Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לנסיעות בעיר וללימודים דגש על אמין וחסכוני

הציעו לי מצד אחד פג'ו 106 ו-205 ומצד שני פיאט פונטו ואונו

אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים האלו ורכבים נוספים שיכולים להילקח בחשבון

תודה מראש

פורסם

המשך לנסוע באוטובוס ולחסוך - רכב שיעלה 5000 ש"ח צפוי לעלות פי כמה באחזקה, ואם זה תקיבך חשבונך יתרוקן מהר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שתמצא דייהטסו שרייד או סובארו ג'אסטי במצב סביר..

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

דווקא רנו 19 יכולה לבוא בחשבון - אוטו משפחתי עם מחירון מגוחך.

כמו שאנשים מוכנים להוציא 15 אלף ש"ח על אימפרזה שנת 94, ככה אפשר לקנות רנו 19 במחיר מציאה, שנת 94.

כמו כן, עוד חודשיים שלושה, אם האוטו יעשה בעיות - הבחור יוכל לגרוט אותו.

פורסם

תלך יותר לכיוון של סובארו ג'סטי 1.2 ידני או פיג'ו 1.6 1.0 סמ"ק ידני.

שני נרכבים הללו חסכוניים ביותר , אמינים ,ועונים על הדרישות שלך.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

לדעתי תנסה להגדיל מעט את התקציב, אל תשכח שיש לעשות ביטוח וצד ג' בנוסף ליישורי קו מינימליים שחייבים לעשות, רכבים בתקציבים האלה אף פעם לא יהיו חפים מבעיות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני יבהיר את עצמי אני מתכוון לקנות רכב ב5K אני משאיר בצד עוד כסף לביטוח ויישור קו אני מאמין שאחרי הכל אני יצא בנזק של כמעט 10K אך אני בכוונה שמתי לעצמי גג של 5 לקנייה כדי שלא לחרוג מעבר 

פורסם

כמו שאמרו פה לפני "בתקציב הזה כל רכב יהיה מציאה " תמצא רכב שנראה סביר בדוק אותו בעצמך במידת היכולת שלך, קח אותו לבדיקה במוסך החביב עליך ותתחדש.

אני לא יודע אם אתה מודע לעניין אבל רכב עולה לא מעט לאחזקה. חשבת גם על אחרי הקניה יישור קו וביטוח?. לא מכיר מישהו שמסיים את החודש בפחות מאלף שקל עלות כוללת (ביטוח דלק תיקונים טיפולים והפתעות).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היי במידה ואתה רוצה אמא של חבר שלי מוכרת סוזוקי סוויפט שנת 91 גיר אוטו".

הרכב במצב מצויין טסט מטופל וכו...

במידה ומתאים לך צור קשר בה"פ

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...