Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה לכל עם ישראל ולאנשי הפורום בפרט שתיהיה שנת בריאות אושר ועושר שנה של סאונד והרבה סאונד חג שמח :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חג שמח אנשים יקרים

שתרבו לעשות ושלא תשתעממו לרגע

בריאות ואהבה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חג שמח ישראל ושנה טובה כמו דבש שיהיה לכולנו.

ואני מקווה שבשנה הזות אני אקנה אוטו.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

חג שמח ישראל!

חג שמח ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל, שלא נדע מלחמה בשנה הקרובה, אני רוצה להשתחרר בשקט :-D

וכמובן המון הצלחה לכולנו עם המערכות והפרויקטים שלנו!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלומי - שלא נדע מלחמה

יש גם מילואים...

אכן - שתהיה שנה מתוקה ושכל הצרפתים מחו"ל שרכשו מחצית נתניה ואשדוד ימכרו פתאום את הדירות שלהם :wink: (אם חשבתם לקנות דירה או דירה להשקעה או לילדים שלכם - זה יהיה מאוד מועיל אם זה יקרה :-D )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חג שמח לפורום ולכולם .

הלוואי שלכולם תהיה שנה טובה יותר מהשנה הקודמת , שיתגשמו לכולם כל המשאלות ושזה יהיה החג האחרון של גלעד שליט בשבי.

חג שמח.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצטרף לכלל הברכות של קודמיי מכובדיי

אשמח להוסיף (כאחד שמייצג את הגילאים המבוגרים יותר בפורום :cry:)ברכת שנה טובה לחיילי צה"ל

לי אישית שבוע הבא יש כבר שלוש בשירות פעיל

ושישובו בשלום למשפחותיהם בתום שירות נקי ממלחמות תאונות וכיוצא בזה

חג שמח ושנה הרבה יותר טובה מקודמתה לנו ולכל בית ישראל

דרור ושי

פורסם

שנה טובה לחברי הפורום ולכל בית ישראל

שנה שנשמע בשורות טובות באיכות טובה

שנה שנראה את חלומותינו מתגשמים ברזולוציה גבוהה

שנה טובה מבית ניופאן :-D

פורסם

שנה טובה, אני אישית אפרגן בברכת "מינימום כיוונים, מקסימום הנאה", לחובבים האדוקים בינכם, שתמצאו את הסטאפ שב-ד-י-ו-ק נכון לכם. ובכל מקרה שנה טוב וב"ה, בשנה הבאה בסן-כריסטובל הבנויה!

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

חג שמח ושנה טובה ומלאת התחדשויות לך ישראל בנאדם יקר!

ולכל חברי הפורום =]

שנה של מפגשים מהנים, והמון ציוד ואנשים חדשים!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

חג שמח לכולם, שתהיה שנה נפלאה עם המון ציודים חדשים והתקנות יחודיות.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...