Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נחזיר את השרשר קצת לנושא:

ממליץ בחום על TEAMVIEWER , להוריד את הסרבר במחשב בבית , את הקליינט לאייפון , להתחבר ולשלוט במחשב מרחוק , ג-א-ו-נ-י , אני שם טורנטים להורדה כשאני בעבודה , ואם חסר לי קובץ כלשהו אני נכנס למחשב ומשיג אותו.

גדול.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני צריך את עזרתכם.

יש לי אייפון 4 עם פריצה4.1 בזמן האחרון המכשיר התחיל לשתגע לי בצורה מטורפת יוצא מאפליקציות ומה לא.

אני רוצה לפרוץ את המכשיר לגירסא 4.3.3...

השאלה שלי מה אני צריך לעשות כדי לעדכן את הגירסא ולפרוץ אותה?

תודה.

פורסם

הגרסה של LITE באינסטאלוס לא תקינה, תוריד את הגרסה המלאה, אותו סמל רק לא רשום LITE.

החברה שיחררה תיקון אבל הוא נגיש למי שקנה/קיבל מתנה ביום העצמאות, מי שמוריד פרוץ צריך לחקות לגירסה ההבאה.

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה, זה באמת עובד? עוד לא הורדתי את הגרסא הפרוצה. איך הצליחו לפרוץ אותה? יש לה הגנה מטורפת.

עד עכשיו ה IGO הקודם שהיה באינסטולוס, היה סתם IGO רגיל שהמירו אותו לאפליקציה לאייפון, כי אי אפשר היה לפרוץ את האפליקציה האמיתית.

או שאולי גם זה סתם IGO PRIMO שלקחו ממכשיר ניווט :\

Stay Dirty

פורסם

אסף הפרימו המלא זה הIGO הישן שקיבל עדכון גרסה ל2 והפכו את השם לפרימו, בקיצור שטויות עדיין זה איתי בצורה מחרידה ועדיין יש לפעמים את אותו הבאג של הלייט.

אם כבר חזרנו לדבר על אפליקציות אז אני חייב להמליץ על MEWSEEK להעברת שירים ללא אייטונס פשוט עושה אותי שמח כול פעם מחדש :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...