Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אפליקציה חינמית לאייפון וגם לאנדרואיד שתאפשר שליחת קבצים על גבי האינטרנט בין שני המכשירים?

יש לי אנדרואיד ולחבר אייפון (לא פרוץ), הוא רוצה לשלוח לי קבצים מהמכשיר שלו לשלי על גבי האינטרנט הסלולרי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מדובר בתמונות, אז הוא יכול פשוט לשלוח לך אותם למייל.

בקשר לשאר הקבצים, צריך לפרוץ את המכשיר, ולהתקין עליו FULLDROP, שנותן לך להעלות קבצים מהמכשיר ל DROPBOX שלך, ואז לתת לך את לינק ההורדה.

נסה לשכנע את חבר שלך לפרוץ את המכשיר, הרי אין שום סיבה הגיונית להסתובב עם אייפון לא פרוץ, מהסיבה הפשוטה שאין לפריצה חסרונות.

Stay Dirty

פורסם

אסף היקר , ולכל הנוגע בדבר

דברים שאני מוריד מ INSTALLOUS אחרי כמה זממן פשוט נעלמים מהאייפון.

יש סיבה?

אני מוריד מהמחשב ומסנכררןן והאפליקציות נשארות אבל מהINSTALLOUS לא.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

maxcher, זה פשוט, אתה מוריד מהאינסטאלוס ואז שאתה מסנכרן עם המחשב מכיוון שאותם אפליקציות לא קיימות באייטונס הוא פשוט מוחק אותם.

הפיתרון זה ללחוץ מקש ימני על האייפון (בתפריט באייטונס מצד שמאל), וללחוץ על transfer purchases.

* תזכור לעשות את זה לפני הסינכרון !

פורסם

טוב אז עקב צורך לשמור סיסמאות שקשורות לבנק ולפייפאל (שלי ושל עוד כמה אנשים), אני צריך אפליקציה שתעבוד בדיוק כמו הפונקציה של "פתקים", רק שבכניסה אליה היא תבקש סיסמא.

מישהו מכיר משהו כזה?

פורסם

תומר - וודאי שהוא חינמי, אבל הוא נותן לך להעלות רק תמונות.

זה בטח נשמע לך מוזר, כי באנדרואיד אני מתאר לעצמי של- DROPBOX יש גישה ל SD הפנימי. 

Stay Dirty

פורסם

עכשיו זה הגיוני לי יותר נירו , כי אני תמיד עושה dont tranfer

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
טוב אז עקב צורך לשמור סיסמאות שקשורות לבנק ולפייפאל (שלי ושל עוד כמה אנשים), אני צריך אפליקציה שתעבוד בדיוק כמו הפונקציה של "פתקים", רק שבכניסה אליה היא תבקש סיסמא.

מישהו מכיר משהו כזה?

נירו יש מלאנת'לפים אפליקציות "כספת ססמאות" שכאלה, חפש באפסטור/אינסטולוס

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

MXTUBE אפשר להוריד מסידיה מסורס BIGBOSS, פשוט תעשה חיפוש בסידה וזה ימצא לך.

אודי A4

דימה.

פורסם
אם מדובר בתמונות, אז הוא יכול פשוט לשלוח לך אותם למייל.

בקשר לשאר הקבצים, צריך לפרוץ את המכשיר, ולהתקין עליו FULLDROP, שנותן לך להעלות קבצים מהמכשיר ל DROPBOX שלך, ואז לתת לך את לינק ההורדה.

נסה לשכנע את חבר שלך לפרוץ את המכשיר, הרי אין שום סיבה הגיונית להסתובב עם אייפון לא פרוץ, מהסיבה הפשוטה שאין לפריצה חסרונות.

אין צורך לפרוץ את האייפון בשביל אפשרות זו מכיוון שקיימת אפליקציה ב-APP שעושה 90 אחוז מאפליקציה שקיימת בסידיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מישהו מכיר משהו כזה?

LastPass. מאוד מומלצת.

!AWDSOME

• תוכן חדש...