Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בדרך לרכוש פיאט פונטו ספייס ידני 01/02 או קליאו B ידני מאותן השנים, הקילומטראז' הממוצע הוא 150K והמחיר כ- 15K. השאלה שלי היא: בעלות כזו איך הכי טוב לבדוק את הרכב ולמה?

תודה לכל העונים!

פורסם

רק לחדד את השאלה: האם בכל מקרה ללכת למכון בדיקה? או שגם אפשר לסמוך על מוסכניק שיבדוק אותה?

פורסם

אני אישית לא בודק מכוניות בנתונים כאלה במכון בדיקה כיון שהמחיר בדיקה גבוהה ותוצאות הבדיקה תמיד יכללו תיקונים ובעיות כמעט בכל פרמטר של הבדיקה בעוד שאתה כבודק לא מקבל שום אינדיקציה לגבי עלות מחיר התיקונים כי הכל הערכות (יש רעש בגלגל בדוק א' או ב' או ג'...). פרט לשילדה ומצב כללי של המנוע שמן הסתם עבר בלאי לא תקבל כלום.

המלצתי כנס למוסכניק שאתה מכיר או מישהו קרוב שיבדוק את הרכב על ליפט ויתן לך קודם כל כיון כללי אם הרכב בכלל שווה בדיקה מעמיקה או לא ואם כן הוא ימשיך לבדוק לעומק ויגיד לך הערכה פלוס מינוס של עלות תיקונים. כך או כך תצפה שיהיו תיקונים, נזילות ושאר מיני דברים... השאלה מה המחיר של התיקון ומה המחיר שהמוכר מוכן לרדת

עבור עלות בדיקה במוסך תשלם סדר גודל של 150-250 ש"ח לעומת 450-600 במכון בדיקה מורשה.

תעשה את החשבון לבד.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

domo2, איפשהו אני איתך בזה העניין הוא שהרכבים שאני רוצה לקנות הם לא בסביבה שלי ואז השאלה זה איך למצוא מוסך שיעשה בדיקה כזאת? פניתי למשל לכמה באיזור הצפון והם סירבו... למישהו יש המלצות/רעיונות?

• תוכן חדש...