Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בiPhone 4 למצלמת נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני אקבל iPhone 4 בגלל האפשרות להקליט וידאו באיכות HD, אפשר להגיד שסוף סוף יש מכשיר עם הקלטת וידאו רצינית שיכולה לשמש להרבה תחליפים למצלמות HD קטנות.

רציתי לדעת אם משהו מכיר מתלה או מעמד למכשיר שיהיה אפשר להצמיד לאוטו, לחלק הפנימי כדי להשתמש באייפון בתור מצלמת נהיגה.

1. חשוב שהאביזר שיחבר יהיה איכותי מספיק כדי לבלום את זעזועי הרכב ולא להעביר אותם לגוף המצלמה כך שהתמונה תצא כמה שיותר חלקה וללא רעידות.

2. שיהיה אפשרות להתאים אותו לכל מיני זוויות או מקומות ברכב כך שיהיה אפשר לקבוע מיקום טוב למצלמה בכל רכב.

3. שהאביזר יתאים בצורה מושלמת לiPhone כך שלא יהיה מצב שהוא יתנתק או יפול באמצע הנסיעה.

משהו מכיר משהו כזה, או אפילו לiPhone 3GS ?

S2000

פורסם

לא רוצה לבאס אותך. אבל המצלמה שלו לא מי יודע מה. אפל תמיד פיגרו בתחום זה, ואל תתנו לסטיב ג'ובס לשלהב אותכם.

אתה עדיין צריך גודל עדשה יותר מכפתור תחתונים כדי לעשות צילום וידאו נורמלי.

פורסם

בצילום ממושך בHD יגמר לך מקום האחסון הפצפון שיש באייפון תוך חצי-3/4 שעה, לשיקולך.

כל מצלמת וידאו סבירה ממתוג ידוע מה3 שנים האחרונות תצלם טוב יותר מדרק שיש באייפון ושליש (ואף פחות) מהמחירו של 4G חדש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני לא יודע למה אתה אומר שהאיכות לא גבוהה.

http://www.youtube.com/watch?v=eqeq__7jFHI

ולגבי המקום בהנחה שיש לי 32 פנויים, כל דקה וידאו באיכות גבוהה זה 79 מגה, זאת אומרת 6 שעות ו45 דקות.

למרות שאני צריך גג 10 דקות וידאו בשביל להקליט על מסלול.

S2000

פורסם

האיכות מצויינת, אל תדאג בקשר לזה. השאלה היא אם אתה מוכן להתפשר על מעמד ב-7 דולר מדיל אקסטרים:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41854

הנה סרטון של בנאדם שקנה את המעמד הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=tlFO5SQbnFk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתה מתכוון לפרוץ את האייפון, או שזה לא מעניין אותך ?

Stay Dirty

פורסם

כמו שנאמר , האיכות של המצלמה מעולה - גם בוידאו וגם בסטילס.

גם ב3GS ד"א היא כבר מעולה , חבל לספור מגה פיקסלים - כמו בכל מצלמה - לא לפי זה נמדדת איכות המצלמה.

יש פרמטרים יותר חשובים כמו גודל ואיכות החיישן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי שאלה לכל מי שטוען שהאיכות מדהימה.

התנסתם בו? החזקתם אותו בידיים בכלל?

אני מדבר מנסיון שהוא מאכזב. לאשתי יש סוני אריקסון X10 ולאחותי אייפון4 32G. אין מה להשוות אפילו שלסוני אין HD.

כל זה לפני שמדברים על מצלמת וידאו יעודית.

פורסם
האיכות מצויינת, אל תדאג בקשר לזה. השאלה היא אם אתה מוכן להתפשר על מעמד ב-7 דולר מדיל אקסטרים:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41854

הנה סרטון של בנאדם שקנה את המעמד הזה:

tlFO5SQbnFk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתה מתכוון לפרוץ את האייפון, או שזה לא מעניין אותך ?

אני מכיר את המחזיקים הנפוצים הנמכרים היום. הם לא יתאימו לצילום מכוון שאינם בולמים את הזעזועים וכל התמונה תיהיה רועדת.

S2000

פורסם
ולי יש סוני VIVAZ עם מצלמת HD...זה אומר שהמצלמה בסלולרי שלי יותר טובה מכל מה שהזכירו פה?

המצלמה אומנם טובה, אך צילום וידאו יש כמות פריימים נמוכה וחשיפה לאור נמוכה.

S2000

פורסם
יש לי שאלה לכל מי שטוען שהאיכות מדהימה.

התנסתם בו? החזקתם אותו בידיים בכלל?

כן , התמונות שלו מעולות והווידאו סופר חלק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

+1

לי יש אחד כזה והצילום ווידאו שלו מצויין!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם אתה רוצה להשקיע, קנה סיטרואן C5.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה רוצה להשקיע, קנה סיטרואן C5.

אני צריך משהו שיחזיק לי להרבה זמן, ושלא יתקלקל אחרי שבוע שבועיים.

S2000

• תוכן חדש...