Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה מעניין.

אני חושב שאם הייתם שואלים את השאלה הזו גם בפורום הטכני, הייתם מקבלים תשובות של בעלי מקצוע נוספים (מבלי לפגוע כמובן בידע של אף אחד פה), מכונאים או מומחים לגירים.

alfa 156 2.5.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חי עם העניין של חימום השמן, בוקר קר בהחלט קצת מקשה על שילוב ההילוכים.

בכל מקרה, לא ניסיתי את רדליין - אך רויאל פרפל 75W90 בהחלט נתן שיפור ניכר בחלקות שילוב ההילוכים.

לא וואגית , אך גרמנייה אחרת - E46.

לעומת זאת - כיצד יתכן שידנית אחרת באותו בוקר "קר" לא סובלת מהסימפטום של שילוב "קשה"?

M-TECH E46

פורסם
לקובי TOP_RPM (יבואן RED_LINE)

אני מכבד אותך ואת המוצרים שלך ככל יכולתי, ומפרגן לך היכן שרק אפשר, אבל ...כתבתי מה שכתבתי על השמן מהתרשמות אישית ומניסיון אישי שלי, תבין, רוקנתי והעפתי לפח שמן מקורי וסינטטי מלא שמוגדר LIFE TIME, שמתי את השמן שאתם מייבאים, לאחר כמה חודשים העברות ההילוכים נהיו גרועות, ואחרי שנה וחצי כשהעפתי את שמן ה REDLINE , כשהוא עבר סביב 30K בלבד, הוא היה שרוף\כהה\מריח לא טוב, מה שמצביע על גזירה של השמן עקב אי עמידה בעומס !!! ושלא תבין לא נכון, אין לי 600 כ"ס, לא 400, לא 250, וברוב הזמן הרכב עבר חיים קלים אצל אשתי.

מאז, חזרתי חזרה לשמן המקורי הסינטטי המלא של VAG 75W90, ומאז הכל חזר להיות תקין, עד היום חשבתי מה שחשבתי רק לעצמי, אבל עקב כך שעוד 3 בעלי VAG חוו בדיוק את אותן בעיות, כנראה שמשהו באמת לא בסדר בשמן, דרך אגב, בפורומים בחו"ל הדעות חלוקות לכאן ולכאן לגבי ה RED_LINE.

יכול להיות שעל תיבות הילוכים אחרות, או על מנועים חלשים (PSI :-D) השמן הוא פשוט עילוי, אבל מכיוון שאתה יבואן רציני, וחובב מוטוריקה, וענו לך כאן 3 אנשים שהם לא בדיוק "עברייני מקלדת", שווה מאד לעשות בדיקה מעמיקה, למשל, לקחת שמן REDLINE על תיבה 02M, להריץ אותו איזה 20-30K, לאחר מכן לרוקן ולשלוח למעבדה לבדיקה (ולממן לנסיין החלפה חוזרת לשמן המקורי, עוד 600 ש"ח), האם אתה מרים את הכפפה ???

ליאור

לאור שוב שלום כפי שאתה רואה ישנם אנשים שלא סובלים מאותה הבעייה שאתה סובל

כמו כן, יש מספר מוסכים מאד מוכרים שמשתמשים במגוון רחב של שמנים מחברת רד ליין וכולם ללא

יוצא דופן מרוצים מאד.

בכל מקרה מכבד את הבקורת שלך ואת הבעייה שלך ואשמח לעזור לך

באיזה סוג ספציפי של שמן גיר השתמשת מתוצרת רד ליין

האם רכבך בעל הנעה של 4*4

צור איתי קשר שנוכל לטפל בבעיה שלך

פורסם

אני חייב לציין כי מיאטות רבות המשמשות למסלול וליומיום, סטנדרטיות ומשופרות (מאוד) משתמשות בחו"ל ובארץ בשמנים של רד ליין,

ויש המלצות מאוד חזקות על המותג הזה. אין לי אחוזים אצל קובי, אבל בהחלט יש דיעה חיובית חזקה בעד המותג במיאטה נט.

לגבי שמן שהוא Life time, אולי זה רק אני, אבל הייתי מחליף אותו (אפילו למקורי שוב פעם) פעם בכמה שנים / ק"מ,

נניח כל 60K או חמש שנים (אצלי 60K זה כמעט עשר שנים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...