Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע במאזדה 121 אוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא שנת 94

לפני כמה ימים המחוג טיפס בפתאומיות באמצע הרמזור כמעט עד סוף הסקאלה. הוונטה עבדה אך כנראה לא הצליחה לקרר. בתחילת נסיעה המחוג ירד. אך בעצירה נוספת התחיל לעלות שוב.

מים לא חסרים. בין צינור העליון של הרדיאטור לבין הצינור התחתון יש הבדל אך קטן מבחינת חום.

מה אני צריך לבדוק\להחליף?

תודה

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

לא כתבת אם המזגן עבד בזמן ההתחממות

ואיזה שנתון הרכב ?

אתמול היה יום חם מהרגיל ובימים כאלה מערכת עם קירור גבולי מתחילה להראות סימנים.

אני מקווה שבדקת מים ברדיאטור ולא במיכל העודפים

אם לא חסרים מים אז יכול להיות שהמאורר לא נכנס לעבודה בזמן

תסתכל אם נכנס גוף זר בין הרדיאטור למאורר

יכול להיות גם שהרדיאטור ישן ורקוב או סתום

ומה שהכי הפתיע אותי שהמשכת לנסוע עם רכב שהתחמם כמעט עד לסוף הסקאלה ...

אתה רוצה לגמור את הרכב סופית ?

במצב כזה עוצרים מייד בצד ונותנים לרכב להתקרר בין חצי שעה לשעה.

פורסם
הרכב הוא שנת 94

לפני כמה ימים המחוג טיפס בפתאומיות באמצע הרמזור כמעט עד סוף הסקאלה. הוונטה עבדה אך כנראה לא הצליחה לקרר. בתחילת נסיעה המחוג ירד. אך בעצירה נוספת התחיל לעלות שוב.

מים לא חסרים. בין צינור העליון של הרדיאטור לבין הצינור התחתון יש הבדל אך קטן מבחינת חום.

מה אני צריך לבדוק\להחליף?

תודה

ראשית כל עוד לא נוצר מחסור במיים המצב כבר יכול להיות טוב ויש סיכוי כי אין פגיעה של ראש מנוע עקב היתחממות יתר של הרכב. שנית יש לבדוק טוב ובקפידה מה מצב משאבת המיים ויש מצב כי הספיקה שלה מאוד חלשה במצב סרק. האם בניוטרל שאתה בסרק ונותן גז מחוג החום יורד? במידה וכן יש מצב כי מדובר במשאבת מיים תקולה ואכולה מבפנים.

:)
  • תוכן חדש...