועל מנת שכולם יהיו מרוצים אחרי הבדיקה שלך תחזור לדווח.

פורסם

קראתי את השרשור כמה פעמים ועדיין לא הבנתי משהו ואני מקווה שמישהו יוכל בבקשה להאיר עיניי.

האם החלפת נורת (לא פנס לא מנורה ,אלא נורה) קסנון עולה 1000 ש"ח? כי נורה "רגילה" כולל עבודה עולה 20 ש"ח, האם בגלל שזה קסנון המחיר הוא באמת כזה גבוה? או שאני טועה ומדובר על חלק אחר ולא הבנתי.

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

היום עשיתי סיבוב בכמה חנויות והתחילו מחירים מ 800 ש"ח לתחליפי גרמנית וגם ב 600 ש"ח בסוף שלחו אותי לחנות גדולה בחיפה,

נתן לי מנורה גרמנית לא מקורית ולא של פיליפס אבל אני לא זוכר בדיוק איזה סוג יצא החשבון 400 ש"ח והמנורה עובדת יפה וזהו סיימנו את הפרשה.

אם מישהו צריך את השם והכתובת של החנות שיפנה אלי בפרטי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי חברה

נכון להיום - אפריל 2012 החלפת מנורת קסנון במוסך מורשה עולה 1000 שח לפני כל התמכחות או משא ומתן

ומנסיוני בעלי מוסכים ילכו לקראתכם מעל ומעבר שהם יכולים (למרות שהם די כפופים למאזדה) בגלל שהם מודעים לתחרות ולתחליפים בשוק

יוסי מצא פתרון יפה כשבדק מחירים ומצא חנות..

כשלי נשרפה מנורה עשיתי את אותו דבר.. לי אישית עלתה הנורה 250 שקל.. נראה לי כי היא נורה סינית.. בחנות חלפים לרכב

למי שמכיר את הנושא יותר טוב ממני יש לי שאלה אחרת -- יש לי בעיה.. נראה לי עם הבית נורה

פשוט מאוד.. נורה תקינה עובדת לי בצד אחד ולא בצד שני

משהו יודע איך לטפל בזה ??

פורסם

לגבי החלפת נורת קסנון במאזדה 6 פרימיום 2300 שנת 2008 צורה ישנה (מגיע מקורי עם הרכב בדגם הזה)

משהו שולט בעניין הזה ??

אני חושב הבעיה היא בבית נורה.. כוון שנורה תקינה שדולקת בצד השני לא דולקת בצד זה

אגב.. גם החלפת הנורה עצמה היא עניין שצריך להכיר.. זו לא פעולה פשוטה אבל בזה אני דווקא מנוסה כך שאם משהו צריך עזרה בעניין.. אשמח לעזור

פורסם

היי חבר'ה

השאלה שלי היא מי יודע לתקן.. להחליף.. לסדר את הבית נורה במאזדה 6 פרימיום 2006-2008

שזה הגוף הזה בצבע אדום שתופס את הנורה עצמה ושמחוברים אליו 2 חוטי חשמל מקבילים עבים יחסית

או שיודע לזהות בעיות במקרה של נורה תקינה שלא נדלקת רק בצד אחד

תודה

יניב טלפון 0522.556007

• תוכן חדש...