Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוכרים את הנעל הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ממש מצחיק!

מדובר בנעל אדידס, חפש בגוגל את היבואן (זה מין משהוא כזה שהמחשב מסוגל לעשות בנוסף ובמקביל לגלישה ב CF), טלפון אחד והם יגידו לך מיד באיזה חנות בחיפה אתה מוצא את הנעל הזאת במידה ובצבע המבוקש.

בבקשה!

דרך אגב, הנעל מאוד דומה לאדידס קלאסית שהייתה לי בילדותי, נקראה אדידס רום (יעני רומא).

6a00d83451cbb069e2013485ee2988970c-800wi

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי נעל מאוד דומה לזו .(רק בלבן לא כמו זו שבתמונה שהעליתי שבשחור)

שים לב , שקצה הנעל אינה מוגנת ע"י גומי היא משתפשפת עם הרצפה. זה הורס את המראה שלה כבר אחרי שבוע

הסוליה שלה דיי מדהימה אותי. כל נעל ששיחקתי איתה טניס שהינה נעל המיועדת לזה, נקרעה לאחר כמה שעות אימון. זו כבר כמה אימונים מחזיקה מעולה.

פורסם
כל נעל ששיחקתי איתה טניס שהינה נעל המיועדת לזה, נקרעה לאחר כמה שעות אימון. זו כבר כמה אימונים מחזיקה מעולה.

לא חראם על הרגליים שלך ?

גם אתה דופק אותן עם נעל שלא מתאימה לטניס מבחינת שיכוך זעזועים וגם אתה מסכן את עצמך עם נעל שמסוכנת לטניס ?...

אם אתה משחק טניס-דאג לשחק עם נעל מתאימה,אחרת אתה עלול מאוד להצטער על זה.

אפרופו הנעל הזאת, היתה לי את אותה נעל רק בצבעים אחרים, אחת הנעליים שהכי אהבתי מבחינת עיצוב, אחלה סניקרס שבעולם (גם טובה מאוד לנהיגה בגלל שהיא עם סוליה יחסית דקה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אמרתי" נשחק איתם אימון אחד שאוכל לזרוק אותם, אבל ראיתי שהם מחזיקות מעולה. נעליים חדשות לטניס הוזמנו כבר אחרי הפעם הראשונה שהלכתי איתם .

פורסם

לא יודע לגבי חיפה, אבל פעם ראיתי נעליים בסיגנון, כלומר adidas goodyear בחנות בתל אביב - בוגרשוב פינת פינסקר, פינה דרום מערבית.

אם אתה מעוניין בדגם דומה בצבע אחר, כמו בתמונה, צור קשר.

(חדשות לגמרי, מידה - לא זוכר בדיוק, 43 פלוס מינוס ... )

image.php.jpeg

פורסם
מדובר בנעל אדידס, חפש בגוגל את היבואן (זה מין משהוא כזה שהמחשב מסוגל לעשות בנוסף ובמקביל לגלישה ב CF), טלפון אחד והם יגידו לך מיד באיזה חנות בחיפה אתה מוצא את הנעל הזאת במידה ובצבע המבוקש.

בבקשה!

טוב, ואיפה מוכרים את הנעל השניה? :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...