Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1 לאינפיניטי. ואם כבר מדברים על אינפיניטי, רק תסתכל בסרטון של המשחק הזה ששוחרר אתמול לאייפון 4, ותבין לבד איזה מכשיר אתה צריך לבחור:

http://www.youtube.com/watch?v=xx0xgxIrmF4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Stay Dirty

פורסם
רק תסתכל בסרטון של המשחק הזה ששוחרר אתמול לאייפון 4, ותבין לבד איזה מכשיר אתה צריך לבחור

מה שהכי עצוב זה שהאנדרואידים יכולים להריץ את זה בדיוק באותה המידה, אבל עוד לא מפתחים להם.

אבל גם זה יבוא, בהתחשב באיך שהשוק האמריקאי נראה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תריץ קצת ביקורות בנט ותבין.

אני הייתי על סף רכישת אייפון, ואז חבר המליץ לבדוק גם את הגלאקסי.

לאחר לא מעט ביקורות שנצפו ונקראו בנט - החלטתי לבחור בגלאקסי S.

המסך שלו גדול ונוח יותר, הוא מעט יותר נוח לתפעול, קל יותר ומציג ביצועים עדיפים (מעבד חזק משמעותית).

הגלאקסי S מרגיש יותר כמחשב נייד מוקטן מאשר האייפון שהוא בעיקר פריט עיצובי...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תראה בתמונה איזו תדמית מתאימה לך יותר, ותבחר בהתאם (לגאלאקסי יש מע"ה אנדרואיד)

00034%20-%20iPhone%20vs%20Android%20vs%20Blackberry%20-%20Lo.jpg

וברצינות, תעשה חיפוש, דובר על זה רבות בפורום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גלאקסי S.

שלי יגיע בשבוע הבא :wink:

כשחושבים על זה, זה כמו לקנות סקודה במקום VW :-)

זה עולה פחות, וזה מרגיש כמעט אותו דבר. אבל רק כמעט ;-)

ועכשיו ברצינות: האייפון שלי הגיע, אבל כבר שבוע שוכב אצלי כי אין לי זמן ללכת ולהעביר אליו את כל המידע.

אני מאמין שמכשירים מבוססי אנדרואיד הם לא פחות טובים, אבל אחרי שראיתי את Duke Nukem על האייפון, וחזרתי בבת אחת 15 שנה אחורה, לא היו התלבטויות. אז אתה משלם עוד קצת כסף, אבל מקבל anti-aging :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איל, זה בולשיט גדול.

האייפון הוא לא פחות מאשר עוד פריט אופנתי נחשק אשר מתחריו גוברים עליו בדברים הרלוונטים והמעניינים באמת.

מי שמחפש פריט אופנתי - יבחר באייפון. הרי יש עליו המון "שואו".

מי שמחפש סמארטפון אמיתי - יבחר בסמסונג או HTC ויקבל פחות "שואו" ועם הרבה יותר Go".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן, אבל שכחת את אלה שרק רוצים מידי פעם להשתעשע. זה אני.

שואו אני ממש לא מחפש, ואם הוא יקרא לי מיילים ויאפשר לי להציג באמצעותו מצגות, דיינו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעניין שאף אחת לא באמת שאלה את פותח השרושר מה הוא מצפה שהטלפון יעשה / מה הצרכים שלו.

2 המכשירים טובים, לכל אחד אפשר למצוא יתרונות וחסרונות, תקרא ביקורת, תנסה לשחק איתם טיפה ותראה איזה מתאים לך

כל עוד הוא יעשה לך את מה שאתה צריך, הוא הטלפון הכי טוב בשבילך ולא משנה מה אחרים יגידו.

לי יש איפון 4 ואני חי איתו מעולה :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
+1 לאינפיניטי. ואם כבר מדברים על אינפיניטי, רק תסתכל בסרטון של המשחק הזה ששוחרר אתמול לאייפון 4, ותבין לבד איזה מכשיר אתה צריך לבחור:

אסףאסף - אתה מודע לכך שלגלקסי S יש מעבד גרפי חזק יותר מלאייפון 4?

POWERVR SG540 לעומת 535 באייפון?

אבל שוב , כל עוד לא ממש טורחים לכתוב את המשחקים גם לאנדרויד - זה לא משנה.

(מה גם שבגלל הבדלי החומרות - בחלקם זה רץ די מעפן)

רק דבר אחד אני לא מבין - איזה GO נוסף יש לאנדרויד?

אתם ממשיכים לדבר כמה שזו מערכת פתוחה , ואייפון זה סתם צעצוע אופנתי וכו... אבל זה גם המצב באנדרויד.

אם אתם תחת האשלייה שבאנדרויד הכל קוד פתוח וטוב ויפה וכו - זה קצת לחיות בסרט.

יש יתרונות (סמנטים) לכל צד אבל שום דבר משמעותי , ומה שסוגר את העסקה מבחינתי בסוף היום - זה האפליקציות הנוספות (במיוחד שאני משדרג מאייפון קודם ומקבל את כל האפליקציות שיש לי כבר משם).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...