Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי דייהטסו שרייד שנת 97 דגם CS אוטומט מאז שרכשתי אותה הייתה לי בעיה שבמצב סרק או על D בזמן שהמזגן פועל ואני מסובב את ההגה הטורים מתחילים לקפוץ , הייתי במוסך ואמרו לי שצריך להגביר את הטורים וסיבב לי את הבורג.

עכשיו הטורים במצב סרק עומדים על 1500 ועל D על 1000 לפני כן היה על סרק 900 ועל D היה 300 - 400 , ברצוני להחזיר אתה מצב לקודמתו או לפחות להפחית את הטורים קצת

יש סיכון אם אני יכוון לבד את הבורג?

במידה ואני מכוון את הטורים למצב הישן כיצר ניתן לסדר את בעיית קפיצת הטורים

(בזמן קפיצת הטורים נשמע קליקים קטנים כמו איטוט מאחד החיישנים בצד השמאלי העליון של המנוע)

תודה לעונים

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם
שלום , ברשותי דייהטסו שרייד שנת 97 דגם CS אוטומט מאז שרכשתי אותה הייתה לי בעיה שבמצב סרק או על D בזמן שהמזגן פועל ואני מסובב את ההגה הטורים מתחילים לקפוץ , הייתי במוסך ואמרו לי שצריך להגביר את הטורים וסיבב לי את הבורג.

עכשיו הטורים במצב סרק עומדים על 1500 ועל D על 1000 לפני כן היה על סרק 900 ועל D היה 300 - 400 , ברצוני להחזיר אתה מצב לקודמתו או לפחות להפחית את הטורים קצת

יש סיכון אם אני יכוון לבד את הבורג?

במידה ואני מכוון את הטורים למצב הישן כיצר ניתן לסדר את בעיית קפיצת הטורים

(בזמן קפיצת הטורים נשמע קליקים קטנים כמו איטוט מאחד החיישנים בצד השמאלי העליון של המנוע)

תודה לעונים

א. אין בעיה לכוון לבד את בורג הסל"ד.

ב. יש לי הרגשה כמעט וודאית שאתה צריך להחליף חוטי הצתה ( עקב בריחת ניצוץ ) מכיון שרשמת שאתה שומע קליקים קטנים

כמו איתות והטורים קופצים..

גם את זה אתה יכול לעשות לבד בקלות ( רק להחליף כל פעם חוט אחד על מנת לא לבלבל בסדר החוטים ).

פורסם

ברכבי דייהטסו במיוחד ישנה הוראה בספר הרכב לא לשחק עם בורג הסל"ד.

יש תקלה וצריך לאתר אותה- הייתי מתחיל כיוון שיש קושי ברכב הזה לסרוק תקלות דווקא בניקוי יסודי של בית המצערת וזאת מפני שציינת,שהטורים אינם יציבים.

העובדה שהטורים גבוהים- זה נורמלי,שכאשר מוסיפים צרכני חשמל יש עומס גדול יותר על המנוע והפיצוי הוא עליה בסל"ד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זו לא בעיה עם חוטי ההצתה מכיוון שהבעיה נפטרה לאחר שסיבבו לי במוסך את הבורג והעלו את הטורים

הטורים גבוהים גם ללא המזגן כמו שציינתי ב N ו ב P עומדים על 1500 וב D על 1000 זה בהחלט פתר לי את הבעיה של קפיצת הטורים

וניראה לי שהרכב מגיב יותר טוב כאשר אני לוחץ על הגב (אולי זה רק פסיכולוגי)

עשיתי ניקוי יסודי למצערת לפני כחצי שנה, הטורים הגבוהים לא מעלים את צריכת הדלק? או שזה לא משמעותי?

פורסם

שלום רב !

הטורים גבוהים בכל קנה מידה, הסלד לא אמור לעבור את ה1000 סבובים לדקה בפרקינג, או בניוטרל במנוע חם.

קולטי 9 צודק, וחל איסור לשחק עם הבורג סלד, ויש לפתור את בעיית הסלד הנמוך בעת הפעלת מזגן, ולכוון את הסלד הגבוה בעת סבוב ההגה, שניתן לכוון ברכבי קרבורטור, אך איני יודע כיצד הוא נישלט ברכב מוזרק, אני מניח שדרך מחשב הרכב, הנותן פקודה למנוע צעדים, המתן להבהרה נוספת בנושא.

הסלד הגבוה, יעלה בוודאי את תצרוכת הדלק, ויגרום לקריעת תושבות תיבת הלוכים ומנוע, ולקיצור חייהם.

חזור למוסך, שיוריד לך את הטורים, וגש למכון דיאגנוסטיקה, בעל מכשור ציוד וידע מתאים בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה שמצחיק זה שהעלו לי את הטורים במוסך דייהטסו מורשה , בהזדמנות זו ברצוני להזהיר את כל בעלי הדייהטסו , דייהו וסאניינג שלא כדאי להם להתקרב למוסך חיש 2000 שבצור שלום הם פשוט אפרים.

הגעתי לעשות אצלם טיימינג והם אמרו לי שאני חייב להחליף תרמוסטט ובית תרמוסטט ואת כל מערכת המים (צינוריות מים אני מניח)

בנוסף להחליף תושבות מנוע ומלא פלסטיקים שלא כצורך ודרשו עבור כל העבודה 3500 ש"ח  

וגם סדק לי את המכסה של הטיימינג בזמן העבודה.

תודה רבה על מידע החשוב , מחר אלך לטפל בבעיה חלילה לא בחיש 2000

פורסם

גם אצלי הייתה אותה תקלה בידיוק, זו מחלה של השרייד 97

הבעיה היא בקופסת פיקוד של המזגן, אצלי פשוט מצאתי את הגוק/רכיב הבעייתי בקופסת פיקוד והחלפתי אותו.

זה שאתה מעלה טורים לא מסדר תבעיה, מה גם שאם אתה מעלה טורים הרכב מתחיל את הנסיעה במכה לגיר

מה שלא הכי בריא אם אתה רוצה לשמור עליו.

אתה צריך חשמלאי טוב שיחפש לך את הבעיה בקופסת פיקוד השחורה של המזגן ויסדר אותה או שיחליף

אחרת אתה תמשיך לסבול מזה כמו שאני סבלתי וזה מציק מאוד

פורסם

אין מנוע צעדים ברכב הזה.

ויש באוטודאטה הנחיות לכיוון הבורג סל"ד,למרות שאין הנחיה כזו של היצרן,תנסה בכל מקרה תצטרך לכוון אותו מחדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מישהו מכיר מסוך טוב באזור הצפון עם התמחות ב דייהטסו?

שאלה נוספת: הבנתי שלרכב יש מחלה נוספת , נוטה להיתפס לו התרמוסטט , לי זה עדיין לא קרה אם כי נשרף לי החיישן של היוניט אשר נותן פקודה למאוורר (עלות החלפה 230 ש"ח) כיצד ניתן להימנע מזה? שווה להחליף תרמוסטט? או פשוט להיות ערני לגבי החום של המנוע?

תודה.

פורסם
מישהו מכיר מסוך טוב באזור הצפון עם התמחות ב דייהטסו?

כשגרתי בצפון הייתי מטפל במוסך אופיר, בין הצ'ק פוסט לוולקן (משרד הרישוי)

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

לבסוף החלטתי לטפל בבעיה בעצמי , פעלתי לפי ההוראות , הפעלתי את המזגן על מקסימום , אורות גבוהים , ומחמם שמשה אחורי. הרכב היה על P והתחלתי לשחק עם הבורג , סיבבתי אותו עם כיוון השעון (כלומר סגירה) עד שהטורים ירדו ל 900 עד שהרכב התחיל לרעוד טיפה הבנתי שצריך לסובב טיפה אחורה עד שהמנוע התייצב.

גם הבעיה של המזגן נפטרה אין יותר קליקים וקפיצות טורים (ביינתיים לפחות)

תודה על העזרה :-)

נ.ב.

בנוגע למוסך אופיר אתה לא הראשון שאני שומע שמשבח אותו אבקר שם יום אחד תודה

• תוכן חדש...