Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוריד את MewSeek , אתה מחפש שיר (אין בעברית) , לוחץ עליו פעם אחת ואז הוא נהיה כחול , לאחר מכן יש אפשרות ללחוץ פעמיים שוב ואז לשמוע אותו או פעם אחת ולהוריד , ברגע שירד השיר , אתה עובר ללשונית downloads מסמן את השיר\ים , ולוחץ ADD TO IPOD.

תבורך ותהנה.

שאלה לכל מי שיש לו Tonefxs 2 pro , גם לי וגם לחבר שלי באייפון הצלצולים נשמעים ממש חלש אחרי שהם מוגדרים דרך התוכנה , בנוסף לפעמים יש אנשים שבכלל אין צלצול רק רטט , והכי גרוע , הגדרתי לבנאדם ספציפי צלצול משלו , ואז שומעים גם את הצלצול של הטלפון וגם את הצלצול המוגדר מתנגשים ביחד.

רק לי?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לקבל המלצות לאפליקציות לניהול הוצאות/הכנסות. לא חובה חינמיות.

עדיפות לכאלה שיש להם אפשרות סנכרון לשירות אונליין, שכנראה יגרור קיום אפליקציה למק/פיסי.

לפני שאני מכין לי קובץ יפה באקסל :)

!AWDSOME

פורסם

איך מוחקים גיבוי אנשי קשר ?

פעם פרצתי לידידה את האייפון דרך המחשב שלי, וכל פעם שאני עושה סנכרון אני מקבל תוספת של 500 אנשי קשר שאני לא מכיר.

מחקתי את כל הגיבויים דרך Preferences->Devices ועדיין שאני עושה סנכרון אני מקבל את כל אנשי הקשר שלה.

מה עושים במצב כזה?

אני רוצה למחוק את כל הגיבוי שלה , ושרק אנשי קשר שלי יישמרו מעכשיו.

תודה לעוזרים.

פורסם
שאלה משלי:

התקנתי את האייטונס על כונן סי בטפשותי ואין לי מספיק מקום. אני מעוניין להעביר אותו לכונן די.

זה בעייתי אם אמחק אותה ואתקין מחדש בכונן הנכון?

תודה,

בן.

מישהו יודע מה עושים?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מה הבעיה שפוט להעביר אותו לכונן D?

אני אישית מחקתי והתקנתי כמה וכמה פעמים אייטונס על המחשב, אף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה אבל אני לא ממליץ לקחת משפטים שלי בכובד ראש ותמיד להיתייעץ עם מבוגר אחראי לפני שמיישמים עצות שלי!

פורסם

גם אני מניח שלא צריכה להיות בעיה, הרי לפחות פעם פעמיים בחייו של מחשב מפרמטים אותו ובכל מקרה צריך להתקין שוב.

ועדיין, נראה שהתשובה איננה מובנת מאליה מאחר וגם אתה מסייג אותה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

משהו מוזר אחרי עדכון 4.3.3 ופריצה. אחרי שעדכנתי ופרצתי הכל עבד פיקס, עד שפתאום הופיע לי תפוח עם קו טעינה למטה, ממש כמו זה שמבצעים עדכון/רסטור. שאני מנסה לצלם את המסך עם התפוח וזה לא נותן לי(זה מצלם את המסך בלי התפוח).

אחרי כיבוי והדלקה זה עבר. פעם שניה עשיתי רסטור ופרצתי שוב ואחרי 10 דקות שוב הופיע התפוח ונעלם ועוד.

מה אתם חושבים? העדכון/פריצה לא יצאה טוב? האייפון עובד בסדר.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מחפש אפליקציית או טוויק בלוטות' המאפשר שליחת קבצים , לגרסא 4.3.3 , בסגנון CELESTE

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חברה, מי שעדיין לא פרץ את המכשיר או שלאחרונה קנה מכשיר חדש, עכשיו זה הזמן לפרוץ אותו, יצאה פריצה חדשה וקלה ביותר לשימוש. והיא פורצת גם את IPAD דור 2 !

כל מה שצריך לעשות זה לוודא שהמכשיר משודרג לגרסא האחרונה 4.3.3 (דרך הגדרות-כללי-אודות), ואז להיכנס דרך הספארי במכשיר עצמו, לאתר הזה:

http://www.jailbreakme.com

ואז להתקין את CYDIA. זה הכל.

Stay Dirty

פורסם
גם אני מניח שלא צריכה להיות בעיה, הרי לפחות פעם פעמיים בחייו של מחשב מפרמטים אותו ובכל מקרה צריך להתקין שוב.

ועדיין, נראה שהתשובה איננה מובנת מאליה מאחר וגם אתה מסייג אותה.

בן.

אני מסייג כי שבכל מה שקשור לאייפון אני נזק לא קטן :lol:

כמו שרשמתי לך, אני מחקתי והתקנתי כמה וכמה פעמים את האייטונס ולא הייתה שום בעיה.

מה שכן, ודא שיש לך הכל על המכשיר לפני שאתה מוחק את התוכנה לייתר ביטחון.

פורסם

אסף,אני מבין שאתה מומחה לאייפון, אז אולי תוכל לעזור לי בבעיה קטנה.

יש לי דיבורית מובנית באוטו שמגיעה עם המערכת. לאחר שסינכרנתי בינה לבין האייפון, התברר שהצד השני שומע אותי,אך אני לא יכול לשמוע אותו.

רכשתי דיבורית אחרת של מוטורלה,ואיתה אין שום בעיה.

שבוע שעבר רכשתי דיבורית שמיועדת לאייפון 3GS לאוטו השני, והבעיה שוב חזרה על עצמה.

אגב,ניסיתי את 2 הדיבוריות האלה עם אייפונים אחרים, ואותה בעיה.

האם יש דיבוריות שלא עובדות טוב עם האייפון?

אני כבר לא יודע מה לעשות!

תודה.

פורסם
איך מוחקים גיבוי אנשי קשר ?

פעם פרצתי לידידה את האייפון דרך המחשב שלי, וכל פעם שאני עושה סנכרון אני מקבל תוספת של 500 אנשי קשר שאני לא מכיר.

מחקתי את כל הגיבויים דרך Preferences->Devices ועדיין שאני עושה סנכרון אני מקבל את כל אנשי הקשר שלה.

מה עושים במצב כזה?

אני רוצה למחוק את כל הגיבוי שלה , ושרק אנשי קשר שלי יישמרו מעכשיו.

תודה לעוזרים.

אני אשמח לעזרה זה ממש דחוף לי אני לא יכול לגבות את המכשיר שלי כי גם שאני עושה גיבוי ואחר כך סינכרון זה מוסיף לי את כל האנשים שאני לא מכיר.

תודה!!

פורסם

זה עובד גם על גירסה 4.3 ??? תודה ! אני מפחד שכל האנשי קשר ימחקו .

התכוונתי לזה /www.jailbreakme.com

:smilecolr:snipersmi

• תוכן חדש...