Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משהו קריטי, פשוט תיקוני באגים קטנים, כמו למשל הבאג של רשימת השירים בעברית באייפוד. משום מה מתחת לאות A תראו שירים באות א׳, וכך הלאה..

ובפריצה של 4.3.3 הם תיקנו את הבאג של כפתור ה״שקט״. מדי פעם הוא מתבלבל, וכשמחליפים למצב שקט, הוא לא רוטט לחיווי, ולהפך.

edan839 אחרי שעדכנת את המכשיר כמו שAve אמר, תוריד את זה ותפעיל:

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_he.exe

ושלח לי את הפרטים. אין לך מה להתלבט אם לפרוץ או לא, מהסיבה הפשוטה שלפריצה אין חסרונות. (אל תדאג בקשר לאחריות, הפריצה נמחקת ע״י ריסטור באייטונס)

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב שיש דיון פתוח :)

תופעה שמעצבנת אותי, הSBSETTINGS נפתח בכול מקום שלא צריך אותו, ולא נפתח במקומות שצריך :(

דוגמה אני מצליח לפתוח את אותו בזמן שהאייפון נעול... המסך נשאר שחור אבל אם אני לוחץ על כפתור הבית אני רואה שהוא נפתח, מה שמעצבן בשביל לענות לשיחה צריך קודם לסגור את SBSRTTINGS ואז לענות.

לאומת זאת בזמן שאני בספארי אני לא יכול לפתוח אותו וצריך לצאת למסך הראשי.

יש איזה תוסף שישלוט בעניין ?

אודי A4

דימה.

פורסם
לא משהו קריטי, פשוט תיקוני באגים קטנים, כמו למשל הבאג של רשימת השירים בעברית באייפוד. משום מה מתחת לאות A תראו שירים באות א׳, וכך הלאה..

ובפריצה של 4.3.3 הם תיקנו את הבאג של כפתור ה״שקט״. מדי פעם הוא מתבלבל, וכשמחליפים למצב שקט, הוא לא רוטט לחיווי, ולהפך.

edan839 אחרי שעדכנת את המכשיר כמו שAve אמר, תוריד את זה ותפעיל:

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_he.exe

ושלח לי את הפרטים. אין לך מה להתלבט אם לפרוץ או לא, מהסיבה הפשוטה שלפריצה אין חסרונות. (אל תדאג בקשר לאחריות, הפריצה נמחקת ע״י ריסטור באייטונס)

נכון, באמת הוא לפעמים מתבלבל במעבר לשקט, אבל לא נראה לי ששווה לי לשדרג רק בגלל זה.

אגב, קרה לי בשבוע שעבר שהמכשיר נתקע וכשכיביתי אותו הוא עלה בSAFE MODE או משהו דומה,

כיביתי שוב והדלקתי והכל הסתדר. מה זה אומר הMODE הזה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

SAFE MODE מותקן באייפונים פרוצים ע"י MobileSubstrate.

MobileSubstrate, written by Saurik, is a required component (aka Dependency) of many jailbroken programs, such as Winterboard, QuickGold, SBSettings, Five Icon Dock, Clippy, Backgrounder, etc.

MobileSubstrate הוא תוסף שמאפשר להזריק קוד לאייפון פרוץ בלי לשנות את קוד המקור של מערכת האייפון, בכך הוא מאפשר לשנות את התנהגות הטלפון אבל עדיין לשמור עליו בטוח. לפעמים, ההזרקות האלה לא מצליחות, במקרה כזה ה MobileSubstrate יפעיל את ה SAFE MODE, שהוא דומה למצב ב WINDOWS בו מופעלים רק תהליכים בסיסיים של מערכת ההפעלה, ללא צד שלישי. כך גם באייפון, לא יופעלו ההרחבות השונות של הפריצה ותיהיה הזדמנות למחוק הרחבה שגורמת לבעיות.

בד"כ הפעלה מחדשה לאחר SAFE MODE תפתור את הבעיה מכיוון שאלו באגים קטנים, גם לי קרה מדי פעם שהאייפון עלה ב SAFE MODE והפעלה מחדש פתרה את הבעיה.

באנגלית זה תמיד יותר טוב:

MobileSubstrate loads 3rd-party .dylib files ("MS extensions" or "MS libraries" or "MS plugins") and injects them into the programs that they target. Since developers make mistakes, it's entirely possible that injecting a faulty MS extension into SpringBoard will make SpringBoard crash (and then you would need to reboot your phone).

Because this may happen, MobileSubstrate ALSO provides a "safe mode" for SpringBoard that will DISABLE ANY 3RD PARTY MS EXTENSIONS.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

דימה, נשמע כאילו מישהו התעסק לך בהגדרות של ACTIVATOR.

כנס להגדרות של האייפון, ואז ל ACTIVATOR. בחלון הראשי שלו תגלול למטה ותלחץ על RESET SETTINGS.

עכשיו תגדיר לו בדיוק איך ואיפה אתה רוצה גישה לתפריט של SBSETTINGS.

Stay Dirty

פורסם

האם קיימת אפליקציה של נעילת המכשיר עם קוד, אבל שמתאפשר חיוג בו ללא הכנסת הקוד ?

וכל יתר הפעולות חסומות ?

כלומר כל מי שלוקח את המכשיר יכול לחייג ממנו, אבל בשביל להכנס למייל / אינטרנרט וכו' צריך להכניס קוד ?

אפשר לתכנת את הקוד לפעולות מסווימות ?

מכשיר לא פרוץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב אחרי שכולם כבר יודעים שלא יוא אייםון חמש בקרוב לפחות נפרסם מה מתעדכן.

לרשימה המלאה ומה היה בכנס באופן כללי.

http://technology.il.msn.com/article.aspx?cp-documentid=158121298

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

משהו מוזר, בדרך כלל שאני מקבל הודעת SMS, האייפון נכנס למצב בטוח.

יש מה לעשות?

אני עם 4.1 ולא רוצה לשדרג.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

שאלה למומחי האייפון פה :

אתמול התחדשתי באייפון 4 מרשת סלקום , גרסא 4.3.3 (82J)

מודם 04.10.01

האם ניתן לפרוץ אותו פריצה טובה ומלאה (אני לא מבין בכלל) עצמאית ושיהיה בטוח , והאם ניתן להוריד את הפריצה כדי שתהיה אחריות יצרן , והאם עדיף ללכת למישהו שיפרוץ לי או לעשות את זה לבד (אם זה פשוט בכלל)

אה כן - ואפליקציות בבקשה!!! עברתי על השרשור ואין פה הרבה המלצות אבל כן הורדתי את ה PHOTOSYNTH , ו"כמה דיברתי"

ושאר משחקים חינמיים כרגע כי הוא לא פרוץ

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תהיה בטוח שאסף ימצא אותך עוד רגע!:wink:

אין שום בעיה לפרוץ. תהליך שלוקח 10 דקות, אצלך אולי אף פחות כי אתה על הגרסא העדכנית.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אמת , אסף מצא אותי , עזר לי המון ופרץ לי את האייפון , והפך אותי לעוד משתמש מרוצה מבסוט ועשה לי חג שמח :)

תודה רבה!

הלכתי לחרוש את המכשיר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הקטע המצחיק הוא, שאתה עשית את אסף מאושר באותה המידה, בזה שנעזרת בו לפרוץ את המכשיר :wink:

חג שמח!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...