Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

עברתי על כמעט כל הטראדים בפורום על הרובר 214, וכמעט הרב המוחלט אומרים שלא כדאי לקחת את הרכב בגלל שהחברה פשטה את הרגל וכל טיפול יעלה לא מעט. אבל האם זה באמת בעיה? להזמין חלקים אפשר מחו"ל בלי שום בעיה ובצורה זולה מאוד, אז למה לא? רכב חזק, זול, מאובזר, בטיחותי יחסית, למה לא?

ד"א אני שוקל לקנות אותו כרכב ראשון אבל מאוד נרתע מהסיבה שאולי הרכב הספציפי הזה הוא קפיצה מעל הפופיק:-(

פורסם

אתה בעצמך כותב ועונה את התשובה !!!

יקר לאחזקה , חברה שלא קיימת שוק בעייתי , לא אמין .

הדבר היחיד שכן בא בחשבון זה רובר 75 סוג של יגואר זול.

פורסם

לא אמרתי שהוא יקר לאחזקה, אדרבה, אמרתי שאני חושב שזה לא בעיה, כי חלקים אפשר להזמין מחו"ל ביותר זול מהארץ וחדש!

פורסם

אם קראת את ההודעה הראשונה היית מבין שכבר עברתי על 99% מתראדים בפורום:wink: בכל מקרה אני מנסה לרדת לשורש העניין, למה אנשים נמנעים מלקנות את הרובר?

פורסם

כי אנשים בכללי מהפחדים מהלא מוכר.

כי רובר זאת חברה שיצא לה שם רע (לפעמים בצדק, לפעמים לא).

ה-214 סבלה מהמחלות שלה וזה מספיק לפתח סטיגמה נוראה ולגרום לאנשים לחשוב שמדובר ברכב שברגע שאתה נוגע בו הוא נשבר ל-2.

בגדול מדובר ברכב שייתן לך יחסית תמורה ענקית למחיר מצד אחד, מצד שני זהו רכב שיהיה יקר יותר לאחזקה מפונטו לדוגמא (בד"כ)

פורסם

אבל למה אתה אומר את זה? בגלל שאין שפע חלקים בארץ? זה מה שאני מנסה להגיד, חלקים אני יכול להביא מחו"ל בצורה מאוד זולה, אז מה כן יותר יקר באוטו הזה לדוגמא מפיאט פונטו? חוסר במוסכים אולי? ולגבי המחלות שאני שמעתי עליהם זה יותר נכון מחלה אחת, וזה האטם מנוע שצריך להחליף אותו, יש עוד דברים שלא שמעתי עליהם?

פורסם

לי היתה את ה-216 משנת 1998 והחזקתי אותה 3 שנים .

רכב מאוד כייפי עם ניחוח בריטי (דיפון דמוי עץ).

הגיר הרציף היה מעניין מאוד (הרכב מאיץ יפה מאוד ותוך כדי כך מד הסל"ד יורד)

בעיות: חלודה- כבר בחודשים הראשונים התפתחה חלודה מתחת לצירים של מכסה תא המטען ולמסילות בגג, הדבר גרר פירוק של הדלת וצביעת המקום מחדש (לא כו"כ עזר).

רעידות מהמנוע- הסתבר שיש יחידה שנקראת "CV DUMPER " או משהו כזה, זו מין תושבת שמחוברת בין המנוע לגוף והיא איך לומר? על הפנים, כמעט כל 10000 ק"מ ואפילו פחות צריכים להחליף אותה ואם לא אז יש רעידות בסרק בעמידה ובנוסף יש רעש לא נעים בהאצה. בהתחלה החליפו לי במסגרת האחריות אבל לאחר מכן... לי יצא להחליף בערך 5-6 פעמים.

בנוסף לאחר כ-600000 ק"מ מופיע פתאום קצף עכור במיכל העיבוי, וכאן החלטתי שזהו עד כאן...

יש לציין שהרכב טופל במוסך המרכזי בפ"ת כמו שעון (רכב חדש ראשון).

בסך הכל רכב נחמד אבל אני מתקרב יותר.

פורסם

ב214 המחלה היא האטם ראש, חלקים אפשר להזמין מחו"ל וזה חוסך לפעמים אבל גם מסרבל את התהליך.

עלויות האחזקה גבוהות כי מעטים הם המוסכים שמכירים את הרכב ואלו שמכירים הם מורשי יבואן ולכן המחירים בהתאם.

Peugeot 208GTI

פורסם

אתה היית הבעלים של 214 מתישהו? מה המחירים פחות או יותר שגובים על 214? אני מדבר על תקופתיים

פורסם

הייתה בבעלותי 214 אבל זה היה לפני 6-7 שנים, עלות הטיפול תלויה במצב הרכב ובכל מקרה יישור קו ברובר יקר יותר מאשר רוב הרכבים בקטגוריה שלו .

Peugeot 208GTI

פורסם

רק מהסיבה שאין הרבה מקומות שיטפלו בו אז הטיפולים הם במורשה? זו הסיבה היחידה? בעקרון אני מבין שכדאי לי מאוד לרדת מהעניין, אני צודק?

פורסם

אחת המכוניות היותר מהנות לנהיגה שיש, נותנת תמורה מעולה למחיר בשל האבזור המתקדם שהיא מציעה, פשוט מאוהב ברכב, שלי מושקעת ומטופלת במיטב כספי ואהבתי, בעלת צבע יחודי, קיט הנמכה ובולמי ספורט ושלל תוספות אחרות.

השקעתי יחסית הרבה כסף בחצי שנה האחרונה בדמות כמעט 6000 ש"ח של יישור קו, אבל הרכב נוסע ומצויין בלי עין הרע.

רובר 214 זה אוטו שאוהב שמנים איכותיים סינטטי מלא SHELL HELIX נוזל קירור LLC , בעל נוכחות, זריז ובעל כוח זמין בדגם הידני.

קח בחשבון צריכת דלק של 1 ל8.5 בעיר ומחוץ 1 ל14, עלות טיפול יקרה יותר בגלל מיעוט מוסכים המתעסקים איתו.

הסכום שתשקיע מאוד תלוי באקזמפלר שתקנה, קנה שמור ולא חסרים שטופל באהבה עם ספר וקבלות. אחרת זאת צרה צרורה כי ראיתי מהמעט שנשארו על כבישי הארץ גם כאלו חבוטות ומאובקות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

דווקא לדעתי מ 214 אין לך כל כך מה לפחד , הגיר הידני אמין , המנוע אמין , ראש מנוע בעייתי אבל יש פתרון , שפע חלקי חילוף , עצה שלי אם אתה קונה אז לדעתי תחפש אחת ללא סאנרוף - בגלל בעיות חלודה , מעבר לזה אחלה רכב .

בנוסף לכך אם אתה מחפש רכב שייקח אותך מנקודה אחת לשנייה במינימום הוצאות - רובר זאת לא הבחירה המוצלחת ביותר .

לי אישית יש את ה 25 שאני מאוד מאוד אוהב ונהנה ממנה , אך אין מה לעשות הרכב דורש את שלו והאחזקה אכן לא זולה .

• תוכן חדש...