Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איך (בעזרת איזה כאבל) אני יכול לחבר את הmp4 שלי למערכת סטריאו של הרכב, למערכת יש כניסת aux in - אני רק צריך לדעת איזה כאבל צריך ומאיפה בנגן לחבר אותו (usb/כניסת אוזניות).

2. אחרי שאני יחבר, אני יוכל לבחור את השירים דרך הנגן עצמו, נכון?

תודה לעוזרים :)

פורסם

במידה והנגן MP4 שלך זה אייפוד ויש לך מערכת שיודעת להסתנכרן עם אייפוד אתה תוכל לשמוע את השירים ולשלוט מהמערכת.

במידה והנגן MP4 שלך הוא לא אייפוד ויש לו כבל USB אתה יכול לחבר את הכבל למערכת שלך (במידה ויש לך כניסת USB), לכוון את המערכת לכניסה זו ולשמוע. השליטה על השירים תהיה מהנגן MP4 ולא מהמערכת.

במידה ואין לך כניסת USB במערכת אתה יכול לחבר את הנגן MP4 לכניסת AUX (שהיא בדרך כלל בצורת PL3.5 נקבה), אתה תוכל לשמוע את השירים אך השליטה על השירים גם כאן תהיה מהנגן MP4 ולא מהמערכת.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

הנגן שלי זה Iriver E150 ולפי מה ששמתי לב עכשיו, ברגע שמחברים אותו דרך ה-USB אז הוא נכנס למצב של טעינה ואז השליטה היא מהמערכת ואני רוצה מהנגן. בכל מקרה, הבנתי שצריך את ה-PL, איפה אני משיג כזה כאבל? (אני צריך אחד שמשני הצדדים הוא זכר נכון?). תודה רבה על העזרה.

• תוכן חדש...