Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סניק II יד שנייה עם 160000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אנו רוצים להחליף אוטו ומחפשים אוטו שמתאים למשפחה עם 2 ילדים קטנים (ובעתיד הקרוב 3),אמין, בטוח,בלי תקלות כרוניות, וכמה שאפשר חיסחוני.בעלי נדלק על המגאן 2 PRIVILEGE,אבל אחרי חיפושים הבנו שכדאי להתרחק מהאוטו הזה.אני הייתי רוצה משהו יותר גדול (מיניוואן או סטיישן) שמאפשר לחגור 3 ילדים על כיסאות בטיחות אחורה כמו שצריך ועם תא מטען גדול.

מצאנו סניק II שנת 2005,אוטומת,עם 160000 ק"מ, אחרי טיפול גדול (טיימינג,מים,וכו'),4 צמיגים חדשים,....ב-35000 ש"ח!

חצי מחיר כמאט מהמחירון!האוטו עונה על הדרישות שלי ומבחינת אבזור,נוחות ויופי מאוד קרוב למגאן II.השאלה היא האם שווה בכל זאת למרות הק"מ הגבוה??

אנחנו נלך לראות אותו הערב,מהתמונות שראינו נראת שמורה...נשמח לקבל חוות דעתכם כמה שיותר מהר!!!

תודה

פורסם

למי שמבין בזה ו/או מכיר את האוטותבבקשה תענו כמה שיותר מהר.....זה דחוף!

תודה

נ.ב:האוטו יהיה לשימושי:נסיעה עירונית (להביא את הילדים לגן +נסיעה לעבודה)...לא עושים טיולים רחוקים ככה שלא עושים הרבה ק"מ בדרך כלל

פורסם

מדובר ברכב מצוין.אבל, חובה לבדוק היסטורית טיפולים, לוודא שאין תקלות חוזרות/נעלמות.יש סניקים שלא רואות מוסך ויש כאלה שפוגשות את המוסך לעיתים קרובות.

מחלות כרוניות:כרטיס מפתח התנעה,פולי מנוע(גלגלת רצועת המנוע) , מערכת אוורור פנימית.

אני משער שנסיעה עירונית תצרוכת הדלק תהייה כ-7-8 ק"מ/לליטר.

אופציות נוספת :

Peugeot 307SW

Citroen Xsara Picasso- מומלצת בחום אנחנו נהנים מאוד! כבר למעלה מ-3 שנים.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תודה אורן על התגובה!התקציב שלנו היה 30000 עם אפשרות לחגור טיפה...בגלל זה ממש מתלאהבים מהמציעה!xsara picasso ו-SW307 הם יותר יקרותץומה דעתך על הקילומטראג'?לא יותר מדי?

פורסם

תראה,

לדעתי לא תמצא רכב אחר בתקציב שלך, שיהיה נח, מרווח,בטיחותי, שימושי למשפחה שלך.

אבל,

לכל דבר יש סיבה - זה שהרכב נמכר במחיר כזה יש סיבה לכך.

אתה מצידך צריך לבדוק שהמחיר נובע מהקילומטראג' הגבוה (כמעט כפול מהממוצע), ולא בגלל תקלה רצינית (למשל הצורך בשיפוץ הגיר) או תאונה קשה עם פגיעה בשלדה.

ודבר נוסף - אתה גם צריך להיות מוכן (כספי ונפשי) להוצאות עתידיות בתיקון בלאי (לפחות טבעי ), שבטוח יגיעו כתוצעה מאותה כמות הנסיעות, שהרכב עבר ב 5 השנים הקודמות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום לך VLADCLAR,

החשש שלי הוא כמו שציינת:למה מחיר כזה נמוך?זה ברור שנעשה בדיקת שילדה-גיר-מנוע ונקרא טוב טוב את ספר הטיפולים.לידיעתך,האוטו היה בליסינג מה שיכול להסביר את הקילומטראז' הגבוה...בכל אופן, אני לא כל כך רוצה לקנות אוטו "משפחתי" שאני אצטרך להחליף בעוד שנה נגיד כי אני לא אוכל לחגור 3 ילדים אחורה...חוץ מזה הבנתי שיש גם עניין של מזל:יש כאלה שלא ראו מוסך עם הסניק ויש כאלה הפוך...

נראה מה ייצה מהבדיקות...

דרך אגב אני אשה ולא גבר:roll:

פורסם

הקסרה פיקאסו משנתון 04' נמכרת בטווח המחירים 35K-40K, הרכב מאובזר ובטוח (ESP, 4 כריות אוויר).

הפיקאסו נחשבת לאמינה מאוד וניתן למצוא יד פרטית.

נחזור לעניין הסניק, מה שחשוב באמת כפי שכתבתי קודם הוא היסטורית הטיפולים. חלק מחברות הליסינג מטפלות במוסכים מורשים והרוב לא.

אני לא הייתי רוכש רכב מורכב טכנולוגית כמו הסניק ללא היסטורית טיפולים מתועדת.

הק"מ לא מפחיד אותי אם רובו בוצע מחוץ לעיר, ובהנחה שאתם נוסעים ק"מ שנתי נמוך מהממוצע.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אחרי חיפוש מהיר ניתן לראות של- xsara picasso יש קילומטראג' מטורף!!!וחוץ מזה לא קל למצוא אחד שלא עבר דרך ליסינג או השכרה.בנוסף אני מאמינה שהיא שותה המון (נפח 2000+משקל של הרכב)...אולי עדיף לנו ללכת על משהו קטן או אפילו קומפקטי (C3 או 307)...המראה החיצוני חשוב לנו אבל אז הקורולה,האקסנט ומיניהם:ממש לא מוצאאים חן בעיננו...אולי פוקוס?ידוע לי שיש לה שוק במקרה שנצתרך למכור בעוד שנה...

ממש לא פשוט להחליף אוטו...:?

פורסם

הסניק שלי קצת יותר כבדה עם אותו "עושה" 1/10 ב-35000 ש"ח אם הרכב תקין והוא לא צריך טיימינג זה מחיר טוב.

שימו שב-180000 ק"מ צריך שוב טיימינג אם את הקודם עשו ב-90000 ק"מ.

בעקרון הרכב צריך טיימינג אחד ל-90000 ק"מ או ארבע שנים.

עלות הטיימינג במורשה יבואן כ-5500 ש"ח :shock:

בסתם מורשה אפשר לסגור גם על 3500 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי דבורי

הסניק היא מכונית יפה ושימושית.

הבעיה אצלה שהמכוניות לא אמינות (תריצי חיפוש כאן ותביני)וגרוע מזה,

כניסה למוסכי היבואן תשאיר אצלך חור עמוק מאוד בכיס.

מחירי הטיפולים או התיקונים יקרים להחריד למשל נשתמש בדוגמא כאן:

חגורת טיימינג שעולה ברכב רגיל כ1500עד 2000 ש"ח אצל מורשה יבואן ברכב אחר עולה בסניק 5500 .

(מחיר שערוריתי לכל הדעות!)

הק"מ הרב שהרכב עבר ,מה שהביא לבלאי רב, בשילוב מחירי תיקונים טיפולים יקרים זה אומר

שכדאי להתרחק מהרכב כמו מאש.

במחיר הזה ניתן לרכוש רכב כמו קסארה פיקאסו ,או משפחתית יפנית מתחילת שנות ה2000.

לגבי היפניות לפחות-הטיפולים זולים יחסית ואם הרכב טופל היטב אין בעיות רציניות גם בק"מ גבוה.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לגבי הטיימינג הוא כל 30000 ק"מ....והכל עניין של מזל.המוכר בן אדם אמין ומסודר.כל הניירות שקשורות לאוטו מסודרות,הכל עם קבלות וחשבוניות.הוא גם לא חסך בטיפולים.הוא הוציא כסף על האוטו ושמר אותו בצורה יוצא דופן.....נקווה שנפלנו על אחד מהסניקים שלא פוגש מוסך...

פורסם

טיימינג כל 30,0000?:shock:

כנראה שלא הבנת נכון.

מרווח הטיפולים הסטנדרטי הוא 30000 או שנתיים.

מדי פעם קרסו יוצאים במבצע לעידוד טיפולים במוסכים שלהם עם החלפת שמן ומסננים בחינם,

כך שסה"כ הטיפול לא יוצא יקר בכלל אם אין דבר חריג.

מדהים אותי מחדש שאנשים ממליצים על מכוניות יפאניות בנות 10 עם בטיחות מזוויעה,

על פני רכב מודרני מרווח מעוצב ועם 5 כוכבי בטיחות, גם שיהיה לא הכי אמין שבעולם.

לדעתי, לכולם ובמיוחד למי שיש ילדים, הבטיחות צריכה לבוא מעל אמינות.

פורסם

תגובה ל"בטיחות מזויעה"ביפניות:

ללאנטיס שלי מודל 99 יש 4 כריות אויר 4 ABS ו4 בלמי דיסק!

מנוע גמיש מאוד וזריז שלא אחת הוציא אותי ממצבים מביכים(1800 -115 כ"ס)

שנותנים גז למנוע יש עתודות כח יותר משל מכונית כבדה עם מנוע עצל משהו כמו הסניק.

לא הייתי מגדיר זאת בטיחות מזויעה.

לרנו מצד שני יש בעיות כרוניות :

סלילי הצתה חלשים ביותר -מחלה כרונית.

פולי מנוע שהשד יודע כיצד הוא נשבר בכל רכב שני (למה בכלל נשבר-למה ביפניות לעולם לא?).

גיר אוטומטי לא אמין -שאם הוא מוצלח הרי שדורש שיפוץ אחרי 150K(וחלקם אפילו לפני).

ללנטיס שלי יש 180K.אני מזמין כל אחד להאמין איך המנוע נוסע ואיך הגיר מחליף הילוכים

(לא מכות ולא החלקות)

אני מחזיק ברכב 8 שנים-התיקון היחיד שנזקקתי לו ב150K שעשיתי עם האוטו היה:

החלפת אלטרנטור-זהו-הרדיאטור המנוע הגיר אפילו האגזוז

הם אלה שעזבו את שערי המפעל באוסאקה בסוף 1998 בדרך לאשדוד.

הטיפולים שמבוצעים על ידי וע"י אוטודיפו זולים מאין כמותם.

לסיכום-אמינות מושלמת ,אחזקה זולה ,נוחות בינונית ,מנוע עם כח טוב.

המחירונים לא טועים-סניק בת 5 שווה כמו יפנית בת 10 למה בעצם?..:wink:

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

למה? אין לי מושג, אולי כי לא קיים מחירון שכזה. לדוגמא ע"פ מחירון יד 2, סניק 2, משנת יצור 04, ידנית בנפח 1600 וברמת איבזור הכי בסיסית עולה 45000 ש"ח. ואילו המאזדה, אוטומטית, משנת יצור 99, בנפח 1800 וברמת איבזור גבוהה, עולה באותו המחירון 28,500 (שגם זה הזוי). לעומת זאת סניק 01, זהה למחיר של הלאנטיס 99.

ובנוגע לבטיחות: 4 כ"א וABS זה נחמד כשיש לך גם את מבחן הריסוק של הרכב המעיד על הבטיחות ה"אמיתית" שלו. ואילו הלאנטיס משוללת כל כוכב ריסוק כי היא אפילו לא נבדקה, לזה אני לא הייתי קורא בטיחות סבירה.

כמו כן אל תעשה לעצמך הנחות בקשר לנוחות בלאנטיס, היא ממש לא בינונית, היא יותר בכיוון של זוועה. יש לציין שלמזלך לא נדרשת (ואני מקווה שגם לא תידרש) לתיקון של הגיר, אך יש לא מעט שהגיר שלהן היה זקוק לשיפוץ לאחר כ120-150 אלף ק"מ. כידוע לך, הלאנטיס אינה מן החסכוניות, בטח לא זו בנפח ה1800 סמ"ק.

ד"א גם ללנטיס שלך וגם לסניק 2 (בנפח 1600) יש 115 כ"ס. אז אולי הלנטיס מעט יותר זריזה (אולי), אבל זה ממש לא מהווה "קייס" להשוואה שהצגת ולא הופך את הלנטיס לרכב מרוץ ואת הסניק 2 לכירכרה, מה עוד שהיא מוציאה את אותם הסוסים מנפח קטן יותר.

אין לי ספק שהאמינות הכללית של הלאנטיס טובה מזו של הסניק, אך בשאר הפרמטרים היא נופלת ממנה, והיא בטח לא עונה לדרישות של פותח השירשור ולכיוון שהוא מחפש.

איני חובב מושבע של הסניק אך יש לדייק בעובדות.

ולפותח השירשור, גם אני הייתי מנסה למצוא קסרה פיקאסו, שנותנת את המקסימום במחירים האלו, לדרישות האלו. וכן מניסיון של שני מכרים, שניהם היו מרוצים מהרכב כאשר אחד שכל כך זכר אותו לטובה, החליף אותה באחותה- הפז'ו 3008, ואילו השני בחר להמשיך במשפחה והחליף אותה בC5 חדשה. תהייה בטוח שאם הם לא היו מרוצים מהרכב הם לא היו נשארים עם החברה\מותג. מצד שני לך תבין אוהבי צרפתיות :).

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...