Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על איזה אינטיליגנציה אתה מדבר?

קהל היעד שאתה מדבר עליו בכלל לא יודע מה הפרוש של מגנום או של האנטר (או טוקסון לשם העניין) :lol:

למה אתה מלכלך?

מגנום והאנטר זה סדרות אמריקאיות בטלוויזיה אחושקשוקה.

שמה כל הגיבורים החזקים האלה שעושים חיים.

ועל מה לדעתך הם נוהגים?

על הטוקסון כמובן.

פורסם

למה אתם באים בטענות לנותני השמות של היבואנים? כמה מכירות יהיו למיצובישי במבי או פג'רו פרינס, יונדאי בוסטון או אלבקרקי?

והסלוגנים? "עוצמתי יותר, חייתי יותר" - זה בכלל מצחיק.

8)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אתם חושבים שאם הוא חובש כוסע נייק ואם הוא שומע מזרחית ואם הוא במקרה מרוקאי/עיראקי/טורקי/טוניסאי/או כל עדה מזרחית אחרת הוא ערס,אז לפי דעתי לא ערסיות זאת התנהגות לא סגנון לבוש/סגנון מוזיקה לפי דעתי כמובן אבל אני בטוח שיבוא עוד לפחות 3-4 אנשים ויגידיו ההפך ממה שאמרתי אבל זה בסדר אנחנו במדינה דמוקרטית כמו שאני אומר את דעתי שיגידו הם את דעתם

אני לא מנסה להעליב ולא להסתלבט, רציני לגמרי:

אם אתה חושב שזה לא סימני היכר (לא לכל הערסים, לרובם), אז מה כן?

כלומר, איך אתה רואה ערס?

Bimmer

פורסם

לא צריך סימני זיהויי, בדרך כלל שומעים את הסאב פיוניר דופק מקילומטרים! :-D

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם
לא צריך סימני זיהויי, בדרך כלל שומעים את הסאב פיוניר דופק מקילומטרים! :-D

גם לי יש סאב ששומעים אותו דופק מקילומטרים ואני שומע רק שחורה בדרך כלל BUSTA RYHMS או LIL JON ומת על הבאסים זה מן שריטה, לא יכול לנהוג בלי זה.

ואני לא ערס בעליל.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אתה סתם עוד אחד מאלו שלא מתחשבים בזולת, ואם לא היו קיימים היה לכולנו יותר נעים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במי אני אמור להתחשב? זאת זכותי המלאה והחוקית לשמוע שירים עם באס אם זה עושה לי טוב, אז בגלל שזה מפריע לכמה שניות לזה שעומד לידי ברמזור זה הופך אותי ללא מתחשב?

למרות שלא פעם ולא פעמיים שעמדתי ברמזור עם השירים כמה וכמה הולכי רגל התחילו לזוז עם המוזיקה וזה היה מצחיק =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
גם לי יש סאב ששומעים אותו דופק מקילומטרים ואני שומע רק שחורה בדרך כלל BUSTA RYHMS או LIL JON ומת על הבאסים זה מן שריטה, לא יכול לנהוג בלי זה.

ואני לא ערס בעליל.

הונדה סיוויק, באסים מקילומטר, כובע... ועוד ניסית לטעון שאתה לא ערס לפני מס' הודעות? :roll:

(אגב, כותבים "Rhymes")

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

גולף דור 4 = ערסים.

סיאט איביזה חדשה/ישנה =ערסים

הונדה סיויק EX= ערסים

סובארו ג'סטי = ערס מתחיל

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

רגע רגע, הרכב הקודם שלי היה סיוויק.

הנוכחי גולף דור 4.