Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווווווווואאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווו

זה כל מה שיש לי להגיד.

היום הסתיימה בשעה טובה ההתקנה! המערכת מתפארת עכשיו ב:

מכשיר-jvc kdsx9350

קדמיים-רוקפורד fnx

אחוריים-פיוניר 260 וואט

סאב-סרווין ווגה סטילת' 12

מגבר-מאק אודיו מק ציקלון 6000

ושומעים פשוט.....וווווואאאאאווו

תודות רבות לזיו המתקין מפ"ת על ההתקנה האיכותי והיסודית ועל המחירים המצחיקים...קיצר אני מרוצה!

פורסם
ווווווווואאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווו

שיגעון :lol:

תתחדש, מברוק.. והעיקר שאתה מרוצה!

נשמח אם תעלה תמונות.

פורסם

הדגם הוא רוקפורד fantic x בשמו המלא והוא מוצהר על 70 אר אם אס

הוא מחובר למגבר מאק אודיו מאק ציקלון 6000 שנותן לכל רמקול 75 אר אם אס

הסאב מחובר גם הוא למגבר ומקבל יציאה מגושרת של 200

הפיונירים מחוברים לרדיו דיסק

הסאב הזה ממש ממש חזק אפילו שהבאתי אותו למתקין הוא התפלא כמה הסאב הזה חזק ונציל אחרי שחיברנו אותו.

קיצר אחרי בדיקה של הסט עם כמה סגנונות מוזיקה-הסט הזה יתאים מאוד למי שאוהב מוזיקה אלקטרונית,כי הוא חד מאוד ויש לו הפרדת צלילים אלקטרונים מעולה. גם קטעי ווקל הוא מנגן מעולה(ממש התלהבתי שהצלחתי לשמוע את סלין דיון פותחת את הפה שלה לפני שהיא מתחילה לשיר). מוזיקה שחורה הוא גם מרביץ אותה...קיצר מי שמחפש קונצרטים ורוק וכל שאר המוזיקה עם כלים חיים לא כדאי לו שייקח את הסט הזה וייקח איזה מורל אם אם בי קוארט אבל מי שרוצה שהאוטו שלו יהיה האומן 17 זה החלט סט מעולה!

פורסם
הדגם הוא רוקפורד fantic x בשמו המלא והוא מוצהר על 70 אר אם אס

הוא מחובר למגבר מאק אודיו מאק ציקלון 6000 שנותן לכל רמקול 75 אר אם אס

הסאב מחובר גם הוא למגבר ומקבל יציאה מגושרת של 200

הפיונירים מחוברים לרדיו דיסק

הסאב הזה ממש ממש חזק אפילו שהבאתי אותו למתקין הוא התפלא כמה הסאב הזה חזק ונציל אחרי שחיברנו אותו.

קיצר אחרי בדיקה של הסט עם כמה סגנונות מוזיקה-הסט הזה יתאים מאוד למי שאוהב מוזיקה אלקטרונית,כי הוא חד מאוד ויש לו הפרדת צלילים אלקטרונים מעולה. גם קטעי ווקל הוא מנגן מעולה(ממש התלהבתי שהצלחתי לשמוע את סלין דיון פותחת את הפה שלה לפני שהיא מתחילה לשיר). מוזיקה שחורה הוא גם מרביץ אותה...קיצר מי שמחפש קונצרטים ורוק וכל שאר המוזיקה עם כלים חיים לא כדאי לו שייקח את הסט הזה וייקח איזה מורל אם אם בי קוארט אבל מי שרוצה שהאוטו שלו יהיה האומן 17 זה החלט סט מעולה!

זה בידיוק מה שאני מחפש בקומפוננט...

אני שמעתי את JL ממש מתאמים לרוקפורד בתיאור...

כמה עלו?

פורסם
קיצר מי שמחפש קונצרטים ורוק וכל שאר המוזיקה עם כלים חיים לא כדאי לו שייקח את הסט הזה וייקח איזה מורל אם אם בי קוארט אבל מי שרוצה שהאוטו שלו יהיה האומן 17 זה החלט סט מעולה!

:roll: רגע רגע רגע! האומן 17 בירושלים או בחיפה?? :shock::lol:

פורסם
נראה לי שהמחירים מצחיקים בדיוק כמו הרכיבים..

אבל אם אתה מרוצה אז זה כנראה שווה כל שקל.

אתה מוכן להסביר ?

פורסם
רגע רגע רגע! האומן 17 בירושלים או בחיפה??

המקורי בירושלים ועכשיו יש אחד כזה גם בחיפה ... אין לי מושג למה לא קראו לו בסוף האומן 04 כמו שהתכוונו .. כי עכשיו זה סתם מבלבל.

פורסם
רגע רגע רגע! האומן 17 בירושלים או בחיפה??

המקורי בירושלים ועכשיו יש אחד כזה גם בחיפה ... אין לי מושג למה לא קראו לו בסוף האומן 04 כמו שהתכוונו .. כי עכשיו זה סתם מבלבל.

ללא ספק המועדון הכי יפה בחיפה!!!! :D

הייתי בסט על עופר ניסים איזה סט יאא אללה איזה מועדון...

פורסם

עוד בקשר לסט!

היום העמדתי את המערכת שלי למבחן... save my soul ממוקסס על ידי עופר ניסים(מהאלבום החדש שלו שהוא כולו מאוד מומלץ אגב)

החל מאמצע הדקה השישית הטראק הופך להיות מאוד מסובך...

מזאת אומרת מסובך? זאת אומרת שטאקים בנויים בלאיירים(שכבות)

והטראק הזה הוא ממש עשיר בשכבות נמוכות וממש עשיר בגבוהות.

הקטע הזה של הטראק משמ לי מבחן בזמן הארחון באם מערכת איכותית או לא-

אם מערכת לא איכותית אם צלילים עכורים ובאס לא ממוקד כל הקטע נשמע כמו בלאגן אחד גדול. לעומת זאת היום מתי שהקטע הזה הגיע-המערכת נשמעה פשוט כמו חלום! כל שכבה ושכבה של באס שמעו בבירור,את כל הצלילים הגבוהים שמעתי גם בחדות ועם כל זה גם את הקול זה הזמרת שמעו ללא כל הפרעה!

קיצר ממש הייתה חוייה אני שוקל לעבור לגור באוטו.

בקשר לסאב-הסאב כידוע לכם נשרף בפסח והיה במעבדת אוטפארט היבואן של סרווין ווגה.

חבר'ה זה לא יאמן מה שהם עשו...הם פשוט החליפו לי את כל הסאב!

הההההככככללל חלקים חדשים-סליל,מגנט ממברנה והכל והדבר היחידי שנשאר זהה זאת התיבה והברזל שמחזיק את הכל...הסאב נראה כאילו היום קניתי אותו

וכל הטיפול המדהים הזה עלה לי רק 350 שקל! אז למי שיש הזדמנות להשיג סאב סרווין ווגה משומש במחיר מציאה שיעשה את זה ויכניס אותו לטיפול זה יצא לי ממש משתלם.

בקשר למחירים-כל אחד מהרכיבים קניתי ממקור שונה

את הקומפונטים קניתי מהמתקין זיו במחיר של 1300 שקל כולל התקנה שלהם,כיוון מערכת,חיבור וכיוון הסאב וחיבור יציאות הרדיו דיסק לרמקול שמאחורה

את המגבר והאחוריים קניתי בזמנו ממישהו במיצאה של 700 שקל שניהם

והמגבר היו עולה 1000 שקל חדש ואין שום ספק שזה מהגבר המשתלם ביותר באותו מחיר לא רואה את כל הוייבים של לאנזר

את הרדיו דיסק קניתי ב130 דולר מארצות הברית. בארץ ראיתי אותו באנטרנט ב1600

את הסאב קניתי יד שניה ב450

ו...זהו!

• תוכן חדש...