Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי את הציגים הנ"ל+ מגנזיום ב1200 שקל, המגנזיום לא מעניין אותי, אני מתעניין בצמיגים, איך הם?

הדגם המלא הוא:

185/60R14 CONTI ECO3 82T

"נ.ב: פירסמתי כבר את ההודעה הזאת אבל מחקו לי אותה כי אמרו שזה לא הפורום, ראיתי שפה בפורום יש כמה נושאים על צימיגים, אם זה לא מתאים לפורום הזה אני מתאבד, בתודה."

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הצמיגים בסדר גמור פלוס, מדובר בצמיגים איכותיים לבין הצמיגים הירוקים, בכול מקרה תעשה שיקול עלות מול תועלת כי רכישת צמיגים יד שניה לא תמיד עדיפה.

כמוכן כמדומני הרכב שלך דורש אינדקס מהירות H ולא T.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אם אני לא טועה T זה עד 190 קמ"ש ו H זה עד 210, בכול מקרה אני לא נוסע בשתי המהירויות האלה.

אני מחפש צמיגים שתינו אחיזה טובה בגשם וגם ביבש, מהו מחיר הצמיגים האלה בכלל?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

ראשית: אל תתאבד, אבל זה באמת לא מתאים לפורום הזה.

אתה מבקש חוו"ד על צמיגים כאשר אתה מציין שמה שחשוב לך זה אחיזה ביבש ורטוב. מה השיפור פה?!

בנוגע לדירוג המהירות: זה כלל לא משנה מהי המהירות המקסימלית שאתה מגיע אליה. מה שמשנה זה מה שיצרן הרכב קבע עבור הרכב, ואל לך להתקין צמיג בעל דירוג מהירות נמוך יותר מזה שקבע היצרן!

לגבי הצמיגים ספציפית: מדובר בצמיג ירוק (ECO). אם אתה לא משתולל, אינני רואה סיבה מדוע לא לרכוש אותו, חוץ מבמקרה שבו מציעים לך תמורת אותו מחיר צמיג עדיף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מבקש פה דעה ליפני קניה, ז"א שאם יש צמיגים שעדיפים אליהם באותו המחיר [ואפילו טיפה יותר יקרים] אז כמובן שאלך על הצמיגים האחרים.

המחיר שמציעים לי זה 4 גלגלי מגנזיום+4 צמיגים ב1200 שקל, המגנז והצמיג חדשים לגמרי.

כרגע מורכבים לי 4 צמיגים סינים שהאחיזה שלהם שואפת לאפס, גם ברטוב וגם בייבש.

• תוכן חדש...