Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סוף סוף - סוף סוף

הסכמה מלאה!

נכון - מה שאני שומע זה מערכת ואני שמח שזה יוצא ממך ולא מאף חבר פורום אחר.

אבל התוצאות במערכות ששמעתי בהן את הרמקולים האלו הן מעולות וניתן להרגיש בצורה ברורה ומובהקת את האופי של הסט הזה במערכות עליהן שמעתי את הרמקולים האלה פועלים.

אתה רוצה להגיד שזה לא קונצנזוס? אני מניח יש פרמטרים בסיסיים שמשתנים בין קומפוננט אחד ממשנהו, אבל זה די ברור שהכל משתנה בהתאם למכלול, לא?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאני אומר כאן זה שצריך להבדיל בין בדיקה של סט קומפוננט לבין בדיקת תוצאה של מערכת.

מה שאני אומר כאן זה שצריך להבדיל בין ייחוס של תוצאה של מערכת שלמה לבין שיוך של מאפיינים כאלו או אחרים לרכיב בודד מתוכה.

לכל סט קומפוננט יש רמת פוטנציאל מקסימלית שאליה הוא יכול להגיע ואני יכול לאמר בוודאות שעל סט קמופוננט אחד אני יכול לתת לך צליל קר "קרחון" מצד אחד וצליל חם "תנור" מצד השני

השאלה היא עד כמה הסט הזה טוב בסטאפ אחד לעומת סטאפ אחר

מעטים ובודדים הם הרמקולים ששמעתי מהם יכולת נגינה טובה בשני הכוונים

מוראל לרוב ישמעו טוב אך ורק כאשר תכוון אותם לכוון של הצליל החם למשל - זה נובע לדעתי בעיקר מהעובדה שצלילים גבוהים ומהירים הם פשוט לא משחזרים טוב אבל בתחום הווקאלי והבאס הרך הם נשמעים פשוט מצויין.

הרמקולים אצל יבגני נשמעים מדהים כשהטאפ הוא חם והיתרון האדיר שלהם הוא שהם לא מאבדים את הפירוט איפה שמוראל כן מאבדים אותו.

הרץ מילה 3 זה אחד הסטים היחידים שעד היום אהבתי את התוצאה שלו בכל תצורת כוון אפשרית...

רמקולים של HAT למשל - ברכב אחד הוצאתי סט לגטייה עם סאונד מאוד צלול, ברכב שני הוצאתי סט של אימג'ן מאוד חם ונעים לאוזן - אם זה נגרם כתוצאה מהגברה שונה בין הרכיבים, נקודות חיתוך שונות בין הרכיבים, סלופים שונים, רכיבים שונים במגברים ושיטות קרוס שונות - לא בטוח שאוכל לדעת עד שאחליף חלק חלק במערכות

אבל ממה שאני כן יכול לאמר - לכל אותם הרמקולים יש נתונים מאוד דומים רק שההבדלים העיקריים הם ברמת הפירוט והדיוק, ביכולת להפיק מהם הספק גבוה והיכולת שלהם להפריד בין כלים.

הלגטייה באופן מובהק מספקים תוצאה יותר נקייה ומפורטת מהאימאג'ן למשל.

מעניין עד כמה זה היה משתנה אם הייתי מתקין את האימג'ן על הלוויתן - אני נוטה להאמין שהתוצאה היתה יותר נקיה אבל רמת הפירוט, הפרדה בין כלים, דיוק היתה הפעם מוגבלת ע"י הסט ולא ע"י המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...