Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2005 דגם ספיריט 4 דלתות. לפני שבוע החלפתי מצבר אחרי ההחלפה מהלחצנים של הנהג היה אפשר להרים רק את החלונות הקדמיים האחוריים לא פעלו, אמרו לי שיכול להיות שמחשב התאפס וצריך לכוון את זה מחדש, אחרי מספר כיוונים של כל חלון בנפרד זה התאפס עוד פעם ועכשיו צד שמאל גם קדמי וגם אחורי לא עובדים וצד ימין עובד. אמרו לי שהמוח של החלונות נדפק. השאלה כמה יעלה לי מוח כזה חדש או כמה יעלה מפירוק.

פורסם

אותה בעיה הייתה אצלנו שהחלפנו מצבר, לא צריך להחליף מוח.

גש לאוטו ותוריד כל חלון בנפרד עד הסוף ואז תעלה אותו עד הסוף (מהכפתור של אותו חלון ולא מהשליטה של הנהג) זה פוטר את הבעיה.

Toyota Yaris TS

פורסם
אותה בעיה הייתה אצלנו שהחלפנו מצבר, לא צריך להחליף מוח.

גש לאוטו ותוריד כל חלון בנפרד עד הסוף ואז תעלה אותו עד הסוף (מהכפתור של אותו חלון ולא מהשליטה של הנהג) זה פוטר את הבעיה.

ניסיתי אחרי כל הניסיונות אמרו לי שהמוח הלך. אז כמה בכל זאת יכול לעלות מוח חדש או מפירוק

פורסם

כמו שכתבו למעלה זה לא המוח זה רק איפוס. נתק את המצבר לשעה, חבר ותרים כל חלון מהכפתור שלו בדלת עד הסוף תחזיק לחוץ את הכפתור כעשר שניות. תוריד חזרה את החלון בלחיצה רצופה ואל תעזוב שוב תספור עשר שניות אחרי שהחלון הגיע למטה ואז תעזוב את הכפתור. תעשה ככה בכל חלון בנפרד. ותבדוק.

פורסם
כמו שכתבו למעלה זה לא המוח זה רק איפוס. נתק את המצבר לשעה, חבר ותרים כל חלון מהכפתור שלו בדלת עד הסוף תחזיק לחוץ את הכפתור כעשר שניות. תוריד חזרה את החלון בלחיצה רצופה ואל תעזוב שוב תספור עשר שניות אחרי שהחלון הגיע למטה ואז תעזוב את הכפתור. תעשה ככה בכל חלון בנפרד. ותבדוק.

תודה...נבדוק את זה

• תוכן חדש...