Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ביום שישי שעבר עברתי תאונה [אוטובוס של אגד נכנס בי ברמזור מאחורה] והרכב שלי ניזוק [מצורף תמונות] כמובן שהתאונה היתה באשמת הנהג, הלכתי ביום ראשון לאגד, והשמאי שלהם בדק את הרכב, ומיד שלח אותי למוסך הסדר שלהם, לא קיבלתי ממנו שום דו"ח נזק או משהו כזה , בקיצור שכרתי רכב לשלושה ימים, וקיבלתי את הרכב היום,

חברים אם אתם יודעים מה הזכאות שלי לפיצויים על הרכב השכור או האם יש מצב של ירידת ערך מהתאונה [מזדה 121 98']

ואם כדאי לתבוע את אגד אודה לכם מאוד,

חיים (מיואש ובטראומה- חצי שנה על הכביש).

IMG_3125.JPG

IMG_3124.JPG

IMG_3107.JPG

IMG_3105.JPG

IMG_3110.JPG

IMG_3111.JPG

פורסם

לא יודע מה הסיכוי שלך לקבל מהם החזר על הרכב השכור.

מצד שני, לעצמם הם דואגים מצויין. לפני כמה שנים הבן שלי שפשף את הטמבון האחורי של אוטובוס שעצר בתחנה. מעבר לתביעה על תיקון הנזק, הם תבעו מחברת הביטוח לשלם להם על השבתת האוטובוס לתקופה שבה הוא היה במוסך.

פורסם

אין קשר בין המקרה הזה לבין "לעצמם הם דואגים מצוין".

רכב פרטי אינו מהווה מקור פרנסה לבעליו, אלא נחשב למותרות. ברור לי שיש כאלה שיחלקו על הקביעה הזאת, והאמת היא שגם אני עצמי לא מסכים איתה, אבל מבחינה ביטוחית, ברגע שבעל הרכב אינו מוציא ממנו שכר באופן ישיר, הוא אינו זכאי לקבלת פיצוי עבור התקופה שבה הרכב שהה במוסך עקב התאונה.

האוטובוס, לעומת זאת, הוא מקור הפרנסה של אגד (הון פיסי), ולכן אגד כן זכאית לקבלת פיצוי עבור השבתתו.

הרכב הקודם שלי קיבל מכה ממשאית זבל בשעה שחנה בחניית הבית, ועקב כך נאלצתי להשאירו במוסך לכמה ימים לטובת תיקון הנזק. כאשר התעניינתי אצל סוכן הביטוח שלי דאז בנוגע לזכאותי לפיצוי על כך, זוהי התשובה שקיבלתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יכלת לקבל תשובה יותר טוב מאלעד.

קיבלת את התשלום על תיקון הרכב שנפגע, קיבלת מהביטוח רכב חלופי.

אין שום עילה לתביעה שכזו, מהסיבה הפשוטה שאלעד הציג.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

מה שקובע זה כתב הכיסוי בפוליסה. מי שירצה פיצוי על נזק או הוצאות אישיות כאשר רכבו בתיקון יכול לבקש תוספת כזו וגם לשלם עליה. מטבע הדברים חברה שכלי הרכב הוא הביזנס שלה תדאג לכיסוי כזה. בגלל זה הן מקבלים ואתה לא.

א-ב-ל :

לדעתי כדאי לך להתייעץ עם עו"ד איך לתבוע בתביעות קטנות את אגד על השכירות כי נגרם לך נזק אישי בגלל נהג שלהם, ואם נקבעה ירידת ערך - גם לתבוע אותה. את ההוצאה עליעוץ אתה יכול להוסיף, ואם תזכה במשפט - הם ישלמו גם אותה.

היתה טעות מסויימת לקבל את הערכת השמאי שלהם.

לפני הרבה שנים אוטובוס שלא עמד בעצור גרד לאבי את כל הצד הימני: שום שמאי של דן: הלכתי לשמאי בשיכון דן, שהוא חבר דן לשעבר, ואני חושב שעם השמאות ההיא אפשר היה לא רק לתקן את האוטו ולהחליף את כיסוי הגג שכבר דהה וגם רדיו (לפי בקשתי), אלא גם לשכור S2000 לחודש... כמובן שהיה מהם החזר על השמאות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...