Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום הגיון להסיר את התוכנה הכי שימושית שיש, אבל בכיף:

כנס לסידיה ואז MANAGE -> PACKAGES

תמצא שם את מה שאתה רוצה להסיר, לחיצה עליו ואז MODIFY -> REMOVE -> CONFIRM

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מסיר עדיין כלום,

פשוט לא משתמש הרבה (או בכלל) בסידייה מאד הפריצה, אני משתמש בAPPTRACKER ברשת..

בכל מקרה רציתי לדעת מה לעשות - אם וכאשר..

כך או כך הTHEME שהמלצת אכן נראה טוב מאוד.

רוב תודות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

נתקלתי בבעיה, קניתי מחשב חדש והתקנתי את האייטונס, אני בא להעביר שירים שהורדתי למכשיר האייטונס עושה לי שהוא יחליף לי את השירים שאני מעביר במקום מה שיש במכשיר כרגע שעומד על 7ג'יגה יש פתרון לזה?

תודה.

פורסם

ואם אתה רוצה שמות של קבצים תתקין MYTUNES בסידייה ואז כנס לRAW FILE SYSTEM > VAR > MOBILE > MEDIA > MYTUNES.

לפחות לי אישית דרך RECOVERY MUSIC זה נותן שמות מוזרים לקבצים.

אודי A4

דימה.

פורסם
היא לא מכוערת כשמפעילים את אחת מערכות הנושא שלה :)

תתקין את SBSETTINGS, כנס לתפריט שלו ואז MORE. כנס ל SBSETTINGS THEME.

תבחר לך אחד, אני ממליץ על SERIOUS HD.

מה זה התוכנה הזאת? מה היא עושה בדיוק?

שמעתי עליה הרבה ולא ממש הבנתי מה בדיוק היא עושה.

תודה :-)

פורסם

נותנת לך גישה מהירה מכל מקום, לפונקציות שימושיות כמו כיבוי/הדלקה של WIFI, BT, בהירות מסך, סיבוב מסך ועוד. אתה יכול להוסיף עוד המון מתגים בהתאם לתוכנות שמותקנות אצלך.

תתקין, חינם, מה אכפת לך :)

Stay Dirty

פורסם

אוקיי, איך אני מתקין? :lol:

אין לי מושג בכל מה שקשור לסידיה.

אני זוכר שפעם ניסיתי להתקין את התוכנה הזו דרך הסידיה והאייפון שלח הודעה שהסורס שאני מנסה להתקין לא חוקי או משהו כזה, אז ישר יצאתי. :?

פורסם

לך לסידיה, בפנל למטה יש SEARCH\חיפוש תלחץ עליו, בחיפוש תכתוב SBSETTINGS ותעשה חפש, אחרי שזה יסיים לחפש זה יילה לך רשימה של מה שהוא מצא, האחת שפשות כתוב עליו SBSETTINGS זה מה שאתה צריך, תבחר אותו ואז למעלה יש לך התקן\INSTALL תלחץ על זה ואז CONFIRM\אשר , זה יעשה מסך שחור אם כול מיני כתוביות בסוף זה יבקש ממך לעשות ריבוט וזהו.

אודי A4

דימה.

פורסם

בדיוק כמו שהתקנתה את SBSETTING , פשוט תחפש CYDIA IN HEBREW, השאר זהה, רק שבסוף צריך להפעיל את סידיה מחדש ידנית.

אודי A4

דימה.

פורסם

מנצל השרשור הנ"ל (אגב אחלה שרשור) לשאלה :

שני אייפונים, אחד מצליח לפתוח קובץ בפורמט TIF ושני לא.

היכן הבעייה, אם מישהו יכול לומר בבקשה ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...