Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמתי לב לאחורנה שאני מרים את המכסה מנוע השפרצות לבנות כניראה מהפקק של הרדיאטור [הוא הוחלף לאחורנה].

מדובר ביונדאי אלנטרה 06

ממה זה נובע? ואיך אני מונע את ההשפרצות ממנו?

פורסם

מה שאני יכול להוסיף עוד שאני בודק לעיתים קרובות גובה מד נוזל קירור במיכל עיבוי והוא תמיד קרוב למצב המלא.

אולי כדי להשאיר טיפה רופף את הפקק של המיכל עיבוי[ אני מתכון לפקק של הפתח מילוי לא מאיפה שיש את הלחץ] בשביל שאולי הלחץ יתרוקן משם.

או שכדאי לפתוח בזהירות פעם אחת כשהרכב חם את הפקק של הרדיאטור בשביל לתת ללחץ לצאת.

פורסם

אסור לפתוח את מכסה המצנן במצב חם . יש לחץ וזה מסוכן.במצב שהמנוע קר תמלא במצנן המים מים עד הסוף .במיכל העיבוי תמלא כחצי מיכל בכל מקרה יש סימן מקסימום בדרך כלל באיזור חצי המיכל.תבדוק שגומיית מכסה המצנן תקינה ושאין סדק באזור צוואר המצנן .האים המנוע מתחמם?

פורסם

שלום רב !

ברשותך אתחיל מהסוף להתחלה:

חל איסור לפתוח מכסה רדיאטור, במנוע חם, בשום מקרה כלשהו , גם מקרה חירום !

כפי שכתב חברי יוסי כוהן, בדוק סדק באזור הפייה, או שפתיים מעוותות בפיה, המונעות אטימה תקינה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התקלה קרתה לפני חודש והמנוע התחמם לקחנו את הרכב למוסך והחלפנו את הפלסטיק העליון ברדיאטור התקלה חוזרת על עצמה .

פורסם

שלום רב !

פרוט הבעיוטת ברכב בשרשור לא עולות כסף, אך שוות כסף, והרבה !

אם תחסוך במילים ובפרטים מלאים, ותפרטם בפעם אחת, תקבל אבחנה משוייקת אחת.

אם תשחרר פרים בבודדת כל פעם קצת, השרשור יצלע, והאבחנה תירה לכל הכוונים, אך לא למטרה !

הוספת פרט חשוב שהרכב התחמם לפני חודש,הוחלף הפלסטיק העליון, קימות שתי אפשרויות הלחמת הפלסטיק העליון לגוף הרדיאטור לא הצליחה, והנזילה ואיבוד מי הקירור משם.

קיימת אפשרות נוספת שהמנוע עבר טראומה בפעם הקודמת שהמנוע התחמם, וקיימת פריצת קומפרסייה למים, לחץ במערכת וגלישת מים למיכל העבוי.

לא ניתן לאבחן בעייה כמו שלך, דרך מסך המחשב, יש לגשת לשם כך למוסך לבדיקת נזילות וחשד לפריצת אטם ראש, חלק פלסטיק עליון שהוחלף ונוזל שוב ועוד..

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני רואה שהסימנים של הטיפות מגיעות מהסגירה של הפקק, לא ניראה לי שזה דליפות מאזורי הלחמה .

אתה מכיר מקום אמין באזור המרכז שיוכל לתקן זאת?

פורסם
אני רואה שהסימנים של הטיפות מגיעות מהסגירה של הפקק, לא ניראה לי שזה דליפות מאזורי הלחמה .

אתה מכיר מקום אמין באזור המרכז שיוכל לתקן זאת?

מצטער על ההודעות הרצופות אבל בדקתי שנית וראיתי שזה כניראה מאזור ההלחמה של הפקק .

כמה הנזק צריך לעלות?

• תוכן חדש...