Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי סוזוקי בלנו שנת 98 אתמול התגלתה נזילה של נוזל בלמים מבלם קדמי ימני הייתי במוסך מורשה בהילוך שישי והחלפתי את הצנרת בשני הצדדים ולקחו לי 1000 שח האם זה הגיוני?המחיר כולל חלפים,עבודה,נוזל בלמים בנוסף אמרו לי שזה חלפים מקוריים כי אין תחליפיים ושתי הצינורות עלו משהו כמו 480 שח

פורסם
שלום לכולם!

יש לי סוזוקי בלנו שנת 98 אתמול התגלתה נזילה של נוזל בלמים מבלם קדמי ימני הייתי במוסך מורשה בהילוך שישי והחלפתי את הצנרת בשני הצדדים ולקחו לי 1000 שח האם זה הגיוני?המחיר כולל חלפים,עבודה,נוזל בלמים בנוסף אמרו לי שזה חלפים מקוריים כי אין תחליפיים ושתי הצינורות עלו משהו כמו 480 שח

אויי אויייי אויייייי!!!!

:)
פורסם
שלום לכולם!

אתה אמור לקבל פירוט מהמוסך של עלות כל חלק

ועלות העבודה.

אתה יכול לעשות בנוסף דבר פשוט מאד, להתקשר לחנות חלפים לרכב ולשאול כמה עולים הצינורות האלה.

שעת עבודה של מכונאי לפי איגוד המוסכים בסביבות 220 ש"ח לשעה.

פורסם
אתה אמור לקבל פירוט מהמוסך של עלות כל חלק

ועלות העבודה.

אתה יכול לעשות בנוסף דבר פשוט מאד, להתקשר לחנות חלפים לרכב ולשאול כמה עולים הצינורות האלה.

שעת עבודה של מכונאי לפי איגוד המוסכים בסביבות 220 ש"ח לשעה.

קיבלתי פירוט והכל

פורסם

במוסך הזה ואני מזכיר זה מוסך מורשה יבואן של הילוך שישי שעת עבודה היא 240 שח ועבדו על הרכב שעה וחצי

תנו לי שם של חנות חלפים שאוכל ליצור איתם קשר

פורסם
קיבלתי פירוט והכל במוסך הזה ואני מזכיר זה מוסך מורשה יבואן של הילוך שישי שעת עבודה היא 240 שח ועבדו על הרכב שעה וחצי

תנו לי שם של חנות חלפים שאוכל ליצור איתם קשר

אין זה משנה כמות הזמן שעבדו על הרכב בפועל, החיוב צ"ל לפי שעתון היצרן.

שעה וחצי להחלפת זוג צינורות בילום?! :shock:

הרבה יותר מיותר מדי(אם זה אפשרי בכלל :wink: ), מוגזם!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
במוסך הזה ואני מזכיר זה מוסך מורשה יבואן של הילוך שישי

זה מסביר הכל - מוסך מורשה של היבואן זה שודדים ברישיון ולאור יום

בפעם הראשונה והאחרונה שנכנסתי למוסך כזה עם הזוסוקי שלי יצאתי עם חור גדול בכיס

שילמתי 650 שקל על טיפול קטן, החלפת שמן ומים.

רבע שעה עבודה

זה היה לפני 7 שנים

על אותו טיפול שילמתי חצי שנה קודם 150 שקל במוסך מורשה אבל לא של היבואן.

בקיצור, אם אתה רוצה את הטיפול של היבואן, תכין הרבה כסף

פורסם
שלום לכולם!

אפשר לראות חשבונית?

פורסם
הנה החשבונית

התמונה שצילמת חתוכה בצד ימין והיה מעניין אותי לראות את המק"ט המלא והשעתון של העבודה.

אם לא קשה לך, צלם שוב שנראה את הפרטים שציינתי, זה חשוב.

• תוכן חדש...