Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לקנות רכב עם 100,000קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתענינת בקניית סוזוקי ליאנה שנת 2007 עם 100,000 קמ.

המכונית היא יד ראשונה מליסינג מימוני.

100,000 קמ נשמע לי המון אבל חלק מהממליצים שסביבי טוענים שבימינו 100,000 קמ זה לא הרבה.

קראתי את המאמר בפורום ושם כתוב שרכב מעל 100,000 קמ יש לו נטיה גדולה יותר לתקלות.

אני לא יודעת מה להחליט. כמובן שהמחיר אטרקטיבי (49,000 שח) אבל האם זה יהיה במחיר של אמינות ותקלות?

אשמח לתגובות. תודה

פורסם

הליאנה היא - בלשון המעטה - לא מכונית מבריקה, ואם תוסיפי את הנסועה הגבוהה (25,000 לשנה) לא תקבלי עסקה מדהימה.

באותו תקציב את יכולה לקנות מכוניות טובות יותר, כמו פורד פוקוס ורנו מגאן בערך מאותן השנים מליסינג, או מעט ישנות יותר מיד פרטית.

יעזור אם תתני תקציב מרבי ודרישות מהרכב, ונוכל להתאים לך מכונית.

פורסם

ליאנה מכונית אמינה מאוד.

אם זה מה שאת מחפשת (בעיקר), והמחיר מפתה, אני לא רואה סיבה לפסול את הרכב בגלל הקילומטראז'.

אבל, אם את מחפשת "יותר רכב" (נוחות, אחיזה, ביצועים,בטיחות, יופי ), אני בעד מה שרועי כתב לך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות, ולגבי התקציב, עד 55,000 ש"ח אולי טיפה יותר - אבל ממש טיפה.

דווקא התענינתי בפורד פוקוס (5 דלתות, ה- 4 גדולה עלי) אבל הן יקרות יותר מהליאנה.

הרכב מיועד למשפחה עם ילד אחד (שבדרך).

פורסם
הליאנה היא - בלשון המעטה - לא מכונית מבריקה, ואם תוסיפי את הנסועה הגבוהה (25,000 לשנה) לא תקבלי עסקה מדהימה.

באותו תקציב את יכולה לקנות מכוניות טובות יותר, כמו פורד פוקוס ורנו מגאן בערך מאותן השנים מליסינג, או מעט ישנות יותר מיד פרטית.

יעזור אם תתני תקציב מרבי ודרישות מהרכב, ונוכל להתאים לך מכונית.

מגאן טובה יותר מליאנה?

בתור אחד שעבד בחברת ליסינג המגאן היא אחת המכוניות הכי פחות טובות שיש לשוק הליסינג להציע.

הליאנה פשוטה מאוד וזה כנראה המרכיב להצלחה שלה והגורם המרכזי לאמינות המצוינת שלה.

אם התקציב שלך גורם לך לבחור רכב עם ק"מ יחסית גבוהה אז אופציה טובה היא הליאנה והלנסר,

שתיהן אמינות מאוד ומחזיקות ק"מ גבוה בלי תקלות ובנוסף אחוזי ההפחתה גבוהים יותר.

בהצלחה :lol:

פורסם

כן. המגאן נוחה יותר, מרווחת יותר, בטוחה יותר ונראית טוב יותר. אוקיי, אז האחרון זה עניין סובייקטיבי.

את הסיפורים על מכוניות ש"לא רואות מוסך" (הבנתי שמכשירי תנועה סגרו את כל מוסכיהם מאז 2008 מהיעדר לקוחות),

אשאיר לאנשים שמקפצים על בורות בליאנה עם בטיחות ירודה וחושבים שעשו עסקת חייהם.

ולדפנה - בתקציב ולדרישות שלך, אני מציע להתמקד בסופר-מיני ולאו דווקא במשפחתיות. אלא אם הכוונה היא להרחיב

את המשפחה מעבר לילד אחד בזמן הקרוב, ו-או שהרכב ישמש יותר משלושה נוסעים לעיתים קרובות.

פורסם

לגבי הליאנה אני חייבת לחלוק עליך בענין המראה, אבל כמו שאמרת זה ענין סוביקטיבי.

להצעתך ללכת על סופר מיני, גם אני חשבתי בכוון הזה שכן אתה צודק, אין כוונה להרחבת המשפחה בזמן הקרוב (נתחיל עם אחד ונראה).

האם לדעתך אפשר לקנות סופר מיני ב- 50,000 שח שתעהנ על הדרישות הללו? ואם כן על אילו היית ממליץ?

פורסם

הליאנה רכב כל כל מכוער שילדים שהולכים ברחוב לא מבינים איך המפלצת מהארון הצליחה לברוח..

אבל ברצינות,טויוטה יאריס,פיגו 206,הונדה גאז,כולם רכבים טובים שייתנו לך פיתרון טוב ודי זול לאחזקה.

פורסם

קיבלתי המלצות רבות וסותרות לגבי הפג'ו 206.

חלקם אומרים לא לגעת, שהאוטו לא יוצא מהמוסך ואחרים אומרים לי שהאוטו נהדר.

עכשיו אני לא יודעת מה לעשות כי דווקא ראיתי ספסימן נחמד שהייתי קונה לולא ההמלצות הסותרות.

פג'ו 206, 52000 ק"מ 5 דלתות 1600סמק, ליסינג מימוני נהגת יחידה. ספר טיפולים במוסך מורשה בלבד.

מחיר: 47000 אבל מאמינה שיהיה אפשר בפחות קצת.

מה דעתכם?

פורסם
את הסיפורים על מכוניות ש"לא רואות מוסך" (הבנתי שמכשירי תנועה סגרו את כל מוסכיהם מאז 2008 מהיעדר לקוחות),

אשאיר לאנשים שמקפצים על בורות בליאנה עם בטיחות ירודה וחושבים שעשו עסקת חייהם.

שתי הערות, מתוך נסיון רב עם ליאנות (אחת אצל אבא שלי, שתיים מליסינג אצל אשתי), ומתוך בדיקה באתר USNCAP:

1. הרכב אמין ביותר, מגיע פעם בשנה לטיפול וזהו. לנוט היתה בעיה של שחיקת בלמים, אבל זה ננבע משימוש בחלפים סוג ג' בהוראת חברת הליסינג, לא בגלל בעיה ברכב.

2. ציון הבטיחות של הליאנה במבחנים האמריקאיים (כמובן בדגם האמריקאי, הקרוי Aerio): התנגשות חזיתית, צד הנהג - טוב, צד הנוסע - סביר, פגיעת צד - מעולה. לצערי הורידו את הפירוט הנוסף שהיה בעבר באתר. מה שמפריע מאוד לאמריקאים הוא משקל הרכב (מסומן באדום - רמה גבולית), קריטריון שעד כמה שראיתי כלל אינו מופיע במבחנים האירופיים. וד"א - האמריקאים מתכוונים לשנות את המבחנים שלהם ולהתאימם לתקן האירופי (EuroNCAP).

השאלה הגדולה שלי היא האם יש לך אפשרות למתוח את התקציב בעוד 10,000-15,000 ש"ח - כאן תגיעי כבר לאפשרות לרכוש משפחתית בגודל מלא מדגם 2008 מליסינג . קרובה שלי מצאה פוקוס 2008 עם 55,000 ק"מ מליסינג במצב מצויין תמורת פחות מ-65K ש"ח.צ (וד"א - הליאנה שאשתי החזירה לליסינג לפני כ-3 חודשים היתה עם פחות מ-50,000 ק"מ, וכנראה שלא חסרות מכוניות ליסינג במצב טוב עם קילומטראג' נמוך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קראתי רק את השאלה ולא המשכתי לקרוא את תשובות שאר החברים...

התשובה שלי לפי דעתי בלבד היא לא לקנות את הרכב, הנתונים של הקילומטרז לא טובים, רכב 2007 לא צריך לעבור יותר מ 60 אלף קילומטר... בהצלחה :wink:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

קודם כל כבעלים גאה של ליאנה אני ממליץ על הרכב, אמין נוח וחסכוני.

דבר שני, 100K ק"מ לרכב של 4 שנים זה אומר 25K ק"מ בשנה שזה פחות או יותר ממוצע, כך שאם הרכב נראה לך והמחיר מתאים לך אז אני לא רואה כל סיבה למניעת הקנייה.

מנסיון רב עם ליאנה פרטית ועוד מספר לא מצומצם של ליאנות שיצא לי להכיר הליאנה מחזיקה מעמד זמן רב, אכב איכותי מאוד בביחס לעלויות שלו והכי חשוב אמין מאוד, לא נכנס למוסך מלבד לטיפולים תקופתיים.

פורסם

רכב ממודל 2007 הוא בן 4 (כנראה).

הקילומטראז' הממוצע בישראל לרכב בנזין הוא 17 אלף ק"מ.

למה רכב בן 4 לא צריך לעבור יותר מ-15 אלף ק"מ בשנה (שזה פחות מהממוצע)?

מה קורה אחרי 60 אלף ק"מ?

לדעתי, אתה מגזים.

הכל פונקציה של מחיר, ליאנה כזאת יכולה לנסוע בשקט עוד 150 אלף ק"מ נוספים.

יש לי ידיד שקנה מליסינג ליאנה כזאת עם 180 אלף ק"מ (במחיר בדיחה), נוסעת מצויין ולא מתקלקלת (בנתיים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...