Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת האם למישהו יש את המגבר הזה ויכול לתת עליו חוות דעת.

המגבר הוא CADENCE ZRS8000D

והאם הוא "יפתח" סאב AA HAVOC 15"?

תודה.

יניב.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

כל אתר מראה נתונים שונים על המגבר הזה, ומניסיון עם מגברי החברה הזו ניתן להגיד:

"שומר נפשו- ירחק"

מה התקציב שלך למונו ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

על פי הנייר הוא מתאים יחסית להאבוק.

אבל כמו שישראל אמר תשמור מרחק.

מה התקציב שלך? רכשת כבר את הסאב? אם לא אשמח לדעת מה השיקולים שגרמו לך דווקא לבחור בוא ?

בקצור תן לנו רקע.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ביחס למה, אלי? להייפוניקס?

אני לא יודע מה המחיר של המגבר הזה בארץ, אך אני יודע שהם לא מתומחרים זול במיוחד, וניתן לרכוש מוצרים טובים יותר באותו המחיר.

אני יכול להגיד שסדרת דייטון שלהם, שמתומחרת לא הכי זול, כ- 2000 שקל למגבר 4 ערוצים, היא זוועת עולם שלא הייתי משלם עליהם גם חצי מחיר.

פורסם

אז מה הוחלט?טוב או לא?

דרך אגב המחיר שלו בערך 2900.

והשיקולים שלי זהים למה שאמרת "על הנייר" הוא נראה טוב מאוד וגם Class D ניצול חשמל יותר גבוה בלי לשדרג את המערכת הקיימת.

פורסם

ה SAZ1500 עולה קצת יותר, אבל אולי יהיה מחיר טוב עליו.

יש גם את הסלסטרה החדש שעומד לצאת, שהוא 1650 וואט ב- 1 אוהם, את האיכות של סדרת FA אנחנו כבר מכירים, והמחיר יהיה יותר נמוך מה DA2K, אז אולי שווה לחכות.

יש גם את הארק אודיו מהשרשור השכן :)

פורסם
נחכה אבל עכשיו יש שאלה חדשה האם המגבר שאתה מדבר עליו יכול "לפתוח" סאב AA SMD 15"???

(אם כבר ירדנו ל1 אום)

פורסם

זו לא בעיה להביא מגבר מתאים ל SMD, זו בעיה להרכיב ולרכוש אלטרנטור ומצברים שיכולים לספק למגבר את מה שהוא צריך כדי להזיז SMD.

אם אין לך אלטרנטור של מינימום 120 (ואני עדין) ואיזה 2-3 מצברי פריקה עמוקה חזקים (KHC2000 למשל) אין לך מה לדבר על סאבים כאלו.

זה כמו לקנות פורשה קבריולט בלי יכולת לשלם את הביטוח.

פורסם

ועוד שאלה:אם המצברים האלה כל כך חזקים. הם לא יכולים לפגוע במערכת חשמל של הרכב עצמו??? אני חושב שאצלי קיים

(פאסאט 2001 130כ"ס TDI ) מצבר 80 אמפר ואלה 120- יש גם 170 כל זה לא פוגע במערכות חשמל של הרכב עצמו?

פורסם
ועוד שאלה:אם המצברים האלה כל כך חזקים. הם לא יכולים לפגוע במערכת חשמל של הרכב עצמו??? אני חושב שאצלי קיים

(פאסאט 2001 130כ"ס TDI ) מצבר 80 אמפר ואלה 120- יש גם 170 כל זה לא פוגע במערכות חשמל של הרכב עצמו?

upupup

• תוכן חדש...