Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל - המאזדה הבאה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הכתבה בלינק המצורף, חברת שלמה-סיקט (AKA ניו-קופל) עתידה להפוך ליבואנית הרשמית של אופל לישראל.

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ds20100825_65655

בהיותה חברת הליסינג הגדולה בישראל והלקוח הגדול ביותר של דלק מוטורס, מעניין איך זה ישפיע על מראה ציי-הרכב בעוד שנתיים-שלוש.

הם צפויה מתחרה שלישית להגמוניה של מאזדה ויונדאי במגרשי החנייה של חברות ההיי-טק ובצמרת המסירות החודשית/רבעונית/שנתית ?

(או בקיצור, למכור את המניות של דלק מוטורס? :))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יפה מאוד! כולם חשבו שהם יביאו יבוא מקביל, אבל הם הפכו ליבואן מלא. כל הכבוד.

עכשיו רק נותר לקוות לשירות טוב יותר מאשר UMI, ול- VXR :-)

השאלה היא כמובן תמחור לפרטיים. אני משוכנע שבציי הליסינג זה לא יעלה יותר ממזדה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצויין, ככה נוכל לראות יותר מכוניות אירופיות איכותיות על כבישינו, ולא יהיה 80% רכבים אסייתים על הכביש.

בר, לך תדע, אולי הוא ירחיב את העסק בעתיד ויביא עוד מותגם בייבוא מקביל.

פורסם

הבעיה היא שהשירות עדיין יהיה, לפחות כרגע, במוסכי UMI והם כידוע לא ממש טובים בכל הקשור לרכבי אופל וזו אחת הסיבות לחוסר ההצלחה של אופל בישראל והן של סאאב.

פורסם

זה יהיה נחמד ליראות גיוון בשוק הליסינג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה כולם חושבים שכ"כ מהר יגיעו הדגמים המעניינים של אופל?

כמה מכוניות מעניינות של מאזה או יונדאי אנחנו רואים בכבישים?

כמו כל חברות הליסינג, גם שלמה סיקסט ינסו למכור יקר משהו שעולה זול (מאוד...). ואם זה אומר להביא רכבים עם פחות איבזור מאשר באירופה, בדיוק את המינימום שהחוק מחייב, אז זה מה שיקרה.

פורסם

סתם שטיות לגבי UMI המוסך הזה תותח אני לא דוגל ולא תומך באופל אבל יש שם מכונאים שיודעים לעבוד ולא ביגלל זה אופל נפלו בארץ.

ואני יסביר...

אופל התחילו מישנת 2002 בערך להוציא מכוניות עם גיר רובוטי פשוט מה שהלך די סביר באירופה ולא תפס בארץ ולכן 99 אחוז מהישראלים היתרחקו מהרכב.

אופל בשנת 2010 הוציאו כמה דגמים עם גיר אוטומט בעל 5-6 הילוכים שלא נופל מימזדה או טיוטה ואיכות חומרים גרמנית איכותית.

אני מאמין שבסוף 2010 כלומר עוד כמה חודשים יגיע כבר 4 דגמים עם נתונים מרשימים.

אני עובד ב -UMI ובמיקרה הייתי בהסברה על אופל , שברולט -איסוזו- ביואיק- וקדילק.

רז...

פורסם

הסיבה היחידה שאופל נפלה בארץ זה בגלל ייבואן שהעדיף למכור דייהולטים מאשר אופל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
סתם שטיות לגבי UMI המוסך הזה תותח אני לא דוגל ולא תומך באופל אבל יש שם מכונאים שיודעים לעבוד ולא ביגלל זה אופל נפלו בארץ.

ואני יסביר...

אופל התחילו מישנת 2002 בערך להוציא מכוניות עם גיר רובוטי פשוט מה שהלך די סביר באירופה ולא תפס בארץ ולכן 99 אחוז מהישראלים היתרחקו מהרכב.

אופל בשנת 2010 הוציאו כמה דגמים עם גיר אוטומט בעל 5-6 הילוכים שלא נופל מימזדה או טיוטה ואיכות חומרים גרמנית איכותית.

אני מאמין שבסוף 2010 כלומר עוד כמה חודשים יגיע כבר 4 דגמים עם נתונים מרשימים.

אני עובד ב -UMI ובמיקרה הייתי בהסברה על אופל , שברולט -איסוזו- ביואיק- וקדילק.

רז...

אתה בעל עניין, לא ציפיתי שתגיד משהו אחר על המעסיק שלך.

(אתה יודע שבUMI יש יותר ממוסך אחד כן ? )

השירות לאופל גרוע בארץ . נקודה.

עלות החלפים אסטרונומית והסחירות של הרכבים הללו בריצפה. הם גם לא מפגינים אמינות בדגמים שדווקא כן נמכרו בכמויות (אסטרה,קורסה של איזור שנת 2000 פלוס מינוס)

עד האופל אסטרה שיצאה ב2005 או 2006 אני לא חושב שהיה להם רכב מיין סטרים ראוי .

*מקרה פרטי : יש לי ידידה שמנסה למכור אופל קורסה כבר חצי שנה, ללא הצלחה. המחיר הכי טוב שהציעו לה הוא מחצית מהמחירון הנמוך ממילא. ברכב הושקעו סכומי עתק בתיקונים במוסכי UMI שעוברים את השווי שלו במחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל...

נכון אתה צודק, אופל בכללי סובל מיחוסר שוק.

לא לישכוח שחלקים יקרים כמו כל מכוניות גרמניה.

חברת UMI יצאו בחודשיים האחרונים במיבצעי חלקי חילוף במחירים מפתיעים בימיוחד לשברולטובין היתר גם לאופל.

לUMI בראשון לציון יש טרייד אין שבשימחה יקנה מהידידה שלך את האופל במחיר סביר.

באמת ומהלב אין לי שום אינטרס לשבח את UMI.

אני עובד שם כבר שנה ורואה את ההשקעה בלקוחות וברכבים.

UMI סטיסטית בין בחזקות בארץ והולכת להפציץ ברכבים מטורפים במחירים הגיוניים, ראיתי כבר כמה מהם ונישארתי עם פה פתוח.

רז...

פורסם

אבא שלי 28 שנה באופל, זו השישית שלנו מאז 2003, כולן יצאו חדשות מהחברה, וגם כל האחים שלי עם אופל. כנראה שזה יישאר במשפחה :) אנחנו מרוצים מהמכוניות עד השמיים, רכבים איכותיים ואמינים בטירוף.

הלוואי והאינסיגנה תגיע לישראל במחיר שפוי שיתחרה במתחרותיה הישירות בישראל: פאסאט, אקורד, 6 ומונדאו.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...