Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דבר מבאס קיבלתי קנס 750 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי בעיר 76 במקום 50 וקיבלתי קנס 750 שקל עכשיו אין דרך לנסות להוריד את הסכום? כי הבאסה הוא שרק אתמול קניתי קומפוננט אחרי חיסכונות רבים אין לי מזל בשיט

ובכביש הזה אני אומר לכם המשטרה עושה קופה אין הם פשוט מזד**נ*ם במקום לעשות דברים מועילים לטפל בנרקומנים ובפריצות הם מעדיפים לחלק דוחות העיקר לעשות קופה על אנשים

1. כי תקבל דו"ח. וסיבר להניח שהוא יהיה על סך 750 ש"ח.

ואתה יודע מה? עדיף ככה. בפעם הבאה בטח לא תיסע כל כך מהר.

(וכדי שיהיה לך טוב על הנשמה, גם אני קיבלתי לפני שנתיים 750 שקל על 80 במקום של 50, ויותר מזה, למדתי את הלקח, ומאז אני שומר על מהירות הגיונית בעיר.)

2. והמשטרה, עם כל הכבוד היא לא בייביסיטר, מה זה לעזאזל "לטפל בנרקומנים"? מה לעשות להם? להחליף חיתולים?

רון.

-תהיה רציני, יש משטרת תנועה ויש משטרה, תפריד בין הגופים-

בפעם הבאה ששוטר עוצר אותך תגיד לו את זה: "מה, ניגמרו לכם הגנבים והאנסים לטפל בהם שאתם ניטפלים אלי?!"

יכול להיות התקבל הנחה בדו"ח :lol:

גילי

נ.ב. זו היתה הלצה, אל תנסה את זה! יכול להיות שתחטוף מכות, ואחרי זה תקבל גם דו"ח על סרוב למעצר.... :-)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ידוע שיש מקומות שניתן לנהוג בביטחה אפילו ב 120 קמ"ש בעיר. אבל...

שכאשר הרשות קבעה X מהירות חוקית ב- Y מקום, הם קבעו את זה תוך כדי לקיחת חשבון שבמהירות הזאת (המהירות החוקית) ניתן לבלום בביטחה ולמנוע את רוב המצבים שמוגדרים כמצבי תאונה/מפגע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שכאשר הרשות קבעה X מהירות חוקית ב- Y מקום, הם קבעו את זה תוך כדי לקיחת חשבון שבמהירות הזאת (המהירות החוקית) ניתן לבלום בביטחה ולמנוע את רוב המצבים שמוגדרים כמצבי תאונה/מפגע.

שמוליק

כמו כביש בגין למשל?

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

שמוליק

כמו כביש בגין למשל?

אני לא יודע מהי היא המהירות המותרת בכביש בגין. אבל בטוח שהיא יותר מ-50. כאשר תכננו את הכביש לקחו בחשבון את עומסי התנועה שיש בבוקר. עכשיו, אתם מסכימים עימי שלא יחליפו בבוקר ובצהריים או כל אימת שיתחשק לנהגים לנסוע בכביש את המהירות.

נכון ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בכל אופן, אידיוט שלא עוצר בעצור, או אדום, יותר מסוכן מאדם שנוסע ב2:00 בבוקר על 120 באילון... אבל כאן הם צריכים להשקיע יותר מאמץ...

לא?!

גילי

נכון מאוד

ובדיוק בגלל זה עושים את הפרדה (קטנה) ומדרגות המהירות הן לא זהות לדרך עירונית ודרך בינעירונית.

פורסם
בכל אופן, אידיוט שלא עוצר בעצור, או אדום, יותר מסוכן מאדם שנוסע ב2:00 בבוקר על 120 באילון... אבל כאן הם צריכים להשקיע יותר מאמץ...

לא?!

גילי

נכון מאוד

ובדיוק בגלל זה עושים את הפרדה (קטנה) ומדרגות המהירות הן לא זהות לדרך עירונית ודרך בינעירונית.

נכון, אבל אם יתפסו אותך נוהג 20 מעל המותר בדרך עירונית ובדרך בין עירונית, זה עדיין 20 מעל המותר, אותו קנס (אם אני לא טועה) למרות שבעיר זה יותר מסוכן...

לדעתי היו צריכים לעשות אזורים אדומים בעיר, שמה גם 10 קמש יחשבו ב 10 נקודות...

למשל בתי ספר, גני ילדים, מרכזי חינוך וגני שעשועים (אני יודע, אסור לנסוע בגנים, הכוונה היתה ליד :-))...

ולא לתפוס מישהו שנוסע 70 בימקום 50 בכביש דו נתיבי עם גדר משני הכיוונים, שדה ראיה רחב ו... בהמשך לכביש יש שלט "סוף דרך עירונית"!

בחיי ככה זה היה ביציאה מעפולה, כאילו עשו את זה בכוונה, שמו את השלט איזה 100 מטר בתוך ה"מסלול נחיתה" הזה, והיו תופסים שם! איזה אבסורד! אחרי כמה מטרים ( אולי 50) יש שלט "סוף דרך עירונית" מה הכביש שונה? איזו סכנה יש כאן שאין אחרי השלט? קדחת...

בקיצור, בימקום להשקיע מאמץ הם מחפשים את המטבע מיתחת לפנס...

נ.ב. נראה לי שהמישטרה "ביקשה" מהעריה שיעשו את זה בכוונה "ניתחלק חצי-חצי ברווחים...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בקיצור תיהיו רציניים

עם אני אומר שאחותי נהגה באוטו יש לה רשיון 9 שנים ללא עבירות תנועה יש מצב שיוותרו לי\לה?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
בקיצור תיהיו רציניים

עם אני אומר שאחותי נהגה באוטו יש לה רשיון 9 שנים ללא עבירות תנועה יש מצב שיוותרו לי\לה?

לא יוותרו לה (אבל לנסות זה בחינם...)

רון.

-בייחוד לא אחרי סשן תוכניות של חיים הכט, ועוד על עבירת מהירות...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת, פשוט רק עכשיו נזכרתי שהגבתי בדיון הנ"ל.

אתה מודע לזה שאתה לא יודע איפה הוא נסע?!

אתה מודע לזה שאם היית קצת יותר חכם רוב הסיכויים שלא היית כותב שטויות.

יפה לזרוק דברים לאוויר בלי לדעת כלום.

ולעניין יש המון המון המון מקומות בהם מהירות מותרת היא 50 וניתן לנהוג 80

קמ"ש בבטחה.

אם היו לך איזשהם הרהורים מדוע הגבתי בצורה כזו (ולמרות שלי ממש אבל מ-מ-ש אין מושג למה ענית בצורה כזו מזלזלת - שד"א מראה על הרמה שלך) אז אני חושב שהבחור הנחמד הזה יענה בצורה מאוד מנוסחת לאנשים כמוך שמתעקשים ללכת ראש בקיר (ולבסוף הם נכנסים בו באיזשהו שלב)

שמוליק

במודגש כפרה,

ושיהיה לך רק טוב וסע לשלום.

פורסם

שמוליק

סליחה שאני מתבטא בצורה כל כך בוטה, אבל מה שאתה אומר פשוט לא נכון.

שום רשות הקשורה לענייני תחבורה בישראל לא חושבת חצי צעד קדימה.

מהירויות נקבעות על פי קריטריונים משנות ה-50,

תמרורי "עצור" מוצבים ליופי במקומות שבהם הם לא נחוצים.

שלטי אזהרה מוצבים במקומות שאי אפשר לראות.

תמרורים שונים מוצבים בכיוונים בלתי רלוונטיים, וסותרים שילוט מאיר עיניים שנמצא לידם.

זה לא עקב זדון, זה פשוט נובע מטמטום, עצלנות כרונית, וכמובן העובדה שבכל מקרה בית המשפט יקבע שהנהג אשם, אז למה שהרשות תתאמץ לעזור לו להגיע הביתה בשלום?!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מקרה דומה:

לפני מספר ימים קיבלנו הביתה מכתב - דו"ח בוא רשום שהרכב המשפחתי (הרשום על שם אבא) צולם חוצה צומת באור אדום.

לאחר בירור קצר הבנו שני נהגתי...

שאלותי הן:

1. כיצד ניתן להעביר לחובתי את הנקודות (10 נקודות לא הולכות ברגל...)?

2. עצם היותי חייל המשתכר 360 שקלים בחודש לא פוגע ביכולתי לשלם את הקנס?

3. האם ניתן לפרוס את הקנס לתשלומים (1000 שקל... לא הולכים ברגל....) ובמידה וכן ממי אבקש את הפריסה לתשלומים מהמשטרה או מבית המשפט??

4. האם שווה לבקש הפחתה בקנס? מבית המשפט או מהמשטרה? האם זהו סיכון שמה אקבל קנס גבוהה יותר מבית המשפט על הטרחה של המערכת??

אלו מכם עם ניסיון עבר או ידע בדוק... אנא, עזרו לי...

עמית.

• תוכן חדש...