Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה אומר יד 0 ?

yanir_ah
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא לא יד 0. ברישיון כתוב "בעלים קודמים: 0", כלומר הבעלות הנוכחית היא הבעלות הראשונה שלו. אם תקנה את הרכב, יהיה כתוב "בעלים קודמים: 1" ואתה תהיה היד השנייה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרכב הוא לא יד 0. ברישיון כתוב "בעלים קודמים: 0", כלומר הבעלות הנוכחית היא הבעלות הראשונה שלו. אם תקנה את הרכב, יהיה כתוב "בעלים קודמים: 1" ואתה תהיה היד השנייה.

ואם הרכב היה בבעלות של חברת אלביט האם ברגע שאני אצטרך למכור את הרכב אני אצטרך לרשום יד ראשונה ליסיניג/השכרה ואני יד 2 ???

ואם כן האם אני רושם שהיד הראשונה הייתה ליסינג או פרטית ???

פורסם

סתם שאלה בנושא,

אם הבעלות הראשונה היא ליסינג.

אחר כך קנה את הרכב משהו פרטי. ואז הוא מוכר אותו, והבעלים השלישיים מחליט למכור את הרכב.

אז הבעלות הקודמת נחשבת "פרטי" או "ליסינג"?

כי הרבה מקומות של מכירה דורשים רק לציין בעלות קודמת..וכביכול ללא התייחסות לבעלויות הקודמות.

פורסם

זה אומר שמדובר בבחור שלקח צעד אחד רחוק מדי נוהג קלוקל שקיים במחוזותינו.

לא אגזים אם אומר שבמרבית הפעמים שבהן "בדקתי" רכב המוצע למכירה, המוכר שיקר והפחית יד, משום שברשיון מצויין מספר הידיים שלפניו, והבחור (בד"כ זה בחור) פשוט לא סופר את עצמו.

היד-0 הזה הוא פשוט יד ראשונה. מה גם שהרכב גמא כמות נכבדת של ק"מ. אז מה, הוא פחות מיד ראשונה?

מילא אם הרכב היה יד ראשונה עם 0 ק"מ, אפשר להבין עוד איכשהו את ה-יד 0 הזה, אבל ככה? הגזים!

פורסם

לפי מה שרשמת יתכן מאוד גם שהרכב היה בבעלות אלביט עצמה, ואז זה בכלל בעלות קודמת "חברה"

ולא ליסינג וכו'.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
סתם שאלה בנושא,

אם הבעלות הראשונה היא ליסינג.

אחר כך קנה את הרכב משהו פרטי. ואז הוא מוכר אותו, והבעלים השלישיים מחליט למכור את הרכב.

אז הבעלות הקודמת נחשבת "פרטי" או "ליסינג"?

כי הרבה מקומות של מכירה דורשים רק לציין בעלות קודמת..וכביכול ללא התייחסות לבעלויות הקודמות.

זו כבר התממות :?

כאשר ידוע על עבר "פלילי" יש לציין ללא כחל וסרק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מצער לחשוב שאותו "בעל בית" מצליח לעבוד על אנשים ככה, הרי לא כולם בודקים ומתעניינים...

מדהים כמה אנשים נופלים בפח. שכן שלי רכש רכב והתרברב שהוא מצא יד ראשונה כי ברישיון רכב כתוב 01. בוא נגיד ככה החיוך ירד מהפנים אחרי שסיפרתי לו שזה בעצם רכב יד שנייה.

פורסם

צריך לזהות סממנים מחשידים בזמן, למשל לפני כמה ימים התקשרתי למודעה, שאלתי איזה יד?

המוכר עונה "אפס-שתיים".

ברגע הזה אני מבין שהוא לא יד שניה, ושואל "ברישיון רכב כתוב בעלויות קודמות: אפס-שתיים?"

הוא עונה "כן"

אז אני אומר לו "אז אתה יד שלישית"

והוא עונה "יכול להיות, אני כבר לא זוכר. אני לא יודע איך זה הולך ברישיון"

אני ממשיך (למרות שכבר פסלתי את הרכב) ושואל "וכל הבעלויות הקודמות פרטיות?"

והוא אומר: "לא, בהתחלה היה השכרה"

ואני שואל:"וזה שלפניך?" - תכף הפרט הזה יהיה רלוונטי

הוא עונה "אני קניתי מאדם פרטי, 100%"

----אז איך הוא "לא זכר" כמה ידיים יש?

מהתחלה היה ברור שמדובר בנוכל. פסלתי את הרכב (סיימתי את השיחה בנימוס, מבלי להסביר כלום)

מתנדב בארגון ידידים

• תוכן חדש...