Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שהזכיר לי ששכחתי להזמין!

היום במפגש, על סדר היום- הכרת שני חברים חדשים על רכבהם!

ופגישה עם מצלס עתיק, ירושלמי עסלי!

וכמובן בירות בוטיק מעדנים ושאר צ'ופרים....

מ-1430 וכולם מוזמנים

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ועוד איך בלאגן...

הוכחות? חכו למוצאי שבת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש הרבה-למדנו לקח ומיקי הביא מצלמה אבל הוא שומר שבת והשבת אותו!

היתה 404 טנדר מהממת, כמה אופנועים לימונית אחת, ועוד ועוד...

תמונות במוצ"ש - רן

פורסם

תמונות במוצ"ש - רן

כבר יצא מה אם תמנות?

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

להלן תמונות מהמפגש ביום שישי

מפגש גדול ומכובד.

בכלל בשבועות האחרונים אנחנו גדלים משבוע לשבוע, השיטה של חבר מביא חבר עובדת מצויין ובכל שבוע אנחנו עדים למכוניות חדשות (כן ישנות אני יודע) שמגיעות למפגש.

IMG_5231.JPG

IMG_5233.JPG

IMG_5234.JPG

IMG_5235.JPG

IMG_5236.JPG

IMG_5237.JPG

IMG_5238.JPG

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עוד...

IMG_5239.JPG

IMG_5240.JPG

IMG_5243.JPG

IMG_5246.jpg

IMG_5247.JPG

IMG_5248.JPG

IMG_5250.JPG

IMG_5251.JPG

פורסם

עוד תמונות ולימונית אחת חצופה

IMG_5254.JPG

IMG_5257.JPG

IMG_5258.JPG

IMG_5259.JPG

IMG_5260.JPG

IMG_5262.JPG

IMG_5266.JPG

IMG_5264.JPG

פורסם

תמונות במוצ"ש - רן

רן,האגזוזים רוצים קצת TLC ...:lol:
פורסם
רן,האגזוזים רוצים קצת TLC ...:lol:

לא ראיתי מצ'לס.

בתכנון קיהאן מהמנוע (דאון פיפ) ועד קצה המשתיק, 100% סטיינסטייל ו- 10 שנות אחריות

והמון פאונדים, רק אין מי שיביא לי אותם מאנגלייה..... (ותודה לדן ששלח לי את הקישור, וקנה ג'וצי)

המצ'לס הבריז לאילת (הבעלים יותר נכון) יהיה בשבוע הבא....

בשבוע הבא מתוכננת ה-פ-ת-ע-ה ענקית- נישבעתי שלא לחשוף אז יש לכולם שבוע להתכוננן-רן

פורסם

איזו פז'ו טנדר יפה! פעם הראשונה אני רואה אותו- הוא לא הייה מגיע בד"כ, או שאני פשוט הרבה זמן לא הייתי שם?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה שאומר שצריך דחוף לבקר אצלכם!:twisted: (מה שמצחיק שאני כמעט כל יום בירושלים באמצע השבוע לפעמים!)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה תמיד מוזמן, בכל מקרה בשבועות הקרובים יגיעו שתי הפתעות למפגש אז שווה לחכות....

• תוכן חדש...