Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא !

שמן גיר- בוודאות לא !!!

שמן מנוע - לא, אני החלפתי שמן כל 7.5K במקום 15 (יש תוספים שבוודאות יהרסו לך את שימון הטורבו ויחסלו אותו)

תוספים אחרים: פעם ב 10-15K אני הקפדתי לשים K44 או LM לניקוי מערכת הדלק.

לגבי ההערה של ותיקי פורום VAG, - אני רואה שיש תמימות דעים שה REDLINE הוא זבל אמיתי, ושהמקורי הכי טוב.

ליאור

שלום ליאור

אני לא אכנס לוויכוח מיותר באם שמן REDLINE עזר לך או לא לפי מה שאתה טוען הוא עזר לך לתקופה קצרה

ולאחר תקופה מסוימת כשל (הכל יכול להיות)

אבל מפה להכליל כי השמן אינו איכותי הוא לקרוא לזה שמן זבל זה לא מכובד

תקרא קצת מאמרים וביקורות בארה"ב ותראה שזה אחד השמנים המומלצים ביותר שקיימים שם

וזה נכון לכלל סוגי המוצרים שהם מייצרים

כידוע קיימים לחברה זו יותר מ 50 שמנים שונים לאפליקציות שונות ומגוונות שכולם נבחנו בהצלחה רבה

כמו כן ידוע ששמנים מסויימים עובדים יעיל יותר בארצות עם אקלים שונה .

יכול להיות שיש בעיה מסויימת עם האקלים הישראלי והשפעותיו לאורך זמן על איכות השמן.

במרבית הרכבים אשר השתמשו בשמן זה דווח רק על תוצאות מדהימות

אז לעשות הכללה זה לא לעניין בכלל.

פורסם

3 אנשים מהשרשור הנוכחי שניסו את השמן לא מרוצים ממנו..

אז כנראה שהוא באמת לא מתאים לאקלים הישראלי או שהוא באמת לא משהו.

למה להגן על המוצר , אתם מוכרים את השמן הנ"ל?

אני חושב שאין טעם בכלל להחליף שמן גיר רק עושה צרות!.

פורסם

כנראה שTOP RPM מוכרים את המוצר...

אביתר, יש צורך להחליף שמן גיר אם אלו הם ההוראות יצרן.

אמרו פה שה REDLINE איבד את תכונותיו מהר מאוד, זה יקרה גם לשמן מקורי וגם לשמן זית תוך זמן מה.

לכן, יש צורך בהחלפה.

החלפת שמן גיר היא פשוטה וקלה, ואם יש צורך אין שום סיבה להימנע ממנה\לדחות אותה.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

הבעיה שאצלי היתה עם הרדליין היא שעד שהוא התחמם משהו כמו רבע שעה,ההילוכים היו נכנסים קצת קשה,כול זה היה נעלם ברגע שהשמן כנראה היה מתחמם.

בחורף השני זה כבר היה מוגזם אז החלפתי אותו והחריקות בבוקר נעלמו.

פורסם

אני משתמש ברד ליין קרוב לשלוש שנים ולא מרגיש כאילו הוא עומד לסים את חייו,

לגבי הטמפ' עבודה - אין לי הילוכים קשים וסה"כ אני די מרוצה ממנו

פורסם

כי כמו שליאור כתב פה קודם (תקרא את ההודעה שלו ) השמן בתיבת ההילוכים של פותח השרשור שהיא כמו שלי אגב.. מוגדר כLIFE TIME אז למה להכנס להרפתקאות שלא צריך?

וגם כי מנסיון ברכבים קודמים אף פעם לא החלפתי שמן גיר לרכב ידני ולא נתקלתי בשום בעיה.

עדיף להשקיע באיזה טיפול פינוק לרכב :)

פורסם

לקובי TOP_RPM (יבואן RED_LINE)

אני מכבד אותך ואת המוצרים שלך ככל יכולתי, ומפרגן לך היכן שרק אפשר, אבל ...כתבתי מה שכתבתי על השמן מהתרשמות אישית ומניסיון אישי שלי, תבין, רוקנתי והעפתי לפח שמן מקורי וסינטטי מלא שמוגדר LIFE TIME, שמתי את השמן שאתם מייבאים, לאחר כמה חודשים העברות ההילוכים נהיו גרועות, ואחרי שנה וחצי כשהעפתי את שמן ה REDLINE , כשהוא עבר סביב 30K בלבד, הוא היה שרוף\כהה\מריח לא טוב, מה שמצביע על גזירה של השמן עקב אי עמידה בעומס !!! ושלא תבין לא נכון, אין לי 600 כ"ס, לא 400, לא 250, וברוב הזמן הרכב עבר חיים קלים אצל אשתי.

מאז, חזרתי חזרה לשמן המקורי הסינטטי המלא של VAG 75W90, ומאז הכל חזר להיות תקין, עד היום חשבתי מה שחשבתי רק לעצמי, אבל עקב כך שעוד 3 בעלי VAG חוו בדיוק את אותן בעיות, כנראה שמשהו באמת לא בסדר בשמן, דרך אגב, בפורומים בחו"ל הדעות חלוקות לכאן ולכאן לגבי ה RED_LINE.

יכול להיות שעל תיבות הילוכים אחרות, או על מנועים חלשים (PSI :-D) השמן הוא פשוט עילוי, אבל מכיוון שאתה יבואן רציני, וחובב מוטוריקה, וענו לך כאן 3 אנשים שהם לא בדיוק "עברייני מקלדת", שווה מאד לעשות בדיקה מעמיקה, למשל, לקחת שמן REDLINE על תיבה 02M, להריץ אותו איזה 20-30K, לאחר מכן לרוקן ולשלוח למעבדה לבדיקה (ולממן לנסיין החלפה חוזרת לשמן המקורי, עוד 600 ש"ח), האם אתה מרים את הכפפה ???

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור אני חיב לציין שאני הורדתי את השמן המקורי ב 55 אלף הוא גם היה מין צבע כהה מוזר מאוד ומסריח פחד,המכונאי שלי טען בזמנו שהשמן נקרא לזה לא להיט בכלל,המעבר לרדליין הניב תוצאה יפה,הבעיה היתה רק בבוקר של ימים קרירים.

אצלי אומנם הגיר 5ה הילוכים.

זכור לי שהיו עוד כמה מקרים של בעיות של חברים אבל גם רק לבוקר.

• תוכן חדש...