Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

לאחרונה גיליתי מים, ולא קצת, במושב הימיני האחורי ובמושב שליד הנהג.

אין לי מושג מאיפה זה מגיע, אין חור ברצפה, החלון/דלת לא נשארו פתוחים.

הרכב בן כמה חודשים בלבד. בחברה הייתי, הם עשו הכל ומוכנים לעשות הכל כדי לתפור את הבעיה, אך אני מנסה לפתור אותה בקלות, ולא לפרק את השטיח ברצפה.

נאמרה לי טענה די הגיונית, במזגן\מדחס נשאר גז, או התאדו מים וזה יצא המפתח האחורי של המזגן לרגליים.

או טענה אחרת, בימים הגשומים נסעתי שהרכב לא אטום, הכוונה היא במצב המזגן כמו כל רכב, אוורור מבחוץ, או לאטום את הרכב ואוורור מבפנים, וכנראה ככנס מים, או התאדו מים מהקור.

מה אתם חושבים?

פורסם

לא זה ולא זה יכולים לגרום להרבה מים אלא לממש מעט שמתבטלים בספיגה בשטיח.

יש מצב שיש חור במערכת האוורור של הרגליים? בדקת אם כשדולק מזגן לרגליים יש שם עוצמה מלאה? אני הייתי נכנס בתקלה הזאת עד הסוף הייתי לוקח את הרכב על ליפט ומפעיל מזגן ובודק אם יש שם חורים.

ואם זה לא קשור למזגן אז אולי סתם אחת הגומיות מהחלונות זזה ועכשיו כבר חזרה למקומה (קרה לחבר שלי לפני כמה ימים בקרייזלר) ועכשיו כבר לא יהיה לך מים יותר..

• תוכן חדש...