Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני כשנה הייתי מעורב בתאונת דרכים קלה בה פגעתי באדם שעבר במעבר חציה. כמובן שאני אשם משום שנסעתי ברוורס והוא עבר במעבר חציה.

הייתי השבוע במשטרה בשביל הסדר טיעון (העדפתי לא לקחת עו"ד ולקחת את הסיכון) ומה שהיא נתנה לי זה 3 חודשים פסילה בפועל קנס 700 ש"ח ושנתיים על תנאי. כל מה שניסיתי להגיד לה שאני נוהג כמעט 8 שנים בלי עבירת תנועה אחת לא הועילו והיא אמרה לי שזה מה שיש לה להציע לי אם אני לא יסכים במשפט היא תדרוש 6 חודשים פסילה.

רציתי לשאול האם עכשיו המצב כבר אבוד ואין מה לעשות? נראה לכם שהעונש מוגזם? מה כדאי עכשיו לעשות?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לפגיע בבן אדם בכביש ניחא

לפגוע בן אדם במעבר חציה ניחא

לפגוע בבן אדם בנסיעה ברברס ניחא

אבל גם וגם

ומה יש לך להגיד להגנתך?

אני מניח כלום.

וכמה קל נפצע הבן אדם?

סעיפי העבירות בכתב האישום??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דבר ראשון לא אמרתי שאני לא אשם.

מה שהיה זה שאני עשיתי לרוורס בשביל להכנס לחניה ופגעתי בו באותה שניה של הפגיעה הסתכלתי בדיוק במראה הימנית והוא הגיע מצד שמאל של הכביש.

אנחנו לא מלאכים כולנו בני אדם המהירות שנסעתי היתה על 0 קמ"ש לבן אדם לא קרה כלום הוא שוחרר באותו יום מביה"ח.

בסעיפים בכתב אישום הם: 1. מעבר חציה - עבירה על תקנה 67 לתקנת תעבורה 2. נהיגה בקלות ראש עבירה על סעיף 62 (2) +38(2) לפקודת תעבורה 3. נסיעה לאחור עבירה על תקנה 45(1) +38 (2) לפקודת תעבורה.

אני לא אמרתי שלא מגיע עונש מה שאני טוען הוא שאני נוהג 8 שנים על הכביש עם עבר נקי של עבירות תנועה מימי לא קיבלתי דו"ח תנועה, אני חושב שיש בזה מקום להקל.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

נפתלי לפי מה שזה נשמע ההצעה הוגנת ביותר.

3 חודשי פסילה וקנס כספי זעום, יש לך את האפשרות לקחת את העסקה הזו, או לקחת סיכון ולגשת למשפט שבו לדעתי לא יקלו עימך בעונש ותספוג שלילה ארוכה יותר.

אם אתה אדם שאוהב לקחת סיכונים והרפתקאות, אז תיגש למשפט למרות שאין לך טיעונים אחרים היכולים לבסס את עמדך על מנת להקל ולהפחית את העונש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כפי שאמרתי שילוב של עבירות שכל אחת מהן היא לא חמורה ביחד התמונה כבר יותר גרועה.

והתביעה האשימו אותך בקלות ראש לפי סעיף מחמיר ולא בקלות ראש לפי סעיף מקל.

בהצעה כבר לקחו את עברך בעת שהציעו לך את עיסקת הטיעון.

בבית המשפט קונים סיכונים.

הציעו לך 3 חודשים לעומת 6 חודשים שתבקש התביעה אם לא תקבל את ההצעה.

אתה בטח רוצה אפס :shock:חודשי פסילה.

השופט למד חשבון לפחות ברמה של כיתה ג' ואם הוא נחמד הוא עושה יחלוקו שזה בדיוק מה שהוצע לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ערב טוב נפתלי

מנסיוני הסתייעות בעו"ד בהליך פלילי תעבורתי אינו ענין להקל בו ראש. אומר לך יותר, משיחות עם אנשי מקצוע בדרגים שונים בתחום משפט התעבורה אפילו העובדה כי נאשם לקח עו"ד משחקת לא פעם לטובתו ומאוד נדיר אם בכלל לרעתו.

ברי לכל שהסתיעות בעו"ד הינה צעד המעיד על השקעה מצד הנאשם אם בבחירת העו"ד ואם בהשקעה כספית בו, (למעט כשמדובר במינוי סנגור ציבורי ואפילו אז הדבר נעשה לאור רצונו ובקשתו של הנאשם.)

על שולחני מונחים שני תקים מהזימים האחרוניםן ואשר נסתיימו: האחד נהג שהחליק בגשם חצה קו רצוף השבית 2 מכוניות לנצח ושלח 3 אנשים לבית חולים וחרף הודאתנו יצא ללא יום פסילה אחד. המקרה השני נהג בגבעתיים שלא עצר בעצור ופגע ברוכבת אופנוע שנפצעה קל, הנאשם לאחר הודאה קיבל בהסדר 15 יום. אמנם כל מקרה הינו לגופו ולכל תיק חומר הראיות שלו , ברם לתביעה יש נכונות להגיע להסדרים נוחים עם נאשמים מטעמים מוצדקים. כשהתביעה לא נוחה לכך עדיין ניתן לפעול באולם השופט. לשם שיפור עמדות ושמירה על רישיון הנהיגה, העניין תלוי שופט שעת דיון ארועים תעבורתיים בימים הסמוכים למשפט ושאיפות הנאשם וכו'...

ממה שציינת עולה התחושה כאלו באת בגישת המגיעה לי בשל עברי הנקי וגישה שכזו עלולה להתפרש כזלזול במערכת בכלל ובחיי אדם בוהעוברים במעבר חצייה בפרט. וזאת במקום להראות את הפנמת חומרת העבירה ואת ההכאה על החטא.

בהצלחה

יהונדב בר עוז, עו"ד

פורסם
ערב טוב נפתלי

מנסיוני הסתייעות בעו"ד בהליך פלילי תעבורתי אינו ענין להקל בו ראש. אומר לך יותר, משיחות עם אנשי מקצוע בדרגים שונים בתחום משפט התעבורה אפילו העובדה כי נאשם לקח עו"ד משחקת לא פעם לטובתו ומאוד נדיר אם בכלל לרעתו.

ברי לכל שהסתיעות בעו"ד הינה צעד המעיד על השקעה מצד הנאשם אם בבחירת העו"ד ואם בהשקעה כספית בו, (למעט כשמדובר במינוי סנגור ציבורי ואפילו אז הדבר נעשה לאור רצונו ובקשתו של הנאשם.)

על שולחני מונחים שני תקים מהזימים האחרוניםן ואשר נסתיימו: האחד נהג שהחליק בגשם חצה קו רצוף השבית 2 מכוניות לנצח ושלח 3 אנשים לבית חולים וחרף הודאתנו יצא ללא יום פסילה אחד. המקרה השני נהג בגבעתיים שלא עצר בעצור ופגע ברוכבת אופנוע שנפצעה קל, הנאשם לאחר הודאה קיבל בהסדר 15 יום. אמנם כל מקרה הינו לגופו ולכל תיק חומר הראיות שלו , ברם לתביעה יש נכונות להגיע להסדרים נוחים עם נאשמים מטעמים מוצדקים. כשהתביעה לא נוחה לכך עדיין ניתן לפעול באולם השופט. לשם שיפור עמדות ושמירה על רישיון הנהיגה, העניין תלוי שופט שעת דיון ארועים תעבורתיים בימים הסמוכים למשפט ושאיפות הנאשם וכו'...

ממה שציינת עולה התחושה כאלו באת בגישת המגיעה לי בשל עברי הנקי וגישה שכזו עלולה להתפרש כזלזול במערכת בכלל ובחיי אדם בוהעוברים במעבר חצייה בפרט. וזאת במקום להראות את הפנמת חומרת העבירה ואת ההכאה על החטא.

בהצלחה

יהונדב בר עוז, עו"ד

אני לא לקחתי עו"ד משום שאף עו"ד לא הסכים להתחייב לי עם מה הוא מוציא אותי. (אני מבין אותם כי הם עצמם לא יכולים לדעת) לכן לקחתי את הסיכון ללכת בלי עו"ד. מה האשימו אותי ומה שהיה באמת זה הבדל שמים וארץ ואין לי הרבה מה לעשות כי אולי זה ה"חוק" ומה שאני מנסה לטעון ואני מבין שזה לא יצליח לי כי מה לעשות אני חושב שאני נהג נורמטיבי מציאות שלא היה לי שום עבירת תנועה, מציאות שהתאונה התרחשה במהירות אפסית לבוא ולהאשים אותי למה נסעת בלי מכוון? משהו פה כשנכנס לחניה ברוורס נוסע עם מכוון?.

אולי לפי החוק זה מה שיצא, אני מרגיש שהחמירו יותר מידי ובשביל זה שאלתי פה בפורום אם אתם חושבים שזה "סביר" סבבה נחטוף את זה ונשכח מזה.

אגב, המשפט נקבע לתאריך 28 לדצמבר שרק מאז יכולה להתחיל השלילה יש אפשרות להקדים את תחילת השלילה?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

נפתלי שלום,

הייתי בכל אופן שוקל להסתייע בעו"ד, אתה תתפלא כמה הם יכולים לעזור גם עכשיו.

זה נכון שרוב עו"ד לא מוכנים להתחייב על תוצאה וצריך להיזהר מאוד מעו"ד שכן מבטיחים.

אני חושב שיצאת בסדר יחסית לאדם שאינו מיוצג, אך נראה לי כי מצבך יכול היה להיות טוב יותר.

בהצלחה

בברכה,

עמית שטיין, עו"ד - מנהל הפורום המשפטי

*האמור בהודעה זו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין

פורסם

תבקש סליחה ומחילה ותאמר שמהיום תשים 1000 עיניים.

אבל אם אפשר להשאיר את הרישיון לקטנוע כי פרנסתך וילדך תלויים בך.

היו מקרים ששללו רק לסוג מסויים של קטגוריה.

בהצלחה.

פורסם
תבקש סליחה ומחילה ותאמר שמהיום תשים 1000 עיניים.

אבל אם אפשר להשאיר את הרישיון לקטנוע כי פרנסתך וילדך תלויים בך.

היו מקרים ששללו רק לסוג מסויים של קטגוריה.

בהצלחה.

ממי אני מבקש לשלול רק קטגוריה אחת? האמת שזה מאוד יכול לעזור לי כי באוטו אני כמעט לא נוהג רוב הנסיעות שלי הם רק בקטנוע

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...