Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותר לשים לוחית רישוי לבנה?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תקנה 1 -

(ב) לוחיות הזיהוי יהיו ע"פ המפורט במיפרט 327 של מת"י, שעותק ממנו מופקד באגף הרכב ושרותי תחזוקה של משרד התחבורה, וכל אדם ראשי לעיין בו.

(ג) צבע לוחיות הזינוי יהיה צהוב מחזיר אור כמפורט במיפרט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תקנה 1 -

(ב) לוחיות הזיהוי יהיו ע"פ המפורט במיפרט 327 של מת"י, שעותק ממנו מופקד באגף הרכב ושרותי תחזוקה של משרד התחבורה, וכל אדם ראשי לעיין בו.

(ג) צבע לוחיות הזינוי יהיה צהוב מחזיר אור כמפורט במיפרט.

לא קשור איך זה צבע צהוב מחזיר אור, אתה טועה,

הוא ראה את כל המכוניות בחיזמה, רמאללה, בית לחם, חברון, בית אל וכו' ...

את כל המכוניות מופיעות אצלן מספר רישוי בצבע לבן רק של פלסטינאים ככה .

אצלם המוניות בצבע צהוב המספר רישוי שלהם בצבע ירוק .

פורסם
לא קשור איך זה צבע צהוב מחזיר אור, אתה טועה,

הוא ראה את כל המכוניות בחיזמה, רמאללה, בית לחם, חברון, בית אל וכו' ...

את כל המכוניות מופיעות אצלן מספר רישוי בצבע לבן רק של פלסטינאים ככה .

אצלם המוניות בצבע צהוב המספר רישוי שלהם בצבע ירוק .

השטחים שציינת הם שטחי B, כלומר שטחים בשליטה אזרחית של הרשות הפלסטינית ושליטה ביטחונית של מדינת ישראל, ועל כן החוק שחל שם הוא שונה.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

לוחיות דיפלומטיות הם לבנות, בעלות הכיתוב CC או CD ומספר בעל תבנית ישראלית (7 ספרות, חלוקה של XX-XXX-XX) עם סיומת 21 או 22.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

הכוונה היתה שהייתי בייון

וכולם היו שם לוחיות לבנות

קרתי את זה על ראלי והיה ממש יפה!!

במיוחד עם לדים

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

ביוון מותר.

לשגריר יוון - מותר גם בארץ.

רכב קונסולרי CC ורכב דיפלומטי CD יקבלו לוחית לבנה עם סיומת 21 או 22.

קונסול כבוד יקבל לוחית CC לבנה עם מספר הרישוי המקורי שלו (לא חייב להסתיים ב-21 או 22).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אחד השכנים קנה לא מזמן אינפיניטי FX30d ועל הדרך איבד את כישורי החנייה, אבל שיהיה במזל.

השבוע עברתי ליד הרכב, שמתי לב שהפנסים האחוריים הושחרו ויחד איתם לוחית הרישוי איבדה את הצבע הצהוב המקורי.

לא מאמין שמדובר בדהיה, מכיוון ש:

א. שתי הלוחיות 'דהו' במקביל, בדיוק באותו גוון וללא זכר לצבע המקורי.

ב. הצבע החדש הופיע יחד עם השחרת הפנסים.

מישהו נתקל בתופעה, או שהבחור בסך הכל שטף את הרכב עם חומצה?

ce56ecfa7dcf8e7c1a9e7ce5d47c1392.jpg

(אמנם המספר הוסר בפוטושופ, אבל לא נגעתי בצבע הלוחית. למקרה שמישהו יחשוב שמצחיק להכריז 'פוטושופ!')

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

יתקנו אותי מכובדיי אבל אני חושב שלוחית עם רקע לבן היא לא חוקית בארצנו. למעט שגרירים ודיפלומטים כמובן.

בלי שום קשר לזה שהוא חונה כמו נבלה - אני מאד אוהב את השילוב של צבע לבן עם פנסים מושחרים.

פורסם

יצא לי לראות גם רכב כזה, האמת זה נראה די מגניב אבל בטח בפגישה הראשונה עם ניידת כבר זה לא יעבור בשלום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למה נבלה? אולי זו כניסת הבית שלו -רואים שם שער,לא? ונניח שהוא בדיוק

הוריד את הילדים ורץ (נוסע) לסידורים?

ולא אין לי מושג לגבי הצבע לבן.

פורסם

האמת שיצא לי לראות כבר כמה וכמה מכוניות עם לוחיות לבנות. אם אני לא טועה, המספרים של כולן הסתיימו ב-22. האם גם כאן זה אותו הדבר? אולי זה אומר משהו על מקוריותו או תפקידו של הרכב?

*לי אין מושג.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
למה נבלה? אולי זו כניסת הבית שלו -רואים שם שער,לא? ונניח שהוא בדיוק

הוריד את הילדים ורץ (נוסע) לסידורים?

ולא אין לי מושג לגבי הצבע לבן.

זו אכן הכניסה לבית שלו.

הוא נבלה כי א. יש לו חנייה פרטית, אבל הוא חונה את כל המכוניות שלו (גם הפלואנס שבתמונה ועוד איביזה) ברחוב, על חשבון השכנים. ב. החלק האחורי של הרכב חודר לנתיב היחיד שנשאר אחרי שהנתיב הימני הפך לחנייה.

האמת שיצא לי לראות כבר כמה וכמה מכוניות עם לוחיות לבנות. אם אני לא טועה, המספרים של כולן הסתיימו ב-22. האם גם כאן זה אותו הדבר? אולי זה אומר משהו על מקוריותו או תפקידו של הרכב?

*לי אין מושג.

נופ. המספר מסתיים ב79, ולפני שבועיים הלוחיות היו צהובות יותר מפליטי בה"ד 1.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...