Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,

הוריי רכשו לפני כשנתיים וחצי ניסאן קשקאי (בין הראשונים בארץ).

בשנה וחצי כמעט שנתיים הראשונות הרכב הייה מעולה משום מה בחודשים האחרונים הרכב פשוט ירד ברמה.

אני אפרט:

רעשים חזקים בזמן הפעלת מזגן.

כאשר נוסעים בערך על 88 קמ"ש וקצת יותר שומעים רעשים של פלח (חתיכת ברזל) שנוגעת במשהו מעין זמזום מעצבן.

הרכב מחנה באופן קבוע בצל ומשום מה התחילו להצטבר על הרכב נקודות חלודה בחלק האחורי, ממש נקודות ג'ינג'יות.

אמא שלי שבדרך כלל היא זו שנוהגת ברכב התקשרה אלי ואמרה לי שבאמצע נסיעה של 100 קמ"ש הרכב פתאום לא סחב

לה ממש מתאמץ לנסוע.

לקחתי את הרכב למוסך כי החברה דרשה שכול בעלי ניסאן קשקאי יעברו עידכון תוכנה למחשב, והחלפת אום במערכת ההיגוי במוסך ניגשתי ליועץ השירות הסברתי לו על חוסר הסחיבה שהופיעה ועל הרעשים המעצבנים שיש הוא אמר שיש לו גם קשקאי וכול מה שאני אומר לו נשמע מופרך ואולי אמא שלי בטעות נסעה בטיפ טרוניק וכול מיני שטויות כאלה ואחרות התעקשתי שיבדקו את הרכב אמרו לי שזה יקח לא הרבה זמן עידכון תוכנה 40 דקות ועוד 30 דקות החלפת אום ואז בדיקה.

חיכיתי למעלה מ 6 שעות וחוץ מהחלפת אום ועידכון תוכנה לא עשות כלום מנהל העבודה אמר שצריך להשאיר הרכב יום שלם,

שרעשים כאלה בדרך כלל אי אפשר לאתר למרות שהוא נהג ברכב ונסענו יחד והוא שמע אותם.

אתמול שוב אכזבה גדולה אבא שלי לקח את הרכב לטיפול במוסך פשוט שיחקו איתו מעלים את הרכב לליפט והמכונאי הולך מסתובב,

בא מישהו אחר מוריד את הרכב מעלה רכב אחר אחר כך מחזירים את הרכב שלנו אחר כך משאירים אותו שם עד ההפסקה,

יצאו להפסקה חזרו ועדיין לא עשו כלום ברכב שהוא שם כבר משעה 8 בבוקר.

אבא שלי התעצבן ניגש לדלפק השירות וביקש את המפתח של הרכב אמר לה מה שעשו לרכב הספיק לי אני לא רוצה לטפל פה יותר

במשך 5 שעות לא עשו לרכב טיפול של שמן והחלפת ברקסים???

היא ניגשה למנהל והתנצלה ואז התחילו "לזוז" טיפה העיניינים בסוף הוא נאלץ גם לשלם 1950 ש"ח וחוץ מטיפול לא פתרו שום בעייה ברכב ההורים שלי חשבו עוד להחליף את הניסאן בחדשה ואתמול במקרה התקשרו מקרסו טרייד אין ואמרו לאמא שלי בואי תעשי

החלפה לרכב חדש היא אמרה להם אחרי מה שיש לי ברכב הזה לא תודה.

למי אנחנו יכולים לפנות בניסאן על מנת שאולי יוכל לבדוק את בעיות הרכב לעמוק יותר?

פורסם

את שם המוסך אני עדיין לא רוצה לפרסם כי אני לא רוצה לפגוע להם בפרנסה אולי הם יתפכחו החליפו בעיקרון שמן מסנן שמן

ובלמים

אם תרצה פירוט מדוייק אני אראה את החשבונית ואציין בידיוק מה החליפו ומה העלות של כול דבר.

בכל אופן אני הולך להלחם בישביל ההורים שלי על הרכב הזה הם עבדו מאוד קשה כדי לקנות אותו.

עוד משהו ששחכתי לציין הלך גם המצבר אבל ניסאן לא נתנו עליו אחריות.

פורסם

קודם כל מדובר לדעתי בתקלה מאוד נקודתית ולא סבירה.

מנסיון עם קאשקאי זה רכב מדהים.

לגבי המוסך, תכתוב מכתב יפה באנגלית לניסאן העולמית ונראה איך יתייחסו אליך.

פורסם

הרכב עדיין באחריות. תכניס את הרכב למוסך ותגיד שאתה לא לוקח אותו עד שבודקים אותו לעומק ומתקנים את מה שצריך. קצת תקיפות ואסרטיביות.

פורסם

נראה לי שהאכזבה שלך היא יותר מהמוסך אליו הגעת ופחות מהקשקאי עצמו. כבר אמרו לך להחליף מוסך, לא? אז הנה אני אוסיף - תחליף מוסך. מה זה אומר "אי אפשר לאבחן את הרעש"? יש רעש חריג? יש אחריות? שישברו את הראש. אם הם לא יודעים לאבחן את הרעש שיתקשרו ליבואן.

לגבי הנקודות הג'ינג'יות - נקודות כאלו נפוצות מאוד ברכבים שחונים באזורים שסמוכים למוקדי זיהום ולא תמיד מעידות על בעיה. זה נפוץ מאוד ברכבים בהירים שחונים הרבה באזור חדרה או צפון ת"א, ברכבים שחונים ליד תחנות רכבת (עשן הדיזלים של הרכבות המאיצות) וכו'. לרוב זה נפתר ע"י פוליש עדין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מפתיע!

הקשקאי הסתמן לאורך השנים כרכב מצויין ואמין מאוד!

יכולות תמיד לצוץ בעיות כאלו ואחרות שלא מאפיינות את הדגם עצמו.

כפי שאמרו כבר, מוסך מקצועי וטוב כנראה היה פותר את התקלות לשביעות רצונך.

אני הייתי פונה ישירות במכתב רשום ליבואן ומעלה על דף את הנתונים שהובאו כאן.

פורסם
מפתיע!

הקשקאי הסתמן לאורך השנים כרכב מצויין ואמין מאוד!

יכולות תמיד לצוץ בעיות כאלו ואחרות שלא מאפיינות את הדגם עצמו.

כפי שאמרו כבר, מוסך מקצועי וטוב כנראה היה פותר את התקלות לשביעות רצונך.

אני הייתי פונה ישירות במכתב רשום ליבואן ומעלה על דף את הנתונים שהובאו כאן.

בסך הכל 3 שנים בארץ ורובם לא עוברים חיים קשים, אי אפשר עדיין להגיד אמין מאוד, למרות שנכון להגיד שניסאן באופן כללי מייצרת רכבים עמידים יחסית, לכן היא גם פופולרית במזרח, שם נהוג להחזיק רכב כ-10 שנים.

פורסם

ל - baf323 שלום

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו.

צר לי מאד לשמוע את השתלשלות האירועים המתוארת על ידך.

בדיוק לשם כך קרסו מוטורס נמצאת כאן. אנו כיבואן עוקבים אחר רשת מרכזי השרות שלנו ומוודאים בדרכים שונות שרמת השרות שניתנת על ידם תואמת את הסטנדרטים הגבוהים אותם אנו מחייבים.

אפשר בהחלט לומר שהיום השרות הניתן ברשת מרכזי השרות שלנו נחשב לשרות ברמה גבוהה למרות שהעובדות שאתה מציין אינן תומכות בכך.

קשה לי מאד להשיב קונקרטית מאחר שאין כאן פרטים כלל אולם חשוב לי מאד לתחקר את שאירע גם על מנת לפתור את הבעיות עליהן אתה מצביע ברכבך וגם כדי להפיק לקחים לעתיד . לשם כך אשמח אם נצליח לדבר או אפילו להיפגש.

הקשקאי הוא רכב מצויין , יוקרתי ואמין לחלוטין ואין כל סיבה שלא תזכה לשרות מצויין כאשר אתה נזקק לו , ואני מתחייב להבטיח זאת.

אנא צור עימנו קשר ל- [email protected] , השאר טלפון ופרטי הרכב ונשמח לחזור אליך במהירות האפשרית.

לשרותך בכל עת ,

אריה לייב

מנהל השרות , קרסו מוטורס.

פורסם

+1 לקרסו, יפה לראות תגובות כאלו מפעם לפעם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כמו שתמיד חשבתי , היפנים התקדמו וגם הם מציעים טכנולוגיות חדשות , מה שגורם להתיקרות מחירים וריבוי תקלות.

עבר עידן הסובארו 1.6 אוטו .

פורסם

קודם כול אני רוצה להודות למר ארייה לייב על המענה המהיר נתתי לאבא שלי את כתובת המייל והוא ימשיך לטפל בעניין,

אבל משהו קטן לציין אתמול עוד לפני שפתחתי את האשכול נכנסתי לאתר של קרסו על מנת לחפש למי לפנות ושלחתי שם מכתב קצר

מאוד וביקשתי שיצרו עימנו קשר הכנסתי את מספר הרישוי של הרכב וגם את מספר הטלפון של אמא שלי וכתובת המייל אך לא חזרו

אלינו עדיין.

צביקה הרכב לא מחנה לא באיזור חדרה ולא בצפון ת"א הוא אפילו לא מגיע לאזור.

הרכב מחנה בשכונה המרוחקת מאוד מאיזור תעשייה ומפעלים ומתחנת רכבת והוא מחנה במקום מוצל.

בבית מחנים באותו מקום עוד מספר רכבים של משפחתי ולאף אחד מהם אין שום כתם.

אני מקווה שחברת קרסו יוכלו לעזור בפתירת הבעייה.

המוסך שטיפלנו בו הוא מוסך אשר מאוד מומלץ ובאמת שבהתחלה הם היו מצויינים רק חבל שהכול התהפך עוד דבר שהיום אבא שלי סיפר לי זה שכתוב שהחליפו רפידות וצלחות אך הוא רואה את אותם הצלחות שהיו ברכב מלפני זה כלומר לא צלחות חדשות.

כאשר הוא התקשר למוסך לשאול למה חייבו אותו הם אמרו שהמחשב באופן אוטומטי מוסיף שורה וכול מיני סיפורים

לא נכנסתי יותר מידי לפרטים מעכשיו אני מעביר את הטיפול ליידי אבא שלי ואני באמת מקווה שאוכל לעדכן רק בבשורות טובות.

תודה רבה לכול העוזרים,

שחר

פורסם

מה קורה שחר, אני מופתע מהשם משתמש שלך שדומה לשלי(נו טוב אנחנו חברים קרובים אז איך לא)

עשית צעד נכון שפתחת את האשכול הזה, ואני מקווה בשבילך שהעניין יסגר בקרוב.

ניסאן בכללי מייצרים רכבים איכותיים ואמינים מאוד, צר לי לשמוע ממך שהמוסך שפנית אליו חייב אותכם עבור צלחות שלא הוחלפו, אישית לא הייתי שותק בקלות, וכמו שאני מכיר את אבא שלך גם הוא לא ישתוק על "הטעות" הזו.

פנו חזרה למוסך ודרשו את כספכם בחזרה עבור הצלחות שחוייבתם עליהם ולא הוחלפו בפועל.

עכשיו שמר אריה לייב הגיב פה והציע את עזרתו לדעתי אתם יכולים להיות קצת יותר רגועים ואני מקווה שיצליח לעזור לכם.

בכל מקרה זכור לי שגם בטיפול הקודם שלקחת את הרכב בעצמך מרחו איתך את הזמן ונישרף יום שלם, מזל שהמוסך קרוב אלי ויכלת לחכות אצלי.

יקיר

פורסם

שאפו לקרסו ולאריה לייב!!!+:-P

הלוואי יחס כזה גם מצ'מפיון...........:?:

בעצם יבוא המשיח על חמור פיסח ועיוור עד שיגיע יחס כזה מצמפיון!

• תוכן חדש...