Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hybrid Vs. Elate.

urban.racer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טל

מוזר לי שאתה קורא לסדרת SEAS LOTUS דרעאק בזמן שהציוד שלהם מקבל ביקורות משבחות מאוד החל מהסאבוופרים שלהם (יש לי אחד כזה במקרה - ובשביל סאב שמסוגל לספוג עד 180 RMS בלבד הוא חתיכת בהמה והוא גם אחד הסאבים המדהימים שנתקלתי בהם בעשור האחרון) ועד הטוויטרים.

ישבת ברכב של דני ושמעת? כי אם לא - אני בטוח שאתה תישאר ככה :shock: אחרי שתשמע...

שמעתי הרבה מאוד רכיבים של סיז - בטוויטרים או יותר נכון בתחום הגבוה תמיד היתה להם בעיה אחת

הצליל חסר נופח - למשל כלי נשיפה - הצליל מדוייק ומדהים אבל אתה לא ממש מרגיש שזה כלי נשיפה - כי אתה לא מרגיש את הנשיפה עצמה, אתה לא ממש מרגיש את הרעשים שנובעים מהוצאת אוויר מהריאות בעוד ברמקולים אחרים זה הרבה יותר מורגש אבל הם גם נשמעים פחות נאמנים למקור במקביל ויותר צורמים גם בחלק מהמקרים.

ואת זה אני כותב על כמה מערכות ששמעתי בהם טוויטרים של סיז שהם לא מהפשוטים שלהם - ברכב של דני זה ממש לא מה ששמעתי.

- לגבי מוראל -

למוראל יש סאונד מאוד ייחודי ומי שלא מתחבר לזה לא צריך לקנות רמקולים של מוראל.

ישבתי ברכב של אדגר לאחרונה ושמעתי אצלו את הסאונד שמפיק הלימיטד אדישן שלו של האלייט ופשוט נמסתי, התחלתי מצד אחד להתגעגע לסט אילייט שהיה לי ומצד שני אני גם שמח שהתקדמתי הלאה לרמקולים של HAT (אמנם כרגע הוופרים הם של AA אבל הם לא רעים בכלל).

ואני לא נכנס כאן לתוצאות של מדידות, אני לא נכנס כאן לDF ולFS ולשום נתון כזה או אחר - אני נכנס כאן למבחן התוצאה הסופית, מערכת... לא רמקולים, לא מגבר, לא HU - מערכת.

אני עד היום לא רכשתי אף טוויטר של סיז לאור מה שרשמתי למעלה ואחרי שעברתי לטוויטרים של HAT אני חושב יותר מפעמיים אם אני רוצה לחזור לטוויטרים נוסח מוראל, סקאן ספיק, סיז וכדומה היות והמשקל בין מה שמוצא חן בעיניי לבין מה שלא - משאיר אותי במקום שקשה לי להחליט בו.

אז נכון לעכשיו אני נשאר במקום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...