Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש מגאן 2000 אוטו שקנה לא מזמן, 140K ק"מ, גיר אוטומטי AL4 כמובן.

עקב התקלה בגיר הוא קנה אותה במחיר זול מהמחיר הרגיל.

בחיפושי באינטרנט וכן בהודעות ישנות בפורום מצאתי מגוון רחב של תקלות אפשריות עד כדי בלבול.

כשהרכב קר הוא מתנהג למופת, כאשר הרכב בטמפרטורת עבודה ואחר נסיעה הגיר דופק ביציאה מהמקום וכן במעבר מהילוך ראשון לשני. כמו כן הוא מאחר ומתקשה לעבור לרביעי ולפעמים בכלל לא מעביר., לחיצה על לחצן מצב השלג בגיר מעודד אותו לעבור לרביעי, אחרי עמידה ממושכת בניוטרל הגיר כנראה מתקרר קצת והיציאה מהמקום חלקה וכן המעבר לשני.

קשה לי להאמין שמדובר בבעיה במכניקה שדורשת שיפוץ כיוון שלפי היסטוריית הטיפולים של הרכב עושה רושם שהתקלה קיימת זה מספר שנים.

א. האם יש למישהו רעיון איך להביא לפתרון הבעיה?

ב. האם התקנה של רדיאטור עצמאי לגיר יכולה לשפר את המצב?

ג. האם אני צודק לשכאורה הבעיה אינה במכאניקה?

תודה רבה.

פורסם

מדובר בהחלפת שסתומים בעלות כ1000 שקלים. מחלה כרונית ידועה בקילומטראז' הזה. גם מאפיין התקלה דומה.

במורשה אגב זה עובר את ה2000 שקלים.

אין שום יתרון למורשה בתיקון הזה למעט המחיר.

למעשה מדובר בהחלפת רכיב אלקטרוני בעבודה הכוללת פירוק המוח ההידראולי מהגיר. משהו כשעה עבודה.

• תוכן חדש...