Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: פיאט 500C אבארת' בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהימה.

אגב מישהו יודע מה קורה לגבי גרסת הטריבוטו פרארי, שנאמר שהוזמנה באופן מיוחד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בוא ותראה לי עוד קבריולט שגם גודשת וגם חדשה מהחברה וגם אם אפשרות צביעה כזאת שעולה פחות מרבע מיליון ש''ח. אני בטוח שגם אם היו מתחמרים אותה ב100 אלף היו אומרים שזה מחיר הזוי, אם זה הזוי אז לכו קנו פוקוס מקל אוטו.

בגלל שזה פיאט אז המחיר מוגזם??

לא, ממש לא בגלל שזה פיאט. אלא ממה שאני רואה, ומההבנה שלי, יש אופציות שאולי נופלות במעט בביצועים, אך התמורה למחיר (נמוך יותר) גדולה יותר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

צאו מהסרט, אין חיה דומה במחיר דומה בארץ.

כן ירבו מכוניות כאלה במחירים כאלה (180K ש"ח).

לדעתי האישית הצבע משולב באופן מדהים, ואני לא מוצא שום דבר רע בגג שכזה...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני דווקא אוהב את הגג. מזכיר את ימי הפולו open air.

לגבי המיני שאתם כל הזמן משווים אליה, יש לזכור שמחירי המיני הם על הנייר בלבד, ובפועל מדובר על לפחות 10% פחות. זה עדיין לא הופך אותה לזולה, זה רק מעלה שאלה מעניינת (שאני בטוח שעומר לא ישמח לענות עליה): האם גם ב- 500 יש על מה לדבר (כמו שיש על מה לדבר בג'ולייטה ובדלתא). ואפרופו ג'ולייטה, אני מוצא את עצמי כל הזמן נמשך לנסיעת מבחן נוספת, לא יודע למה. אולי נדבקתי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כמו המיני שהוזכרה בתגובה מעליך?

כן ירבו רכבים כמו הפיאט הזו על כבישי ארצנו.

כן, גם כמו המיני שהוזכרה בתגובה מעלי. גם לה יש חלופות לא רעות בכלל בפחות מחיר (שכוללות מקדם פוזה).

בסופו של דבר, אני מניח שהמחיר נועד בכדי למצב את המותג. נו, שווין. שיהנו להם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...