Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פתרון לבעיה המעצבנת מאוד שאי אפשר לרשום ולשמור מספר פלאפון בזמן שיחה?

זה כל כך מעצבן אותי שאני שוקל להעיף מכל המדרגות את האייפון הזה שמתחיל לעלות לי על העצבים ולו רק בגלל הבעיה הזאת.

בזמן שיחה מופיע על המסך שישה אייקונים,מצד ימין למטה יש לך אנשי קשר.

כנס,תלחץ על הפלוס(+) למעלה ואתה מוכן לדרך8)

Rikshanoam-R

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל מי שמתלונן על בעיות הסוללה - זה יכול לקרות בגלל כמה דברים. בתור התחלה אני ממליץ לא לגלוש

הרבה על האינטרנט הסלולארי, ובמידה ואתם חייבים, להשתדל לגלוש רק על חיבור DATA ולא 3G.

חיבור DATA יחסוך לכם בסוללה, אך תאלצו לוותר על האינטרנט המהיר.

אפשרות שנייה היא לבטל את שירותי המיקום שהאייפון מציע. הכנסו להגדרות -> שירותי מיקום -> מבוטל.

אותו דבר, שלפי מה שאני הבנתי מאוד יעזור בשיפור חיי הסוללה, הוא ביטול העדכונים, מה שנקרא Notifications.

מה זה בעצם? שלחו לכם הודעה דרך הוואטספ, אז אתם מקבלים את אותה הודעה בחלון כחול, נכון?

לזה קוראים עדכונים, וזה גורם די משפיע על חיי הסוללה, משום שהאייפון בשיטה הזו משתמש כל הזמן

באינטרנט (טוב, לא כל הזמן, העניין הזה קצת מורכב).

בכל אופן, אם תבטלו אותו ע"י כניסה להגדרות -> עדכונים -> מבוטל, צפו בחסיכה בסוללה.

* מיקום ההגדרות להלן מופנה לגרסא 4.3.3. מי שלא מוצא את אותן הגדרות שיבצע חיפוש יותר מעמיק.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

בהמשך להמלצתו של STYLE. מי שרוצה לחסוך בסלוללה שלא ישתמש בכלל בטלפון. שישאיר אותו במטען בבית. זה הכי חסכוני.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נתקלתי בתקלה מוזרה ומעצבנת, מדובר על אייפון 3GS פרוץ 4.3.3,

לפניי שהתקנתי את כל האפליקציות העברתי 2 רינגטונים שעשיתי דרך המחשב (m4r), וכרגע יש לי 25 אפליקציות, וכאשר אני מוסיף רינגטון דרך האייטונס, שאני בדיוק לוחץ על APPLY האייטונס שואל אותי, "האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק 25 אפליקציות כולל.. בלה בלה בלה.."

למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות? אם יש דרך נוספת להעביר רינגטון דרך לעלות את הרינטון לאתר מסוים ומשם להוריד למכשיר ישירות לאיפה שבוחרים רינגטון, משהו בסגנון מבלי למחוק את האפליקציות?

תודה.

פורסם

אסף

מה אני צריך להוריד כדי להגדיר לאנשי קשר שונים צלצולים שונים?

תבורך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא צריך להוריד כלום.

אפשר להגדיר את זה במסך ערכית פרטי איש קשר.

כאשר בוחרים ב EDIT על איש קשר מסויים.

!AWDSOME

פורסם

mintho כפתור ימני על המכשיר שלך באייטונס ותבחר בTransfer purchase.

אפשרות נוספת להעביר דרך IFUNBOX.

אפשרות עוד יותר טובה תוריד Unlimtones מסידיה, ואז תוכל להוריד רינגטונים ישירות למכשיר מבלי מחשב בכלל.

אודי A4

דימה.

פורסם
mintho כפתור ימני על המכשיר שלך באייטונס ותבחר בTransfer purchase.

אפשרות נוספת להעביר דרך IFUNBOX.

אפשרות עוד יותר טובה תוריד Unlimtones מסידיה, ואז תוכל להוריד רינגטונים ישירות למכשיר מבלי מחשב בכלל.

כשאני לוחץ על הTransfer purchase אז הוא מודיע לי "some of the purchased items on the iPhone could not be transferred to your itunes library because you are not authorized for them on this computer"

מה אני אמור לעשות עכשיו?

והiFunbox מדובר באפליקצייה במכשיר? או תוכנה במחשב?

פורסם

כנס ל STORE באייטונס למעלה ואז AUTHORIZE COMPUTER כמו בתמונה:

sync3.jpg

אחרי זה תלחץ קליק ימני על האייפון שלך באייטונס, ותעשה RESET WARNINGS כמו בתמונה:

reset-warnings.jpg

כנס לאינסטולוס במכשיר, כנס ל SETTINGS למעלה במסך הראשי שלו, ותוודא שהאופציה ITUNES SYNC מודלקת.

אחרי זה תלחץ על FILE ואז TRANSFER PURCHASES כמו בתמונה:

2w3wbnr.png

Stay Dirty

פורסם
לא צריך להוריד כלום.

אפשר להגדיר את זה במסך ערכית פרטי איש קשר.

כאשר בוחרים ב EDIT על איש קשר מסויים.

את זה ראיתי כבר , הבעיה שיש שם רק את הצלצול האחד והיחיד שלי.

אני רוצה מספר צלצולים לאנשים שונים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

maxcher תוסיף את הסורס הזה לסידיה:

http://ihacksrepo.com

ותתקין מתוכו את TONEFXS 2 PRO.

היא עושה את מה שביקשת, ועוד כל מיני דברים מגניבים, כמו לשנות צלצול ל WHATSAPP ול-SMSים כמובן.

Stay Dirty

פורסם
את זה ראיתי כבר , הבעיה שיש שם רק את הצלצול האחד והיחיד שלי.

אני רוצה מספר צלצולים לאנשים שונים.

בכול מכשיר נורמלי ולא פרוץ ניתן להוסיף צלצול יחודי גם ל-SMS וכמובן להוריד רינגטונים ולהתקין אותם דרך אייטונס.

אלוהים ישמור אנשים פורצים את המכשיר בשביל שטויות שהם חלק אינטגרלי מהמכשיר ולאחר מכן מתלוננים למה ה-GPS לעובד ולמה הסוללה נגמרת מהר ולמה ולמה...

יש לי אייפון כבר יותר משנה ואין לי שום בעיות עם שום התקנה או אפליקציה !

איזה כייף לי :)

פורסם

הפריצה לא קשורה לא לסוללה ולא לGPS, את האמת אני מוכן לפרוץ את המכשיר רק בשביל לא להשתמש באייטונס יותר, התוכנה הזו פשוט בזיון.

אודי A4

דימה.

פורסם
edan839 בהתחלה משום מה זה לא מופיע במסך הראשי של ההגדרות.

כנס להגדרות-כללי-רשת-נקודת גישה אישית. תפעיל אותה ותכבה, ומעכשיו היא תופיע גם במסך הראשון.

כשאני מנסה לשנות, רשום לי "הגדר נקודת גישה אישית" שאני לוחץ עליו, זה מה שאני מקבל - להפעלת "נקודת גישה אישית" בחשבון זה, צור קשר עם אורנג' ישראל. :|

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...