Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בקניית רדיו דיסק לרכב שיכיל כניסת USB וAUX(למרות שזה לא כזה נחוץ הAUX)עד 1000 ש"ח פלוס מינוס

חשבתי לקנות את הקלאריון ב1200(או יד שניה)אבל אני לא יודע אם כדאי להשקיע כל כך הרבה למה אני לא מתכוון לשפר את המערכת בזמן הקרוב

המערכת שלי היא יחסית מערכת ישנה אבל אני נהנה ממנה

יש לי רכב רנו מגאן קופה 2001

עם קומפונט 5.25 של MAGNAT POWER 2130

סאב וופר RoadMaster RBB1200

מגבר MAC Audio 4100

השאלה אם כדאי להשקיע במערכת כל כך יקרה בשביל הרכיבים האלה

האם אני ירגיש בכלל את ההבדל?

אני פשוט רוצה להחליף את רדיו דיסק רק בגלל הנגישות כי יש לי מערכת של PIONNER שעובדת רק עם AUDIO DISC

וזה מחרפן

כל שניה הדיסק נשרט וקופץ ואז צריך לצרוב מחדש וזה סתם בזבוז דיסקים

תודה רבה על העזרה,

רון

פורסם

לאיזה דגם של קלריון אתה מתכוון?

אם אתה לא מתכוון לשדרג בעתיד ואתה רגיל לממשק של פיוניר, למה לא להתקדם למכשיר שלהם עם כניסת USB?

מתחדשת*

פורסם

clarion DXZ775USB

אני לא מדבר על הממשק

אני פשוט רוצה משהו איכותי עם USB שיהיה לי יותר נוח לעבוד איתו

למה נמאס לי מדיסקים

פורסם

מניסיון עם ה 775, הוא מעולה.

זה יהיה קצת אוברקיל לקנות אותו אם אין לך שום צורך לשדרג או להשתמש בחלק מהפונקציות שלו.

ומצד שני, אני לא יודע איזה מכשיר חדש וזול ייתן מקור איכותי כמו שלו (יכול להיות שיש, אני פשוט לא יודע:))

אני יכול להעיד שגם כשחבר התקין את הר"ד הזה עם רמקולים מורל פולס האיכות היתה טובה (יחסית לפולס).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...