Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדשה פה באתר. מעיון (בין היתר בדיונים שהיו על הרכב הנ"ל:-D) ניכר שיש פה מקצוענות בתחום.

כאמור, לאחר קריאה על הטווינגו בדיונים קודמים הבנתי שהרכב מתאים לצרכים שלי (מינימליסטי,פרקטי).

רציתי לשאול כמה שאלות.

1. הבנתי שהמנוע נחשב לאמין (1239CC) השאלה מה דעתכם על רכב בן14-16 שנה שבבסיסו אמין,נשארה משהו מהאמינות לאחר תקופה כה ארוכה? ממש לא בא לי לבלות במוסך(ולהרוס להם את הסיסמה שרנו לא רואה מוסך:-D)

2. האם יש בעיה של חלפים שלא קשורים למנוע( הבנתי שלו יש מספיק חלפים גם מהרנו 5), משיחות שקיימתי עם מוכרים פוטנציאלים הבנתי שלכולם(מדגם של 5-6 רכבים) יש בעיות חשמל שמישום מה לא תקונו לפני המכירה(ספידומטר דיגיטלי,מד דלק דיגיטלי,נורות אזהרה,מזגן וכו') ,כמו כן הבנתי שיש בעיה למצוא צמיגים במידה הנדירה של הרכב.

3.האם יש משהו מיוחד שצריך לשים עליו את הדגש בסינון הראשוני בטלפון/בבדיקה בשטח.

כמו כן אשמח לשמוע חוות דעת כלליות וניסון אישי שלכם מהרכב.

פורסם

אני הייתי הולך על רכב אחר לא חסרים רכבים קטנים ואיכותיים

וזאת רק בגלל שהדגם איננו פופולרי בארץ ולכן זמינות החלקים תהיה בעייתית..וזה משהו שהוא קריטי לטעמי ברכב בן 14

פורסם

כבעלים של טווינגו:

1. האמינות של הטווינגו - בהתחשב בגיל המכוניות - מצוינת.

2. הטווינגו נוטות לעבור התעללות קשה, וכמעט כולן חבוטות, מוזנחות ודי מגעילות :|. זה אומר שיש לך שתי אפשרויות:

או לקנות אחת חבוטה ולהשקיע בה אלפי שקלים כדי שתחזור למצב טוב, או לחפש אחת שמורה. וזה ממש לא פשוט.

3. אצלי לא היו בעיות חשמל כלל, או תקלות מיוחדות מעבר לבלאי סביר. אבל זה לא אומר שהתחזוקה זולה - עלויות הטיפולים

במוסכי קרסו מופרזות, והחלקים יקרים. לא כל החלקים נמצאים במלאי, מה שעשוי ליצור (לעיתים רחוקות) בעיות בתיקונים.

אבל רוב הזמן מסתדרים, ואפשר לעיתים אפילו למצוא חלפים תחליפיים מוזלים.

4. אין בעיה למצוא צמיגים לטווינגו.

5. בדיקה לטווינגו, כמו לכל רכב - לנסות ולדלות כמה שיותר היסטוריית טיפולים, לבצע נסיעת מבחן ולוודא שהמנוע סוחב יפה,

שההילוכים עוברים חלק (אל תקני איזי!!!! :shock:) ושכל האבזור עובד. תבדקי גם את מצב הריפודים והקונסולה הקדמית, כי אם

יש בלאי משמעותי תיקון של הרכיבים האלה יעלה הון קטן.

בהצלחה, ואם את רוצה לראות איך אמורה להיראות טווינגו לא חבוטה, את מוזמנת לבקר באתר שלי :wink:

פורסם

תודה לכם על התגובות.

רק מוסכי קארסו מטפלים ברכב? (ובכלל, די מוזר לי שמוסך מרכזי מטפל ברכב כה ישן)

לא הצלחתי לראות בחתימה שלך רכב שדומה לטווינגו

פורסם
כבעלים של טווינגו:

1. האמינות של הטווינגו - בהתחשב בגיל המכוניות - מצוינת.

2. הטווינגו נוטות לעבור התעללות קשה, וכמעט כולן חבוטות, מוזנחות ודי מגעילות :|. זה אומר שיש לך שתי אפשרויות:

או לקנות אחת חבוטה ולהשקיע בה אלפי שקלים כדי שתחזור למצב טוב, או לחפש אחת שמורה. וזה ממש לא פשוט.

3. אצלי לא היו בעיות חשמל כלל, או תקלות מיוחדות מעבר לבלאי סביר. אבל זה לא אומר שהתחזוקה זולה - עלויות הטיפולים

במוסכי קרסו מופרזות, והחלקים יקרים. לא כל החלקים נמצאים במלאי, מה שעשוי ליצור (לעיתים רחוקות) בעיות בתיקונים.

אבל רוב הזמן מסתדרים, ואפשר לעיתים אפילו למצוא חלפים תחליפיים מוזלים.

4. אין בעיה למצוא צמיגים לטווינגו.

5. בדיקה לטווינגו, כמו לכל רכב - לנסות ולדלות כמה שיותר היסטוריית טיפולים, לבצע נסיעת מבחן ולוודא שהמנוע סוחב יפה,

שההילוכים עוברים חלק (אל תקני איזי!!!! :shock:) ושכל האבזור עובד. תבדקי גם את מצב הריפודים והקונסולה הקדמית, כי אם

יש בלאי משמעותי תיקון של הרכיבים האלה יעלה הון קטן.

בהצלחה, ואם את רוצה לראות איך אמורה להיראות טווינגו לא חבוטה, את מוזמנת לבקר באתר שלי :wink:

+1

כבעלים של טווינגו כבר 6 שנים.

תשקיעי בחיפוש ותמצאי אחת טובה.

רכב מקסים!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לא רק מוסכי קרסו מטפלים בטווינגו, אבל מכיוון שהיא לא מכונית נפוצה במיוחד, אישית אני מעדיף לטפל שם.

כמובן שלטיפולים שוטפים לא חובה להגיע לשם, אין שום דבר חריג בטווינגו בהחלפת מסננים ושמנים...

לא הצלחתי לראות בחתימה שלך רכב שדומה לטווינגו

ערכתי את ההודעה כנראה מאוחר מדי. הנה הקישור שוב.

פורסם

כנ"ל, אני בעלים של 2 טווינגו כ5-6 שנים.

לא סבלתי מבעיות מיוחדות ואת זמינות החלקים ניתן לשפר בעזרת EBAY

רק לא לקנות את הדגם החצי אוטומטי ולא להתפשר על הראשונה שראית אלא לחפש את השמורה ביותר

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם
אין הבדל בין 94-96. רק ב1997 יש מנוע שונה.

כבעלים לשעבר:

1. מסכים עם רועי.

2. ג' , איך 6? ;) (פברואר 07').

וואלה??

ככה הרגיש לי, מרוב אהבה לקטנה הזו 8)

אז תיקון, כמעט 4 שנים ברשותי.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...